sakaltanya gyorgy.jpgA kormány a Benyovszky Móric Program keretében támogatná a fiatalok külföldi munkavállalását. Az elképzelés szerint a fiatalok beépülnének az adott társadalomba, majd átvennék az irányítást.

Az egyelőre titkos kormányhatározat tartalma szerint kölcsönt nyújtanának a külföldre távozni szándékozóknak, cserében azt kérnék, hogy amint megbecsült vagy akár hasznos tagjai lesznek az adott külföldi közösségnek, vegyék át az irányítást és formálják az ottani közhangulatot, esetleg befolyásolják hazánknak kedvezően a politikai és gazdasági döntéseket. 

A Sakáltanya 1. és 2. elnevezésű hitelt 10 évre adnák, ami után fekete pénzekből is lehetne törleszteni, sőt támogatnák a nyúlást is, hiszen ezzel hazakerülhetne a külföldön megtermelt GDP jelentős része.

20 KOMMENT

  1. Már elkezdték kiépíteni a kiképző központokat, amiket egyenlőre futbal akadémiáknak álcáznak.
    Az itt nevelődő fiatalok eltökélt szándéka a mihamarabbi külfölre távozás,
    – ha csak fél lába van akkor is – melyet az állam is bőkezűleg támogat.
    Most már legalább tudjuk miért; nemzetbiztonság-nemzetstartégiailag.
    A futbalista neveléshez nem kellenek drága professzorok, tanárok, laborok, könyvek, jegyzetek, elég egy volt országosan világhírű, megyei elsőosztályú laptaruggó. Akit még Hofi mutatott be gyerekkorában.
    Ez a kitörés fő iránya, aki másfelé hajt, fizesse meg, a kúrva annyát.
    Stadionok kellenek, nem egyetemek vazzeg. Hajrá Vidi!!

  2. @kerület: Benyovszky Madagaszkár királya volt, csak ő lehet a névadó! (Persze csak egy ideig, mert aztán állítólag kiintrikálták a méltóságából.) Jelky meg csak utazgatott, igaz eladták rabszolgának, egyszer meg majdnem megették

  3. Hírtsárda: A tegnapi deutschos Anna Kareninázás még nincs megbocsátva. Bár lehet, hogy már előre gondolkodtatok Hoffmann Rózsi mentén, és mindenkinek kötelező lesz a Deutsch? 🙂

  4. Nem túl reális terv, de végülis valami hasonló történt a 20. század eleji Magyarországgal, amikor a galíciai bevándorlók leszármazottai jutottak irányító szerepbe kultúrában, gazdasági életben. Ha Nyugat-Európában nem is, de a környező országokban van esély egy ilyenfajta magyar expanzióra.

  5. @szpal: “amikor a galíciai bevándorlók leszármazottai jutottak irányító szerepbe kultúrában, gazdasági életben.”
    csakhogy ott megvolt a dologhoz a kellő IQ, itt meg a karrier csúcsa amikor mosogatóból pultos lesz a szkíta-hun

  6. Hasonló terjeszkedési hitelkonstrukció bevezetését tervezi a kormány az állattenyésztésben. A terv hallatán az eus szakminisztériumok példátlan konszenzussal állítottak össze egy ellentervet “A magyarok nyulaitól, ments meg, uram, minket!” munkacímmel.

  7. @szpal: Azokat a gonosz galíciaiakat fel köllött volna használni a világ leigázására – ha már nekik ez úgy megy -, nem pedig elhajtani őket a pébe.

    Így olyan zsenánt, hogy galíciai Nobel-díjasokkal kell alátámasztani, hogy a magyar, az oszt alapból szíriuszi-japán-sumér zseni.

  8. Najó, rendbe, hogya zelképzelés szerint “a fiatalok beépülnének az adott társadalomba, majd átvennék az irányítást”, de mérpont Magyarországon kezdték, és mérponta középkorúak?…