201301_deutsch.jpgAz egykori Deutsch-Für Tamás újra szerelmes, ám most múltösszegzésre is készül.

Deutsch Tamás újra boldog, és majd kicsattan, mint a makk. Ezért úgy döntött, valamennyi eddigi szerelme nevét felveszi, beleértve a külföldi szerelmeket és kamaszkori nyaralások kalandjait is.

A különleges vállalkozáshoz a Belügyminisztérium engedélyezte az A4-es laminált személyi és lakcímkártya elkészítését, amelyen 8-as betűtípussal vélhetően Deutsch teljes neve ki fog férni.

Az új név várhatóan így néz majd ki leírva: Deutsch-Für Elise Anna Karenina Ibrahimovic Bovaryné Tamás Aranka Erzsébet Jolanda Teresa Inez Aurelia Buendia Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Martyr Patricio Clito Ruíz y Pablo Picasso.

20 KOMMENT

  1. Hát ezért emlegeti olyan szívesen a “családfáját”.
    Hiányolom a sorból Mária Gyöngyi Cecilia Tünde Anikó neveket.
    Szerintem azok is megvoltak neki……..ugye a 2.b osztályból.

  2. Szeretem a gimnasztikát, amit legújabb feleségemmel közösen gyakorolunk. Vele nem lehet lazsányi. Korábban el tünde szerelmem, így már nem is nagyon keresem. Ezt megelőzőleg örök hűséget fogadtam Urramnak, de csak Krisztinával történt szakítás után. Ágnes asszony sokáig mosta szennyesemet a patalban, mert apósom a körkörös védelem négyszögesítésével volt bajban. Sokáig éreztem magamat szabadnak mint a fürj madár. Így lettem egy darab Deutsch Fűr. Majdnem mindenkitől van egy-két gyermekem. Remélem további családi örömöket tudok okozni azoknak,akik erre hajlandók. Így teljesítem nemzettem szaporodási törekvéseit,a tiszta erkölcs nevében.