evismetles.jpgElkészült az IMF és az Európai Unió közös évértékelése. Idén ismét 2012 lesz hazánkban.

Nem sikerült megugrani azt a szintet, amit egy EU-tagállamtól várunk. A görögök és a spanyolok remekül  teljesítettek, de Magyarország megbukott” – kacagott a markába egy sajtótájékoztatón Olli Rehn, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosa. Az évismétlés már tavaly is felmerült, ám akkor sikerült ezt elkerülni.

A zökkenőmentes újrakezdés érdekében éjfélkor Schmitt Pál beszédét mondja majd el Áder János (dr.), majd visszaállítják az euró/forint árfolyamot. Orbán Viktor (dr.) szerint ezzel is a kormány nyer, mivel így eggyel több évig kormányozhatja hazánkat a választásokig, ráadásul a négyes metró is elkészülhet időre.

Matolcsy György szerint Európa megérett a pusztulásra, amit hazánk csak az idő visszapörgetésével tud elkerülni, egyúttal boldog, nem-ortodox 2012-t kívánt a polgároknak.

24 KOMMENT

  1. Jaaaaaj, ez még viccnek is rossz! A 2012-es évet nagyom utáltam, nem szeretném újra! Persze meglehet 2013 sem lesz jobb, de legalább reménykedhetünk.
    Mindenkinek Boldog(abb) Új Évet Kívánok!

  2. Az Európai Unió Központi Bizottságának első titkára,
    Leonyid Iljics Barroso de Salazar, felszólította Magyarországot,
    hogy követve a nyugat európai, jól működő demokráciák példáját
    (Norvégia, Svédország, Dánia, Belgium, Hollandia, Spanyolország,
    UK, Luxemburg, Aandorra, Monaco, Liechtenstein),
    egy éven belül vezesse be (vissza) a királyságot.
    Nagy megnyugvást hozna ez a zaklatott országban.
    Mindenki megkapná, amire vágyik. Kétmillió magyar az Isten királyát,
    Orbán Viktor a koronát, Matolcsy a lordok házát, Kövér az udvarmesterséget.
    Persze csak fékezett habzású hatalommal.
    A köznép megválaszthatja a maga alsóházát, és ott játszhatna demokratikusosdit.

  3. Junius 19.-én, majd Viktor, de nem ez, hanem a Kassai (Košicer), megadja az Ukránok gólját, visszakapjuk érte Beregszászt (Berehove), ahová aztán haza mehet Vidnyánszky színházat csinálni, egy másfajta rétegnek.

  4. :)))) ez rohat jó… ezt átveszi a fidesmafia… mindig 2012 lesz… örök ormányzás…

    amugy a pontos titulusok:
    (már nem) dr. snitt pálesz
    (még) dr. áder jankó
    (még) dr. zorbán vitya

  5. 2012-t a futball mérkőzések közvetítésénél jól bevált lassítás segítségével fogjuk megismételni, hogy végre sok értetlen is felfogja a Nemzeti Kormány csodálatos eszme rendszere mentén végrehajtott intézkedések összefüggéseit, ezzel egyetlen nagy egységként látva az összes adót, az állami földek megvédését, a hanyatló nyugat utolsó, gyenge támadásának (IMF hitel) kivédését, a nagyszerű oktatási átalakítást, a diplomácia nyelvének baltával faragását, stb.
    Az egészet a mediterrán temperamentumú Ladislao El Simón megrendelése nyomán Fekete György egyetlen óriási lambériában örökíti meg az utókor számára.

  6. A 2012. év része volt az évismétlésről való határozat is. Az évismétlést tehát ez év végén megismételjük, mint ahogy majd az elkövetkezendő húsz-negyven évben is. Ez az európai irányelv a Nem.Egy.Működés kormányának kétharmada által már az Á.Men.Rend. részévé is vált.

  7. Ti urak, ti urak! hát senkisem
    Koccint értem pohárt?
    Ti urak, ti urak!… ti velsz ebek!
    Ne éljen Eduárd?
    Egy, csak egy legény van talpon a vidéken,
    Meddig a szem ellát puszta földön, égen;
    Én, baszódjatok meg:
    Hiába az ultraliberális (szélsőszabadelvű), neobalkommunista, istentagadó csőcselék undorító humorizálása, a Történelem Ura, az Atya Úristen, és Magyarország (Hungary, jele “H”) védőszentje, Szűz Mária úgysem hagyja az évismétlést.Kitűnő tanulót pedig úgysem lehet megbuktatni, bármennyire is pikkel rá a matek, a fizika a nyelv és irodalom, a torna, a történelem, az ének tanár, a zsidó igazgató, meg az a bunkó, komcsi pedellus. Irigykednek a magyar zsenialitásra (lásd: forgóajtó effektus, golyóstoll, Hudini, Lugosi, Seres, Matuska, Szálasi), és édesvízre.