a nemzet penisze.jpgAllegória miatt kell magyarázkodnia a nemzetgazdasági miniszternek. Matolcsy egy konferencián azt nyilatkozta: A gazdaságunk olyan, mint a pénisz, a kormány már felállította, de az öröm fejben dől el.

Matolcsy szerint a magyar olyan, mint a nemi szerv, minél inkább verik, annál egyenesebben áll, és akárhova is dugják be, jól érzi magát. A nemzetgazdasági miniszter elmondta, hogy a párhuzam nem áll meg itt, hiszen hazánk gazdasága egy olyan megszakított közösülés, ahol az IMF és az EU rángatták el a nőt, ráadásul a két szervezet a mi lőcsünkkel veri a csalánt.

A fél órás párhuzamfolyam végére a közönség több tagja elhagyta a termet, különösen annál a résznél, amikor felszólította a közönség tagjait, hogy nézzék meg hüvelykujjukat, mivel az jól összevethető a péniszméretükkel. Matolcsy az Új Ember kérdésére elmondta, hogy sajnos keményebb szavakat és világosabb kommunikációt kell használni ahhoz, hogy mindenkihez eljusson a kormány üzenete.

113 KOMMENT

  1. Kevéssé ismert tény, hogy Matolcsy úr a Filatelista Nőgyógyászok lakossági fórumán a magyar nemzetet a női hüvelyhez hasonlította, mert a magyar nemzet:

    – mindig is befogadó volt, rugalmas és alkalmazkodóképes,
    – nagyszerű gyermekeket adott a világnak,
    – többet ad, mint amennyit mások beleinvesztálnak.

    És mégis…
    – rendszeresen a vérét kell hullatnia,
    – a betolakodók kihasználják,
    – és fájdalma senkit se érdekel!

    Felhívta a figyelmet arra is, hogy mint a női hüvelyeknél általában, a magyar nemzetnek sem szabad használni a fizetős verzióját, mert elvetemült emberek árulják, és az előfizető kiütést kap tőle.

  2. Matolcsy másik emlékezetes beszédét a Varga István Baráti Társaság csapatépítő tréningjén mondta el.

    Ebben kifejtette, hogy őt a magyar parlamenti demokrácia egy háromszereplős csoportos nemi erőszakra emlékezteti.

    – Az együttműködés a résztvevők kétharmadát maradéktalanul kielégíti.

    – Az ellenzéki egyharmad töketlen. Ha mindig elfogadnánk a töketlenek módosító indítványait, az emberiség már rég kihalt volna.

    – A kívülállók rossz szemmel nézik, de ez a kétharmadot nem érdekli, mert nélkülük is boldogul.

  3. Fertő! Kultúrális fertő, ami itt van. Tegnap a gyurcsánblog (pff) burkolt reklámozása, ma meg egy miniszter, az ország talán legértékesebb emberének ócsárolása folyik.Már egy hete csak szélsőliberális, tudat alatt kommunista, anarhista brigantik rombolják a Nemzeti Együttműködés Szent Hitét.Most olyasmit adnak Dr Matolcsy György szájába, amit ő sohasem ejtene ki.Már zúgolódik a nép java, újra zúgolódik, serken a Béke Tábor, hogy megerősítse, további bátor, büszke tettekre bíztassa nemzetmentő, nemzet erősítő vezetőit, és hős élcspatukat, a Pártszövetséget.

  4. A hazug propagandával ellentétben, a fél órás párhuzamfolyam végére nem csak a közönség több tagja elhagyta a termet, hanem többek között Lázár János is távozott az elnöki emelvényről, arcát két tenyerébe temetve.

  5. Matolcsy tökei a satuban. Addig növelem a nyomást, míg megjelennek az első izzadtságcseppek Gyuri homlokán, majd halkan a fülébe suttogom: Nem megszorítás ez Gyuri!

  6. Nem igaz, galad hazugsagfolyam ez az egesz, Matolcsy egy remek szakember, egy igazi geniusz, de ezt ti nem latjatok be. Ezt csak ey masik zseni kepes felismerni, minden Magyarok Miniszterelnoke, Orban Elvtars… akarom mondani, Ofelsege… ize… osszezavartok itt ezzel a judeoplutorata liberalbolsavista szennyaradattal.
    ELJEN A PART!

  7. a nemzet faszának megtermékenyítő erejét, az egyesült ballib erők, egy szoros gumióvszerrel fojtották volna el, de a fasz feje, nekidurálván magát lepattintotta a kártékony jószágot

  8. Ezt a kretén szöveget… Egy ilyen hülyét mint ez,hogy szabad egyáltalán szabadon tartani.Az ő pénisze valószínűleg már csak a harapós szamárba
    érezné jól magát,ha egyáltalán még akad neki.
    @Link Elek:
    Ő egymagában, tetőtől talpig egy pénisz és annyi esze is van.

  9. @dévidbóvi: @Rox: ezer köszönet! Érdemes volt annyit vesződni, hogy kitaláljam a jelszavatokat. A többiek se lepődjenek meg, ha hamarosan megdicsérnek engem.

    (x) Nemsokára a boltokban a Nagy Hírcsárda Kommentkönyv XVDCIIC. a szerző saját kezű illusztrációival, amik főleg csupasz nőket ábrázolnak naiv zsírkrétás megközelítésben.

  10. A Nemzeti Seggbe Nemzeti Lófasz dukál, s ez az elmúltnyócévben hiányzott a zemberek életéből- kiáltott fel Halász János, s a Szetey Gábor farzsebéből kikapott AnaL-intruder 2013 -mal dobolni kezdett a pulpituson.

  11. B.U.É.K. Magyarok ! Malac, virsli, lencse, pezsgő, meg minden más finomság meg van ? Most erre tessenek koncentrálni ! Lazítsanak ! Ha meg kipukkannának mint a világgazdasági lufi… katt ide:http://www.logoszvilag.hu

    És, ha már PÉNISZ a téma, egy kérdés mindkét nemhez…

    Mit nem szeretnél hallani szeretkezés közben ?

    – SZIA DRÁGÁM , MEGJÖTTEM….

    Jó bulizást mindenkinek !

  12. Gyerekek! Akik úgy érzik, hogy a liberálisok mocskos szájú, söpredék az húzzon ide egy strigulát:
    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  13. MTI? ja nem, pedig…

    Valaki szólhatna neki, hogy jelenleg unortodox módon kecskét baszunk a keleti nyitás jegyében és bár minden fejben dől el azért eddig ez túl sok jóra nem vezetett a történelem folyamán…
    A vén Európa meg lehet nem egy friss hús, de mégis csak nő ellentétben a kecskével és mi sem vagyunk már fiatalok.

  14. Némelye, egyes meggondolatlan elemek, arra bíztatják az ország lakosságát, hogy január elsején, délben, kapcsoljon be egy egy 100W-os égőt, aki szerint Matolcsy hülye, és tünjön a picsába.Elemzők szerint, ez az Nemzeti villamosenergia hálózat katasztrófális összeomlásához vezetne.
    Én csak hallottam attól, aki látta, hogy mondták.

  15. @béla a görög:
    Elhangzott a nap komingáuttya is, miszerint Gyurcsány Ferenc egy, a KISZ által szervezett csereprogram során eljutott Kolumbiába, ahol hónapokig élt egy olyan településen, ahol nagy hagyománya van a kecskekúrásnak is. “Mekk-mekk, mekk-mekk-mekekk, mekekeeeee”- idézte fel időnként a könnyeivel küszködve az egykori miniszterelnök az ott tanultakat.

  16. @ürügyminisztériumi álamszitkár: “A hazug propagandával ellentétben, a fél órás párhuzamfolyam végére nem csak a közönség több tagja elhagyta a termet…”

    a hazug proppagandát te nyomod… a hazug propagandáról…

    biztos forrásból tudom, szemtanúktól (kukkolóktól), hogy

    a közönség FELÁLLVA tapsolt

    az a hazug propaganda, hogy drmatolcsi felé rázták volna…

    amugy az ország pénisze mondta, nem pedig ez a po:cs drmatolcsi, hogy
    “…a kétharmad áll mint a cövek…”

    kivinni a gátra ! beleverni !

  17. @Taxomükke: “…szakember… géniusz…”

    akkor pénzügyminiszterként mondhattyuk? … PÉNIUSZ ?

    “ELJEN A PART! ” így van ! éjjen az aranypart ! és az ezüstpart ! és a izé…

    (a jobb és a bal part) a két part között hatol be a b*zi b nagy drmatolcsi po:cs…

    a G-ániusz

  18. Bombera Kapszula jelenti Aucklandból, és a szomszédos Petropavlovszkból:
    – Kedves nézőink, itt már egy órája 2013-at írnak, ugyhogy az egész város tele van firkálva vele.

  19. Valószínűleg a tudósító nem volt jelen a beszéd azon pillanatában, amikor Matolcsy azt taglalta, hogy valahányszor a kormány végigcsinálhatja a dolgot, az százmilliós betömést jeleny a lyukon.
    A miniszter az angol anyanyelvűek számára is világossá kívánta tenni, hogy amíg ő a posztján van, addig áll, aminek állnia kell: – I am here – mondta.

  20. @Schindler Pistája:
    Az erre a célra felhasznált összeg mennyiségéről is vannak információid? Mert szerintem évről-évre kevesebb embernek kell kiosztani azt az életjáradékot, úgyhogy elképzelhetőnek tartom, hogy a pénz nem több, esetleg kevesebb.
    De hát aki szilveszterkor egy teljesen nem erről szóló cikk alatt zsidózik, annak nem lesz kellemes éve 2013-ban. Mert ugyanolyan szellemi nyomorék marad, mint 2012-ben volt.
    Boldog új évet mindenkinek!

  21. @brumeszkosz: Olvasd már át mégegyszer baszdmeg, baszdmeg.
    Nem találod kicsit furcsának?
    @fagzal: Te legalább ráéreztél valamire vazzeg.
    Mit gondoltok, “ornagy50” miért nem küldte el rögtön a picsába?
    Nem beszélve “ezanicknevem” éleslátásáról.
    Vagy nagyon fiatalok vagytok, vagy nagyon …..harciasok.
    Járt ide egy időben, egy kifejezetten szellemes, jó humorú jobber,
    de a többség simán csak köpdöső bunkó.Ne legyetek olyanok.

  22. @Kis ember: Tájékozódj, mielőtt hülyeségeket beszélsz! A már elhunyt holoszökevények után a holoszövetség kapja a lóvét örök időkig! Ezek után törődj bele, hogy te magad vagy a szellemi nyomorékok mintapéldánya, – mi pedig teljes joggal zsidózunk a saját pénzünkért, amit a zsidóbarát kúrmányok lopnak ki a zsebünkből, a holobarmok hízlalására!

  23. Normális ember el sem hinné, hogy valóban úgy szólnak a törvények, hogy a már rég megpusztult hollósok után a holotárságnak jár örökre a kárpótlás! Emberek ébresztő!!! Nem (csak) a cigányok kerülnek nekünk igazán sokba, hanem ezek az örök-élősdiek, akik haláluk után is, – az idők végeztéig, – a mi vérünkön élnek, szaporodnak, soha el nem fogynak!
    A cikk témájához pedig csak annyit, hogy ez a kétszemű pénisz már igazán mehetne a picsába!

  24. Ez nem lehet igaz, de ha így van akkor dugja a főnöke fenekében amíg össze nem megy, ott legalább mindketten nyugalomhoz jutnak, de mi lesz ezzel az országgal? Ezek normálisak, undorító!!!!!!

  25. @Vizilabda:
    Tudod, engem nem is az előítéletesség bosszant, hanem az, hogy milyen rendkívül primitívek ezek az emberek.
    Speciel nekem van egy holokauszt-túlélő barátom, túl van a nyolcvanon (mint a legtöbbjük). Ő mesélte, hogy egy németországi alapból kapnak pénzt, minden évben többet. Az alap pénze ugyan nem változik, de a tortát egyre kevesebb szeletre kell osztani, ahogy az idővel elmennek ezek az öreg emberek.
    De hát a gondolkodás és a logikus következtetés sosem volt a szélsőjobboldal sajátja.
    Na mindegy, be is fejezem ezt a témát. BUÉK.

  26. @Kis ember, te tényleg nagyon hülye vagy! Vagy szándékosan játszod a hülyét? A magyarországi átlagéletkor férfiak estében még a 67 évet sem éri el! A te zsidóid ezek szerint jóval magasabb átlagéletkort élnek meg a mi hazánkban, a mi pénzünkön, – mint mi magyarok! És ezek után még mi fizessünk tovább élő és holt zsidók után egyre többet?! Ha te ezt komolyan gondolod, akkor neked is a krematóriumban a helyed! Még akkor is, ha te magad nem mered bevallani zsidóságodat! Annyit még hozzá kell tennem, hogy sem jobb-sem baloldali nem vagyok, CSAK MAGYAR! Neked meg rohadjon le a mocskos pofád, amivel a magyarokat gyalázod itt, a MI hazánkban, a MI pénzünkön élősködve! De a te fajtád már csak ilyen…

  27. @A Faszom nem kéne?: “Vagy szándékosan játszod a hülyét? A magyarországi átlagéletkor férfiak estében még a 67 évet sem éri el!”

    2012 -1945

    Nehéz matematikai feladvány. Hogy a holokauszt túlélők 1945 UTÁN születtek, az tényleg meglep!

  28. Lehetne arról vitatkozni, ki a nagyobb pénisz e hazában:

    1. Matolcsy Gyuribá
    2. Egy ilyen cikk alatt (és úgy általában) zsidózó honfitársaink

    Nagyon nehéz a döntés….

    KBUÉ mindenkibe!

  29. @garfild-5: “Most olyasmit adnak Dr Matolcsy György szájába, amit ő sohasem ejtene ki.”

    Én olyasmit adok matolcsy szájába, amit akkor sem tudna kiejteni, ha akarna. Egy méreten felüli, dagadt, húsos, lüktető lófaszt. Azt, bazdmeg. Azzal kipeckelem az idióta pofáját, aztán talán nem pofázik több hülyeséget.

  30. @garfild-5: Jézus Máriám még egy akkora barom van a kommentelők között mint maga matolcsi. Azt hittem a hülyesége egyedülálló, de hogy még méltatója is legyen. Hát szerintem te még nagyobb barom vagy mint ő.

  31. amugy ez sokkal jobb mint a hírcsárda (sima MTI):

    “Matolcsy szerint a világ:
    A siker néha láthatatlan, néha érthetetlen, szokatlan, olykor egyenesen fájdalmas, de megkérdőjelezni felelőtlenség, hiszen a magyar gazdaságpolitika sikeres”

  32. Ti szemét, alja fityeszesek! Ti nagyon féltek Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon visszajövetelétől! Ám mi, igaz szoclib demokraták ujjongó szívvel kívánunk boldog új évet minden antifasiszta jóembernek!

    Jöjj Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon és zavard el a kuszaszemű csuti bárót és zárd karanténba a fasisztákokat!

    Szabad offshoret és fényesebb Dataplexet!

  33. Obama amerikai elnök a fiscal cliffet a gazdagok megadóztatásával kerülte el az év utolsó pillanatában. Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon szoclib elvtársaink internacionalista miniszterelnöke a fasiszta magyar gazdagok megadóztatásával fogja felvirágoztatnia gazdaságot! Követjük a nemzetközi trendeket! Minden mocskos gazdag magyar, aki 200 havi bruttó felett merészel keresni, a jelenlegi 16 %-ról 50%-ra emelt szja-t fog fizetni!

    Minden napra egy (lúd)millát adunk a patai szegénység leküzdéséhez!

    Boldog Új Gigágá Évet Kívánunk minden hívünknek!

  34. @Schindler Pistája: Figyelj te senkiházi! Örülj hogy neked nem kellett azt a szenvedést átélned amit a te fajtád miatt kellet nekik átélniük bűntelenül csak mert más a vallásuk. De te csak fosod a hülye antiszemita baromságaidat, és örülsz magadnak hogy te aztán megmondtad a frankot! És tudod mi emelkedik évek óta az ilyen antiszemita barmok aránya mint te vagy. UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  35. Parasztok
    Nézzétek meg a Köteles kövér komenyista lászló blogon megjelent fényképeit.ez a tahó, akit tisztelnünk kéneegyenesen nézni sem tud.ilyen mocskos kotonszökevények irányítják az országot?
    TÉNYLEG, NÉZZÉTEK MEG A KÉPEKET! EZ ATRÓGER NÉZNI SEM TUD EGYIRÁNYBA.
    Nem a zsidókkal, nem a cigányokkal van baj. Azok is lehetnek magyarok ,orbán kövér áder kósa meg a többi, a kollégiumban szipózó barom teszi tönkre az országot.

  36. Nemrégen világosítottak fel japán tudósok, hogy gyermekeink harminc százalékának seggén piros pötty van. Amikor egy vidám hajnalon a pohár és barátaim fenekére néztem észrevéve a pöttyöket, büszkeség töltött el, ugyanakkor nagyon meghatódtam ázsiai mivoltunk eme bizonyítéka láttán. Ezután a felfedezésem után,tértem otthonomba. Azonnal és nyomban a tükörbe néztem, amikor is nejem idegesen megkérdezte: milyen piros pöttyök vannak már megint az arcodon, te seggfej. Ott láttam meg, hogy nemcsak segg, de faszfej is vagyok, s mint a gazdaságunk, büszkén állok keményen és két lábon. Ekkor értettem meg vezérem és nagy tanítóm intését:Verd ki a fejedből, mondotta volt gyakorta, ha az ortodox gazdaságról volt szó. Ő,aki egy fejjel alacsonyabban rázza. Neki is csak úgy áll, mint a cövek. Emiatt is frusztrált maradt, ami a péniszét és skizofréniáját illeti. Gyakran térek ki, egykori szűzbeszédét is idézve, a magyarság tudatát jellemző pénisz hungarikusz eszmére. Ennek jellemzője a kiveretés, a dugdosás, az elfordulás, az alsó madárfogás, lásd: turulnemzés. Ez edzi, növeli nagyságát, amely példaképként a prostituálódó Európa előtt áll.

  37. @veracity:
    “Minden napra egy (lúd)millát adunk a patai szegénység leküzdéséhez!”

    Jobbágy (jobboldali agyament) voltál, az is maradsz, szekta vaksággal súlyosbítva.
    Amúgy tényleg sokkal jobb a Közgép-be napi 1 milliárdot tolni. Tettestárs-e vagy ? De, ha már annyira a szíveden viseled gazdagok sorsát, áruld már el, miből is gyűlt össze Orbán Dzsugasvikinek (zsugás vitya) az 1 milliárd vagyona abban tatár járta emút nyócévben ?!

  38. @xaverta: Igazad van liberális tesvírem! Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon legyen veled álmaidban is!

    Útáljuk a gazdagokat, meg is adóztatjuk a burzsoákat! Goosey barátom kiveti majd a jó kis szja-t! Nem bánom, legyen 200 fölött 60%!

    Orbánt meg lecsukjuk, mert megsértette a bankokat! Elszedjük az összes bányáját meg szőlejét!

    A Velencei-tó partjára olyan kaszinót rittyentünk (offshore lesz, végig), hogy még a Hagyó Miki is csettinteni fog az élvezettől!

  39. @veracity:
    “Igazad van liberális tesvírem! “

    Mielőtt további téveszmékbe ringatnád magad, nem cáfoltál rá jobbágy mivoltodra. Sőt. Pillanatok alatt rájöttél, csakis liberális lehetek. Gratula. Egyébként minek ez a körülményeskedés az adókkal ? Egyszerűbb lenne egyből a Közgép és Zsugás Vitya számlájára befizetni. A szekta tagok meg egyébként sem rendelkezhetnek jövedelmük felett. Igazad van, minek is a kaszínó, amikor ott a Közgép. Kaya Ibrahimnak mikor passzoljátok át ? Ja, persze előbb kitalicskázzátok a lét Simicska talicskán, bár kis üzemi a módszer. Leesett, hogy itt jön a képbe a Nyerges vontató. Regélj már valamit a Joszip Tot féle üzletről is. Igaz is, Kövér Szili hogy van ?

  40. @xaverta: Az volt a vesztünk, a belső harc. Ne támadjuk egymást, szoclb elvtársaim.

    Amikor hatalmon voltunk, azt hittük, lophatunk szabadon, nem kell a felesleges óvatoskodás. Tévedés volt, árulók miatt még a hatalmunk ideje alatt bebuktak sorban a legjobb embereink. Sajnos megpuccsoltuk a saját tartótisztünket is, aki utána megmondta, hogy telisteli vagyunk korrupciós ügyekkel! Tanuljunk, egymást támogassuk a lopásban, hazugságban!

    Te is jobban tennéd, ha Lúdmillát segítenéd! Ő olyan szervilis volt, hogy még lopni se mert nyíltan, mint mi! Most ez lesz a szerencsénk. Van egy tisztább emberünk. Mögé bújunk! Oszt adj neki, be a lét az offshorba. Oda nem jön utánunk még a csuti báró se!

    A hülye magyar parasztot me palira vesszük, nyakába akasztjuk az egész IMF-et, akár kamatmentesen is! A lé a mienk lesz a messzi szigeteken! Itt meg rohadjon rájuk a szalmatető a tuskó magyarokra!

    Gyerünk tesókám! Csapjuk rá a budiajtót a koszos magyarokra! Éljen Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon, ő vezessen vissza bennünket a kondérhoz!

  41. @veracity:
    Újévi jó kívánság, élj sokáig Orbán ZsugásVitya Dzsugasviki Köz(gép)társaságában. Csak úgy mellékesen, miért is van svájci résztulajdonban a Simicska talicska Közgép ? A SOHA Zrt (Simicska, Orbán, HAbony) vesse rád az első követ, a kőbányákból úgyis fussa, ha meguntad zsugás kevergetéseit.:) Tesó, ne rohanj sehova, itt hagynád szeretett vezíredet ?

  42. Ezt az idétlen baromságokat összehordó ÁLHÍR portált bizotan bukott, orszgáeladósító, elkurtuk, nokiadobozos végkielégítéses MSZP-s popsinyaló unatkozó seggfejek írják. Gartula!

  43. @Margit Merges:Tevagyaz Maaargit? Te, féltelek. Nooormális?
    Montammá’ neked ne gyere mindig utánam.
    Mennyé’ haza főzni, némbernek a fazékná’ van a helje (hun alaptörvény, hun nem)
    Látom a pöfe Vigóta beragasztózott… izé…. beregisztrolilizott…. szóva’….. beministrált ide ma tégedet.
    Itt a nokija, ott a nokija, hoppá, de ez már csak a kukija.
    A köccsön nem adósság vazeg, attól van ingyen minden.
    Há’ nem? Há’ de. Naugye. Há’ ne legyé’ má’ itten ortodoxapéd.

  44. @Aszongyaja Zanyósom:
    Nem vagyok felháborodva, csak unalmas, ha nem bővítik a viccalapanyagokat, pld. gyurcsány ferikével, bajnai libás gordonkával és még sorolhatnám.
    Gondolom a blogtulajdonos egy volt pufajkás KISZ titkár, aki ilyen viccekkel elégíti ki sivár életét. Szánalom!

  45. @Margit Merges: Sztem a kormánypárti humor szánalmas, különössen, ha indokolatlan. Dehát, ízlés kérdéseja zegész…

    Remélem, 2014. után kevés Fideszes vicc lesz itten: Egyrészt ellenzékben lesznek, másrészt nem lesznek ojjan neveccségessek, mint mostan…

  46. New!New!New!New!New!New!New!New!New!New!New!New!New!New!New!

    EJAKUÁLT A NEMZET PÉNISZE!!!!!!!!!!!!

    Parlamenti tudósítónk jelentette, hogy ma, hajnali fél ötkor a Magyar Nemzet Pénisze kilőtt. Szakértők vizsgálják, hogy szimpla éjszakai magömlésről van-e szó. Időközben a Nónémusz inszeminátor csoport magára vállalta a cselekményt, a Nemzet Prosztatájának masszírozását.