Ha Ön ezt olvassa, akkor a maják elkúrták.

apokalipszis elmaradt.jpg

10. Semjén Zsolt még mindig doktor.

9. Ma Zénó napja van. Világvége esetén ma Zéró napja lenne.

8. Ismét jelentek meg hírek a HírCsárdán, valamint a valósággal semmilyen érintkezési felületet nem mutató írások a többi napilapban.

7. A ketrecharcos szomszéd 5:45-kor ismét nekiállt vésni a falat, és már megbántad, hogy tegnap azt ígérted neki, hogy ha még egyszer ezt csinálja, feldugod a seggébe vésőjét.

6. Megint lehet dupla pénzenergiát igényelni Zoltántól az RTL Klubonon 400Ft/percért, a NAV pedig sosem néz tévét.

5. Mégis csak meg kell venni a karácsonyfát.

4. A Békement kapta a polgári Magyarországért díjat, és Kövér Lászlónak a köszöntő beszédében sikerült elkerülnie, hogy kimondja az autofelláció szót.

3. Brit kutatók újabb tudományos eredménnyel rukkoltak elő. Sikerült statisztikailag kimutatniuk, hogy 4 emberből 3 az egy.

2. Elindult a Dankó Rádió, és csak reménykedni tudunk, hogy egyrészt kirúgják, aki a nevet kitalálta, másrészt hogy senkinek nem jut eszébe egy veleszületett kromoszóma rendellenességgel viccelni.

1. Kiderült, hogy az egész maja pánikot a Y2K probléma marketingesei találták ki.

30 KOMMENT

  1. a maják NEM jósoltak világvégét, csak nem volt idejük tovább vésni a naptárat

    és NEM, nem érdeklődés hiányában maradt el (mert tuti, hogy valamelyik humorherold megint bedobja), sőt kurvanagy volt rá az érdeklődés

  2. jött ez a kortez, oszt jól megkatolikusította őket, erre elfelejtették, hogy hogy kell bazinagy városokat építeni, csillagokból évezredekre előre jósolni, kristálykoponyákba infókat kódolni, meg minden ilyen hiábavalóságot

    most színes göncökben flangálnak és vashordókből kikalapált putrikban élnek és spanyolul beszélnek

  3. @Dour ®:

    ÁLAT doktor, nem tévedtél…
    ja
    és lőtt sebekkel látya el őket…

    a következő kormány semjénny álat doktora, majd
    beterjeszti hogy a vadászhatóságot a fides tagokra is terjesszék ki…

    jönnének a tőkés olaszok puskával a gazdag azeriek baltával stb…

  4. négy emberből három, az egy:
    – Ez egy tudat alatt lappangó tömeggyilkos beteges, számmisztikus beütésű erotikus álma.
    – Jó tömörítést adó ingyenes program, a meat-grinder 4.3.1, a shareware csak korlátozott létszámot engedélyez.A teljes verzió hamarosan várható.

  5. Azért többek között a cikkben leírtakat (és még sok egyéb mostanság megjelenő hírt) nem nehéz úgy értelmezni, hogy a világvége már hosszú évek, ha nem évtizedek óta tart… És még mennyi mindenről nem is tudunk! 😀

  6. @ poszt: “2. Elindult a Dankó Rádió, és csak reménykedni tudunk, hogy egyrészt kirúgják, aki a nevet kitalálta, másrészt hogy senkinek nem jut eszébe egy veleszületett kromoszóma rendellenességgel viccelni.”

    😀

    @Link Elek: “Tudtatok, hogy 10 emberbol 9 élvezi a “gang rape”-et?”

    lol 😀

  7. Nekünk elég világvégét adott a gengszterváltás: mszp-fidesz-szdsz/lmp ámokfutások formájában. Adóemelések, áremelések, munkanélküliség, létbizonytalanság

  8. Én azt hittem ez a Dankó Rádió csak kamu. De nem 🙂

    hu.wikipedia.org/wiki/Dank%C3%B3_R%C3%A1di%C3%B3

    Asszongya: “A regionális rádióadások jövőjének meghatározásakor merült fel, hogy a magyar nóta kiszorult a médiából, annak ellenére, hogy sokmilliós, zömében vidéken élő tábora van a műfajnak. – közölte Böröcz István.”

    A sokmilliós tábor, az én értelmezésem szerint legalább kétmilliót jelent. Ahogy az utóbbi években tapasztaltam, ennyi embernek maximum a Lui Wedding Dixieland Band-re és a Fásy felharmónikusokra lenne igénye, nem klasszikus nótára. Gondolom Böröcz e.t. közvélemény kutatást tartott az összes idős rokona közt, ahogy Orbán e.t. felsőoktatás ügyben a haverok gyerekeivel sörözött egyet.

  9. Isten teremtményeit gyilkolni, ősi keresztény szokás! Minden más hitűt, az “igaz hit terjesztése céljából!” Azt hiszik az is Muskátli! Levágom, erővel földbe nyomom meggyökeresedik!