vilagvege.jpgA TEK emberei ma hajnalban kapcsolták le A.Krisztust egy Diószeghy Sámuel utcai rajtaütés során.

Bűnszervezetben elkövetett közveszélyokozás előkészületének alapos gyanújával állítottak elő 32 gyanúsítottat ma hajnalban a TEK kommandósai. Hosszas nyomozás és fedett nyomozói tevékenység eredményeképp ma hajnalban egy Diószeghy Sámuel utcai magánlakásban ütöttek rajta azokon az elkövetőkön, akik a december 21-i apokalipszist készítették elő.

A rajtaütés során előállították A.Krisztust, az apokalipszis lovasait és egyéb közreműködőket, valamint lefoglaltak járványok és meteorzápor előidézésére alkalmas eszközöket is. A TEK illetékesei elmondták: “Nem volt nehéz dolgunk, tudtuk, hogy mit keressünk, mert egyik nyomozónk erre utaló leírást talált egy Biblia című könyvben. Ezután már csak az orrunk után mentünk. Azt a kollégánkat, aki a Fekete Lovasként épült be a szervezetbe, kitüntetjük, és tanúvédelmi program keretében új életet kezdhet Sátoraljaújhelyen“.

19 KOMMENT

  1. Pár perce szabadonengedték Kriston Antit és népi zenekarát, a lefogott lakodalmas ünneplőkkel gyütt.
    A tévedésért elnézést kérTEK.
    Összekeverték Diószeghy Sámuelt, Aba Sámuellel. Samu, Samu.
    – Ez egy ilyen nap – mondta Hajdujudú Dandár Dzsony, fekete svájcisapkás
    kombinátor.
    – Ma például, majdnem elvittük Vidnyánszkijt Benyovszkij beépített
    lengyel-madagaszkári-kamcsatkai hármasügynök helyett.
    Szerencsére vele volt szinkron kommunikátora, sikerült vele idejében verbális kapcsolatot létesíteni.

  2. Figyelem, rendkívüli híradás!

    Meg nem erősített hírek szerint a maja naptár által megjósolt világvége elmaradásának hátterében a magyar kormány hősies küzdelme áll! Jelenleg zajlik egy titkos nemzetközi sajtótájékoztató, amelyről sikerült néhány részletet megszerezni:

    Orbán Viktor elmondta: a turul erejével számos kokit és sallert kiosztva legyőztük az ország ellen az elmúltnyolcévben szőtt IMF-EU-maja összeesküvést, pedig még a diákokat is bevetették ellenünk.

    Selmeczi Gabriella kiemelte, hogy a világvége elhárítása óriási siker és ezzel egyben a nyugdíjakat is sikerült megvédeni végül felszólította a majákat és az MSZP-t, hogy hagyják abba az emberek félrevezetését.

    Matolcsy György kifejtette miszerint Magyarország földrajzi elhelyezkedése miatt a maja növekedési centrumban is benne van így a válságnak ismét vége és a magyar tündérmese diadalmaskodott a maja spekuláns kalózok fölött. Továbbá mivel úgy tűnik, hogy a világon komoly piaci igény mutatkozik megbízható naptárakra, így úgy látja, hogy a Kiszel Tünde naptárak államosításával és globális piacra dobásával 2030-ra a GDP-nk megegyezne Kínáéval.

    Pálffy István a kereszténység elleni újabb támadás sikeres elhárításáról beszélt és utalt a maja nép és a kereszténység régi, a spanyol konkvisztádorok idejéig visszanyúló kiváló kapcsolatára.

    Semjén Zsolt tudomásul veszi, véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a témát egyúttal kezdeményezni a Fővárosi Állat- és Növénykertben található valamennyi Közép-amerikai állatfaj vadászhatóvá tételét.

    Kövér László a maja világvége esetet az újságíró terroristák újabb ténykedésének tartja, és javasolja a “kötél, etika és erkölcs” elv követését az ügyben.

    Martonyi János elmondta, hogy nem adjuk ki a majáknak Safarovot, valamint, hogy az erőfeszítéseink elismeréseként egy az egykori maja birodalom területén fekvő ország repülőterén leszállópályát fognak elnevezni Orbán Viktorról.

    Varga Mihály csalódottságának adott hangot, mert a világvége elmaradásával a háztartási eszközök, így a hűtőszekrények és a televíziók amortizációja sem gyorsult fel ami jelentősen hátráltatja a lakossági fogyasztás növekedését.

    Hende Csaba nézetei szerint a magyarok genetikailag világmegmentők, és a sas sast szül, nem például quetzalt.

    Pintér Sándor kijelentette, hogy felkérése esetén két hét alatt rendet teremt az egész világon is.

    Rogán Antal nem tartja túl udvarias dolognak, hogy a maják nem egyeztettek előzetesen a világvégéről, de 70 milliós államkötvény vásárlás esetén hajlandó volna nekik is állampolgárságot adni.

    Szájer József a probléma okaként a kőtáblák elmaradt frissítését látja és a további hasonló problémák elkerülése érdekében a maják figyelmébe ajánlja az Apple cég kiváló termékét amellyel még az ércnél is maradandóbb műveket lehet alkotni.

    Deutsch Tamás Twitter üzenetében arról érdeklődött, hogy “Ki a f*sz az a Maja?” és emlékeztetett rá, hogy ne kérdezzük meg a nagymamától, hogy mennyibe került a bejgli.

    Pataky Attila egy bulvárlapnak adott interjújában elárulta, hogy a földönkívüliek útmutatása nyomán titokban már a békemenetek tagjaival végeztek olyan szakrális gyakorlatokat amellyel lehetővé vált a maja vérmágusok fenyegetésének elhárítása. A Dankó Rádióban hamarosan magyar nótákat fog énekelni a történelmi tettről amely az Alkotmány illusztrációi közé is be fog kerülni.

    Andy Vajna elképzelhetőnek tartja a story itthoni megfilmesítését hollywoodi sztárokkal pl. Orbán Viktor szerepében Mel Gibson, Jack Nicholson mint Matolcsy György, a Pitt-Jolie sztárpár pedig a Szijjártó – Selmeczi párost alakítaná (előtte természetesen mindegyiküknek alá kéne írnia a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot). A színházi változaton máris dolgozik Vidnyánszky Attila.

    Schmitt Pál doktori disszertációja és néhány maja kőtábla között újabb jelentős szövegazonosságokat találtak.

  3. Az intergalaktikus hiperűrsztráda építésének sajnálatos módjában útjában álló Föld nevű bolygó mai napra tervezett lerombolást a Vogon flotta lemondta.- Áll a Galaxis Útikalauz mai frissítésében
    Mint megtudtuk a háttérben az állhat, hogy pályázatuk formai okok miatt nem volt érvényes, és a Föld nevű bolygó lebontását a második helyezett Közgép fogja megvalósítani. Valószínűleg a Kormány nagyszabású kulturális műsorral fog jelentkezni, a nemzeti színházban pedig, Pálinkás Dalok előadás címmel szittya-csángó rockopera kerül felvidéki vendégszínészek prezentálásban előadásra- Erősített meg a hírt, Pálffy István kommunikációs igazgató is. A Közgép a Föld lerombolásának határidőre át nem adásáért a lakók szíves megértését, és türelmét kéri. Addig is a Duna Tévé kívánságkosá című műsorában minden egyes károsultnak -akik zseblámpával, konzervvel felszerelkezve várták a mai napot- egy Latabár Kálmán komédiát küld, sok szeretettel.

  4. Bocsánat, hogy zavarok, de:
    Újabb fejlemények szerint, a TEK nem az utcát tévesztette el
    Kriston Anti és zenekara letartóztatásánál, hanem őt nagát azonisították be
    mint a keresett Antikrisztust.
    Margit néni, a földszint kettőből, aki sokszorosan megbízható bejelentő,
    túl sok hegedűtokkal érkező személyt látott felmenni az emeletre.
    Kultúrember tudja, hegedűtokban géppisztoly van minden rendes filmben.
    Mikor egy kisebb tankkal (hummer) érkező csoport arról beszélt:
    -Anti Kriston and his folk band here?
    Margit néninek azonnal leesett a tantusz, és riasztott.
    – Jöjjenek Janikám, itt valami készül, itt van az antikrisztus is, és latinul beszélnek.
    A TEK nem vette ezt tréfára, felpattant a kesely szőrű lovára.
    A többi már ismert.

  5. A kedvenc TEK sztorim, amikor egy 16(!) éves GYEREK-re törtek rá mert meg merte hekkelni a Kozgep weboldalát.( mi lett volna ha csak szimplán kimegy 2 rendőr és bekopognak?)

    Bábok/ bohócok gyülekezete.

  6. Kedves Barátaim!
    Európa és a teljes Nyugat nem bírt vele!
    Mi megoldottuk!
    Hiába ármánykodott a Gyurcsánybajnai, meg az elmútnyócév, elintéztük, hogy ne legyen világvége!
    Most mindenki minket irigyel és követ, az IMF is csak néz ki a fejéből.
    Kedves barátaim, most, hogy elintéztük a világvégét, hihetetlen fejlődést fogunk produkálni!
    2024-től.

  7. Ma éjjel sikerült elfogni Antivírust, Antibébit, és Antigonét is,
    így sikerült felgöngyölíteni az egész Atianyag családot.
    Egy-két kvark, és mezon futkározik még szabadon, de azokkal
    a CERN foglalkozzon. Mi a faszom az a cern?
    Vigyázni kell azonban a család elnevezés használatával.
    A család kizárólag azt jelenti, mikor egy nem homokos férfi,
    egy nem leszbikus nőnek, papi regisztráció után gyereket csinál.
    Minden egyéb felállás elítélendő szencségsértés.Halál reá.
    Amikor egy fél, vagy egy egész isten, vagy valami szent állat
    gyereket varázsol az asszonyba, az viszont szent csuda.
    Népek, dinasztiák, messiások származnak le így.
    Gyanús, hogy mindig csak a nőt használják szaporodásra.
    Olyan miért nincs, hogy a férfi csinálja fel ezeket?
    Mondjuk a hattyú képére változott főistent megdugja egy ember,
    attól az tojik egy kacsatojást, megkotlik, és kikölti. Ebből lenne
    mondjuk Ikarusz, a szárnyas rút kiskacsa, tartóskékben.