A HírCsárda szerkesztősége nem sír a világvége miatt, inkább bekapcsolta a demagográfot.

end.jpg

Íme 10 jel, ami arra utal, hogy a Majkák akárhogy is gondolták a naptárukat, a világ tényleg megérett a pusztulásra.

10. Semjén Zsolt még mindig doktor.

9. Lehet kapni ehető WC kefét.

8. A Wikipediában a WC papír felhelyezésének irányáról kétszer olyan hosszú cikk szól, mint Orbán Viktorról.

7. Emberek napokig állnak sorba egymást taposva egy olyan telefonért, ami nem hiánycikk, nem lett olcsóbb, és nem fog soha leszopni.

6. A Gangnam style elérte az 1 milliárdomodik letöltést, a világ legjobb blogját, a HírCsárdát, pedig még csak 22.000-en lájkolták.

5. A Facebookon a felhasználók nagy részének önmagukról, tükörben készített profilképe van, mert nincs a 2000 ismerősük között egy sem, aki csinálna róluk egy normális képet. Mondjuk nem is nagyon lehet.

4. A TV-k elsötétítését ugyanannyian nézik, mint előző nap ugyanakkor a műsort. A nézők elsötétítése viszont sikerrel járt.

3. Szupermodellek dollármilliókat kapnak azért, hogy ehető aranyréteggel bevont homárokat hányjanak ki, miközben Photosoppal ugyanolyan varnyúra lehet őket alakítani. És persze ebből a pénzből rengeteg éhező afrikai lélegeztetőgépet is lehetne vásárolni elhagyott lábatlan kiscicákat befogadó hajléktalan titbeti végstádiumú Közgép-tulajdonosok részére.

2. 2012-ben még mindig nem lehet 5000-esnél nagyobb címlettel fizetni anélkül, hogy ciccegve megkérdeznék: Jaaaaj, nincs kisebb?

1. Mindenki azt hiszi, hogy Amerika a demokrácia és szabadság hazája. Valójában az amerikai demokrácia egy olyan óriási fehér békegalamb, amit ha egy demokratizálandó ország fölé engednek, az ott mindent összeszarik, majd továbbrepül egy olajoshordóval a szájában.

21 KOMMENT

  1. A Hírcsárda tudósítói már ott vannak Tonga, Vava’u szigetén,
    ahol magyar idő szerint 13:00-kor beindul az idei “világvége”.
    Kamcsatkára azért nem mentek, mert – menjen oda a faszom – mondták.
    A sziget mellett halad át a nemzetközi dátum vonal.
    A helyiek nem használnak órát, mert életveszélyes.
    A vonal megközelítésekor ugyanis már sokan meghaltak szívritmus zavarban,
    vese elégtelenségben, illetve heves hüvelygombásodásban a náluk maradt
    időmérő szerkezetek miatt.
    A vonalat átlépve, az aklimatizálódás jelentősen megterheli az egészséges szervezetet is,
    nem beszélve az agyműködés maradandó zavarairól.
    Az élő közvetítést a vilagvege.hú.vazzeg@leszarom címen lehet találni.
    Jó világvégét!

  2. Számomra a hetedik top1 probléma. Jönnének ezek a hülye telefonért sorban állók egyszer Újpest-Fradi előtt az Üllői útra, hogy vendégjegyhez jussanak Újpestre, rögtön átértékelnék nemcsak az életüket, hanem a sorban állás romantikáját is.

  3. Elmarad a világvége!
    Angol tudósok ugyanis az utolsó pillanatban megtalálták a maja naptár folytatását.
    Az egyik igen nagy tudású szakértő zseniális javaslatára megnézték a naptár hátoldalát is, amin ott találták a folytatást.
    Megmenekültünk!

  4. Öt perccel a világvége beindulása előtt, kiadta újabb jóslatát a nosztradamus.hu, miután a főszerkesztőt megszabadították
    utolsó berohadt bölcsességfogától, a hozzátapadt maradék agyvelődarabbal együtt.
    Magyarországon, 2013 januárnban, kitör a Jólét vulkán,
    a Bakonyban szunnyadó tűzhányó – vagy nem.
    Minden esetre jobb, vagy rosszabb lesz, de az sem kizárt, hogy semmi sem változik.

  5. Újzélandon eső miatt elmarad a világvége.
    Megfelelő méretű fedett stadion hiányában zárt térbe sem tudták áthelyezni az eseményt.
    Hát ezért kell stadionokat építeni vazzeg!

  6. Eltünt Bombera Kapszula, a Hírcsárda világvégére kiküldött Tongai állandó tudósítója!
    Utoljára a Királyok Völgyében látták egy falfestményen, amint macskát nyúz reggelire.
    Többen látni vélték kiszállni egy padnélküli standup, lendkerekes repülőből, Budaörs alsón, egy ingyenes parkolóban.

  7. A Világvége ellen csak Nem.Egy.Működő kormányunk unorthodox gazdaságpolitikája tudta megvédeni Turul véreit.

    “Jobb idők jönnek, mert jól halad az ország megújítása. Jönnek a jobb idők, mert jöhetnek: túléltük a Magyarország elleni elsöprő erejű, de végül kudarcba fulladt támadást” – kezdi eheti recenzióját Matolcsy György Nem.Gazda. miniszter a Heti Válaszban.

    index.hu/gazdasag/2012/12/20/matolcsy_legyoztuk_az_egyesult_balliberalis_hadakat/

    (A hazug ellenzéki propaganda ellenére ez még nem a világvége!)

  8. Nnnna én mekKnéßtem a Maja naptárat és minden 2ccséget kizáróan megállapítottam, hÚgy a naptár Aranyból vanik… (ukás ige)

    indokullás !

    bárkiis akármikoris máma megGuglizhassa a zArany naptárat a következő likon…: ” Maja Gold ” vagy ” Maya Gold “

    figyelemfőhívó (megdöntött betűs) tájékoßtatás !

    a zasszony ne legyen a megGuglizáskor a közeledben a megállapításnál, amikor…: megállapicsa !

  9. A 2-es ponttal nem értek egyet, amióta van szerencsém a vendéglátásban dolgozni.
    Amikor egy öttagú társaság egyenként 700-850 Ft-os cuccokat vesz, mindenáron külön akarnak fizetni és természetesnek veszik, hogy mindegyiküknek csak tíz-és húszezrese van, akkor érezem azt, hogy a világ megérett a pusztulásra.

  10. Nem messzi tájak felfedezője…

    …Demagógiában jártam

    Demagógia hatalmas, mondhatnám határtalan ország. Nagyságához mérten nagyon gazdag is. Jelenlegi határait másféle demagógok határozták meg, ezelőtt 75 évvel, de ezek a határok maradtak érvényben az új demagógiában is.
    Demagógia síkságai terjedelmes, lapos közhelyek. Csúcsai a hazugság hegyvonulatában vannak. Folyója a parttalan mellé beszéd, melynek igen sok mellék ága van.
    Ezek a hivatalokban, és a minisztériumokban erednek, és a tömegtájékoztatás csatornáin jutnak el mindenkihez, hogy megöntözzék demagógia földjét. Általában véve termékeny föld ez, megszokta már a régóta tartó bőséges öntö(mjéne)zést. Csak kevés helyen nem fogadja be az öntözést, ez az értelmiség szikes vidéke. Ezek Demagógia terméketlen területei.
    Demagógia földművelése kapás földművelés. Aki nem hagyja megművelni magát, annak lesz kapás! A művelés alapműveletét nagy teljesítményű idegen erőgéppel végezték. Azóta csak hengerelni kell!
    Demagógia ipara az ország stílusához igazított. Túlméretezett, nagytömegű, egyszerű, mondhatnám sablonos termékek gyártására képes. Raknak egy nagy tüzet (imádják a vöröset), mely mindent megéget, megolvaszt. Ezt a megolvadt masszát aztán vagy bele tömik a formába, vagy kihengerlik és részükről kész. Ezek a gyártmányok elavultak, törékenyek, eladni őket egyre nehezebb sok helyen már lehetetlen.
    Az ország gazdaságában igen fontos a változatlanság nevű állóvíz. Ez egy nagy terjedelmű, sekély, iszapos mocsár. Ebben csak a kis igényű, béketűrő apró halak élnek meg, de igen nagy tömegben. Ez azért van így, hogy a nagy halak is békében élhessenek, és biztosítva legyen a megélhetésük. Ha lennének közepes, fürgébb halak is a vízben, akkor ezek zavarnák a kicsiket, nagyokat egyaránt. Ezért ezeket Demagógia nem engedi meg vizeiben. A mozgáshiány kínosan hat a változatlanság tavára. A kialakult oxigén hiány miatt fulladoznak a kishalak. Ezért most kísérleteket tesznek a Változatlanság tavának megmentésére.
    Mert ha egy vihar találja a Változatlanság tavát felkavarni, annak beláthatatlanok lesznek a következményei!
    Demagógia városai a panelek. Sok-sok betonlapokból összerakott kalitkában élnek Demagógia szolgái. Az igazi demagógok jobb szeretik a villalakást, keletre néző ablakokkal, hogy a felkelő nap is rögtön rájuk süssön. A panellakók meg töprengenek: Kellett ez nekünk?
    A falun élő demagógok jobban veszik a központi ideológiát, mert a falun élő népesség mindenütt a világon kevésbé művelt, meg mint a természethez közelebb élő emberek, szabadabban, jobban élnek, mint városlakó társaik.
    Demagógia fő terméke a demagógia. Ezt sajnos külföldön senki nem veszi, ezért is van túlsúlyban a belső felhasználás. A népbutítás mesterei az öregek, akik maguk is hittek és hisznek a demagógiában. De a régi demagógia elavult, egyre jobban kiütköznek hibái. A fiatalok meg nem akarnak újítással javítani rajta, hanem az egész demagógia elvetésén törik a fejüket. Ez Demagógia összeomlásához vezetne. Amit az öregek rémülten néznek, és még görcsösebben ragaszkodnak a régi ideológiához.
    Így az ország helyzete meglehetősen kilátástalan. Jövőt az ország csak a demagógi megújulásától, a régi demagógok leváltásától remélhet, csak így érhet el megújulást.
    Demagógia irodalma, művészete is elkötelezett a demagógiának. Nagy költője büszkén mondta hajdan: „Góg és Magóg fia vagyok én”. De Ő még nem volt demagóg.
    A demagógia csak később jött ebbe az országba.