201212-koltsegvet2.jpgA film főszereplője KATA, de úgy néz ki, hogy a diákok is baszhatják.

Az “Elkúrtuk!”, a “Nemzeti Együttszexelés Rendszere 2.”, az “Interfelláció” és a “Drágám a büdzsé kisebb lett” rendezőjének legújabb alkotása a 2013-as költségvetés XXX paródiája.

A történet női főszereplője KATA, mindenki macája, és elég érte 50.000-t fizetni havonta, hogy bárki élvezhesse. KATA végigjárja a költségvetési szerveket, mindent meglovagol, amit lehet, és várja, hogy neki is csurranjon-cseppenjen valami. KATA barátnője EVA, akivel összevész és szeretné elhappolni az üzletfeleit. Ekkor lép közbe a film férfi főszereplője a pornóiparban csak Betolcsy névre hallgató fiú, akit olyan nagy sikerű alkotásokban láthattunk eddig mint a “Piros pötty a seggemen”, “Egy kulcsnak is nyögés a vége” és az “Unortodox an(om)ália”.

Betolcsy egy erős szado-mazo, táblázatokkal és diagrammokkal teli jelenetben helyrerakja a lányokat, mint IMF-et az óriásplakát kampány. Betolcsy megígéri a lányoknak, hogy rendet tesz, de végül az egész filmben más farkával veri a csalánt. A mozi egyik katartikus gang-bang jelenetében Betolcsy dönt a felsőoktatási keretszámokról, és a nemtandíj bevezetéséről análisan. Ennek a diákok láthatóan nem örülnek, és vazelinért kiáltanak.

A film a pornó Oscar nagy esélyese lehet a legsikamlósabb költségvetési hiány, a legnagyobb szopás és a legjobb filmzene kategóriában.

52 KOMMENT

  1. Ez egy ordenáré disznóság, amint makkal álmodik.
    Merjünk nagyot álmodni! Nesze, itt van vazeg!
    Rémálom? Te akartál álmodni, a kva-dat, most már maradj fekve, mert leverlek.
    Mit játszanak benne a K. demó Kraták? Cölibálnak a háttérben, in gruppo?
    Pázmány rázmány majd megmagyarázza:
    – Tudjátok, Krisztus koporsóján is pénzért….. farizeuzáltak.

  2. amugy a kép az nagyon durva !
    mit mutat? a növekedést?
    hm kevés lesz, ahhoz nem kell vazelin…
    amúgy bár kitakart a szeme én felismertem !
    ez egy kétezer éves MAGYAR agysebész !
    ez egy koponya turk ász ! … és gúrné is…

  3. Ilyen pökhendi, gőgös, nagyképű nyilatkozaton amit Brüsszelben hazudott a sunyi orbán, megint röhög a világ. Persze senki nem veszi komolyan a törpemajmot, ezért is büntetik hazánkat.

    Szégyene vagy az országnak és a magyar népnek, fidesz banda takarodj!

  4. Nem.Egy.Működő kormányunk nevében tiltakozom, hogy Nem.Gazda miniszter urat pornózással vádolják! Valójában csak a költségvetést képes elkúrni, minden egyéb szexuális tevékenység kreatív fantáziáját dicséri.

  5. @trolipotlo: Én meg biztosan tudom , hogy a diákok bevetnék ellene. Tehát minden erőt bevetve, el kel a diák terroristákat pusztítani…….., majd én addig becsukom a fülem,szemem szám s még az orromat is. Innom kell egy konyakot !

  6. Világos, minden magyart beterelnek egy nagy terembe, lekapcsolják a villanyt, és mehet a buli.

    De valahogy úgy jön ki, hogy bár mindenki szop, senkit nem pippantanak le. Bár gyanús, hogy lámpagyújtás után a sarokban néhány kielégült fejű nagykutya hátradőlve szivarozik. Mikor kérdőre vonják őket, ők is csak tárogatják a karjukat. “Hogy lehet ez? Mi sem értjük. Kapcsoljuk le megint a villanyt, hátha majd most…”

  7. Vicces a hír, de azért nem tudom miért kell levet ereszteni tőle. Értem én, hogy minden szubjektív, de ha egy humorportálon, pornóval lehet a legnagyobb sikert elérni az olvasóknál, az azért elég szánalmas. A f*szozáshoz nem kell különösebb kreativitás. Szerintem.