201212_elod.jpgA Jobbik képviselője kettős mércét érez a zsidók listázására irányuló javaslat körül kialakult felháborodás kapcsán. Ha rajta múlna, minden listát betiltanának.

Ismét egy kitűnő példát láthatunk arra, hogy amit a nemzeti radikális oldalnak tilos, azt másoknak szabad” – indokolta lépését Novák Előd, aki szerint tűrhetetlen, hogy a nemzetbiztonsági szempontból kockázatot jelentő zsidókat nem írhatják össze, viszont a nagy hatalmú lappföldi oligarcha probléma nélkül készíthet listákat kiskorú magyar állampolgárokról.

Novák egyébként már belátta, hogy nem volt szerencsés a lista emlegetése Gyöngyösi részéről, hiszen a magyar történelemben számos rossz emlékű, kellemetlen, tragikus dolog köthető listákhoz, gondoljunk csak a kuláklistákra, a KDNP belső levelezőlistáján körbeküldött Semjén Zsolt-idézetekre, vagy Jáksó László Hot 20 slágerlistájára. Ezért a Jobbik a kettős mérce megszüntetése érdekében indítványozza, hogy mindenféle listát tiltsanak be Magyarországon, első helyen a globalizáció jelképének számító bevásárlólistával.

A mindenféle listák betiltására irányuló jobbikos kezdeményezést eddig csak Pándi Balázs üdvözölte, a nemzetközi szinten is elismert dobos ugyanis nagyon cikinek tartaná, ha idén is felrakná valaki a Coollist Hungary-re. Mesterházy Attila lapunknak elmondta, az MSZP csak abban az esetben tudná támogatni a kezdeményezést, ha az a Fidesz 2014-es választási listáira is vonatkozna.

21 KOMMENT

  1. Nem szoktam HCst olvasni, de most kivételt tettem, nem bántam meg:
    “nagy hatalmú lappföldi oligarcha probléma nélkül készíthet listákat kiskorú magyar állampolgárokról.” :DDD

  2. @legeslegujabbkor: Novák Előd visszavonta betiltási javaslatát (tkp. egy másik javaslattal állt elő, amely betiltaná a Mikulás listáját betiltó javaslatokat), amikor értesült, hogy az inkriminált listán minden gyerek a jobbik arcát mutatja.
    Kissé megütközött azon, hogy ugyanezt a jobbik arcot mutatta gyermekkorában Szegedi Csanád, de mint mondja, senkinek nem lehet ellenvetése az ellen, hogy a kevésbé jobbik gyermekek mellett egy picike csillag jelezze, miszerint rájuk külön oda kell figyelni, amikor a virgácsot osztják.

  3. Kizárólag csak nagyon agyamenteknek! Normális olvasó azonnal ugorja át.
    En beszelni ti kraszivaja njelv ocsen malenkoje mar csak.
    Sorry. En lop PC no ekezet letters.
    Felejt edes jo mutersprahe magiar… mdzsar… ye hungarian nadon
    here Honolulu.(answer: Itt)
    Hallani fulem, ti tiltani be akar mind List.
    Franc List van mi baj nektek ő? Most kapni neve ti aeroport Bukarest.
    Rabsodi nein rab coca in prison, van Rap sody gang music.Nadon modern.
    Piano versen tenni ti csinal hugaroring! Lesz world premier hungaricumm.
    My God. Jon fol szép emlek Budimpestom fiatal kor bundersone Volga part
    Hradzsin ugorni le Dugonic Titus in hordo gurul.
    Most mond my anjos (mutterinlaw) nem List de liszt az ami tilos nektek.
    Enni ti fog akkor mit hleba hejet? Sok mullers megy hova franc?
    Ti tud how akartok hulla lesz ti mind, Ondók, Kondók, Tasok, Sleepers,
    Tohotomok, Hubamegok. Elod kuld menni pussy better right.
    Kell foly nektek blood kozos kocsog und prost again. En ajanlani ezt.
    Én az elején szóltam!

  4. @kittrabi:

    Rég köptem ki az épp kortyolgatott italomat. Most sikerült.
    Sejtettem, hogy a csárdai hír tegnap délutáni elolvasása után még vissza kell térnem. Az év egyik legjobbját alkottad (legalábbis számomra).

    Köszönöm.