kovi420.jpgA neves pornóproducer lehet a kormány újabb megszorító intézkedéseinek első áldozata. A hamburger- és a pornóadó együttes hatása állhat a háttérben.

“Felnéztem a tripla deepthroat közben, és csak egy nagy lyuk tátongott utána a kanapén. Azonnal tudtam, hogy baj van.” – nyilatkozta lapunknak Vivienne Diamond veterán GMILF pornós, miközben lestandolta a szilikont a jobb melléből. “Belémfagyott a cumshot, csak a legrosszabbra tudtam gondolni” – osztotta meg velünk érzéseit kollégája, Adrian Long okleveles szextörpe. Az egész stábot sokként érte a rendező eltűnése.

“Egy teljesen átlagos napnak indul. Felkelt, bedobott két cream pie-t reggelire, squirtelt egyet, és elindult dolgozni. Nem is gondoltam, hogy akkor látom utoljára.” Kovi felesége szerint férje eltűnéséért egyértelműen a kormány megszorító intézkedései tehetők felelőssé. “A hamburgeradó óta már csak árnyéka volt önmagának, Norbi sem tudott nála ekkora fogyást elérni, mint az adó. Amikor megláttam az újságban a híreket a pornóadóról, azonnal hívtam, de már késő volt.”

A rendőrség közlése szerint Kovács István nyom nélkül felszívódott a forgatásról, a hatóság nagy erőkkel keresi, de hollétéről továbbra sincsenek információk. A pornóstúdiót, ahonnan eltűnt, egy helyszínelő egység is átnézte, de nem túl sok sikerrel: a helyszínt látva egyikük szívinfarktust kapott, ketten azonnal felmondtak, az egység maradék része végül 7134 DNS-mintát gyűjtött be, jellemzően különböző testnedveket. Ezeket jelenleg is elemzi az MTA egyik szuperszámítógépe. Eddig egy személyt tudtak azonosítani, éppen a rendőrség egyik nyomozóját, akiről kiderült, hogy szabadidejében részt vett néhány forgatáson. “Fiatal voltam, és kellett a pénz. Nem bántam meg” – nyilatkozta az azóta felfüggesztett K-9-es őrmester, Félix.

21 KOMMENT

  1. – Ha a kormány ellehetetleníti az ágazatot, hogyan akarja kielégíteni a piaci igényeket? – kérdezte elkeseredetten Kovi egyik afrikai származású vendégművésze, Dugó, a víziló.

  2. A normális emberi kapcsolatokban kifejezetten jó hatású a megszorítás,
    és annak folyamatos fenntartása, mondhatni, Nemzeti Érdek.
    Sokan aszerint választanak, hogy ki hajlandó őket megszorítani.
    Manapság ez annyira fontos, hogy közjegyző is kell hozzá.
    A miniszterelnök szerint Magyarországon nincs megszorítás,
    és nem is lesz. Szomorú ez kérem, nagyon szomorú. Öregszik.
    Na ezért is mennek a fiatalok annyian külföldre, állásba.
    (Mi lesz a huszárokkal? Hogy mennek el? Lövik a lovakat?)

    Titkos hálószoba jelenet:
    – Gyere Győző, megszorítalak!
    – Nem anyukám, nem, itt nincs semmiféle megszorítás,
    de akciózhatsz esetleg, csak a zemberek ne érezzék.
    – Már megint csak akció. Leszarom a zembereidet Győző.
    – Na látod asszony, az egy jó akció.

  3. mijjen mexorítás???? ez nem pekidzs…

    éjszakai pornó (báj kovi):
    kálmán olga: recesszióban van hazánk…
    szíjjártó (piros) pötyiÍ: magyar gazdaság nem hozza azokat a növekedési számokat…

  4. Biztos forrásból értesültem, hogy a fekete lyukas eltűnés hivatalos dezinformáció.
    Kovi a Baljós ágyak c. darabját rendezte, és éppen egy sugárvető-dildóval készült kényeztetni Nyalifala hercegnőt pár tettrekész farkawan, amikor TEK feliratú öltözetet viselő férfiak rontottak be, és leteperték Kovit. A jelenlévők beszámolója szerint a filmgyáros úgy vélhette, hogy a stáb meglepetésként átírta a forgatókönyvet, belevéve őt egy BDSM-jelenet erejéig, csak a speciális tervezésű dildó bizonyítékzacskóba helyezésekor döbbent rá, hogy másról lehet szó.
    Azóta nem látták, csak a folyosóról egyre halkulva behallatszó kiáltásának visszhangja maradt utána: OBI VAAAN!

  5. kormánykörökhöz közelálló, magát megnevezni nem kívánó informátorunk kiszivárogtatta hogy a dohány- és alkoholosital-kereskedelem állami monopolizálása, a bankok és a távközlési cégek különadókkal történő tönkretétel utáni ingyenes államosítása folytatásaként a kormány a kuplerájokat is államosítani kívánta volna. a túl magas tudásszintje és megengedhetetlenül széleskörű tájékozottsága miatt azóta már kirúgott szakértő azonban rávilágított, hogy jelenleg nincsenek magyarországon legális kuplerájok, tehát nincs mit einstandolni. az állami kuplerájok létrehozásában “önként” résztvevő szervezetek kijelölése folyamatban. természetesen szükség van a személyzet megfelelően magaszintű szakképzését szolgáló intézményi háttér megteremtésére is. kovi rendelkezik alkalmas szakértőgárdával az oktatási anyag összeállításához és az oktatást végző gárda felkészítéséhez. találgatások folynak, hogy kovi azért tűnt el, mert már dolgozik a feladaton, vagy azért tűnt el, mert nem kívánt abba a helyzetbe kerülni, hogy megtalálják a feladat elvégzésére szóló visszautasíthatatlan ajánlattal.