otp copa cabana liga.jpgÍgy a bajnokságban résztvevő csapatok játékosainak nem kell olyan sokat utazniuk.

A Vidi újabb sikere után az MLSZ fontolóra vette, hogy a játékosok kényelme érdekében a magyar bajnokságot ezentúl küldöldön rendezzék meg. „Rengeteg a spanyol, protugál meg brazil fiú a bajnokság csapataiban, ezért egyszerűbbnek a tűnik a Copacabanan megrendezni a magyar bajnokságot. Annak a 4-5 magyar játékosnak a kiutazását majd valahogy megoldjuk” – mondta el Csányi Sándor, vagy aki éppen ma az MLSZ elnöke.

A kormány állítólag nem ellenzi a bajnokság sea-shore-ra helyezését, és a tervezett magyar stadionokat is készek a brazil tengerparton felépíteni a magyar foci jövője érdekében.

12 KOMMENT

  1. Jó, szellemes akar lenni, de már nem először látom a melléütéseket a cikkekben. Kérlek nézzétek át publikálás előtt, mert ez így olyan, mintha vasvillával hánytátok volna össze, s így a vicces küldetését el is veszti…

  2. Hurrá, remélem lesznek kedvezményes utazások Brazilba, már régóta szeretnénk oda eljutni, hát most végre talán sikerül is. Zseniális ötlet egyébként. A stadinoknak úgyis mindegy, hogy hol épülnek fel, brazil munkaerő meg ott is van és az adóellenőrzés is bonyolultabb külföldön, nem is beszélve arról, hogy az APEH bocs NAV külföldre utazó ellenőrzési osztályt is alapithat . Egycsapással hét legyet, mint a mesebeli szabólegény. Lehet hogy itt is valami szabólegény irányit, mint a régi szép időkben ?

  3. Lehet egyszerűbben. Minden spanyol (vagy brazil vagy angol) csapathoz hozzárendelünk egy magyart. Pl. Barca = MTK, Real Madrid = Fradi és így tovább.

    A magyar csapatok valójában nem léteznének. Csak a nevük. A magyar bajnokság helyett a spanyolnak szurkolnánk. Csak átneveznénk magyarnak. A spanyoloknak erről nem kell tudniuk.

    Egy csomó pénzt megspórolunk. Nem kell stadionokat építenünk. Nem kell futballcsapatokat támogatni. Fociakadémiát létesíteni.

    Nem mellesleg javul a magyar bajnokság színvonala, és végre kijutnánk a vébére. Talán még győznénk is! Vagyis a spanyolok, de az ugyanaz.

  4. Patkó fijam, ha igy fojtatod mekfoxbux ból madzsar! Is!
    A Nemzet Sportjával meg nem kéne humorizálni!
    Ez már kérem a magyar nyelv meggyalázása, és nemzetárulás ami itt fojik.
    Több millió Nemzettársam nevében tiltakozom, és elhatárolódom ettől,
    az igaz Magyar Humort nem ismerő oldaltól.
    Méghogy Braziliába a Magyar Nemzeti OTP Bajnoksággal.
    Erre a válasz: O.T.P. (óvatosan takarodj a picsába)
    Egy kis ízelítő az Igaz Magyar Humorból.
    Na most elmegyek jót nevetni ezen.

  5. Valóban, Engem és a Baráthomot is nagyon zavar ez a szok, szok nyelvtani hiba, magyartalanságosság, betű elütés, betü tévesztés, kihagyás. Megtöri kifinomult, szenzitív humorérzékünket.
    Mi egyébként egy vírus miatt szoktunk ide keveredni az MTA.hu/filozóf-Icus/TGM-kontra-HH oldalról, mert egyébként nem látogatunk ijen komojtalan lapokat.
    Fertő, borzalom, amit itt találunk.

  6. Torghelle Sándor for president!
    Csak miatta nézem a Vidi-meccseket!
    De csak azt a tíz percet, amit alkalmanként játszik.
    Meg persze Viktorért, csak hát Sanyit többször adják nagytotálban.
    Ez a Sauza nevű edző nem valami mexikói tekilalkoholista?