bekemenet2012.jpg“Nem tűrjük, hogy transzparenseikkel megzavarják a Béke menetét. Ha kell erőszakot is alkalmazunk” – nyilatkozták a Békemenet élén állók és erőszakot alkalmaztak.

A becslések szerinti 2 millió vonuló útját a Margit-híd és a Nyugati pályaudvar között zavarta meg a Siketek Országos Szövetségének négy tagja, akik esélyegyenlőséget és az állami támogatások megtartását követelték A4-es méretű transzparenseikkel. Ekkor vették őket körbe kokárdát viselő békés nyugdíjasok, akik leköpdösték, összerugdosták őket. Végül megvádolták Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont az ország megosztásával.

Elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak ezek a mai fiatalok. Mi, 1956-ban nem mertünk volna békés tüntetőket megzavarni” – nyilatkozta az eset után Keretes Imre 51 éves rokkantnyugdíjas.

20 KOMMENT

  1. Nekem aztán hiába mutogatják a nem leszünk gyarmat, meg hogy nem fizet a nép, a bankok, meg a multik helyett feliratú táblát!
    Én sem akarok gyarmat lenni, se fizetni!

  2. A MILLA Lúdas Matyija alias Bajnai Gordon (mostani nevén LudMilla) annyira magára vonta a figyelmet, hogy a régi idők nagy Fletója körül csak lézengtek a bámészkodók!

  3. A “békés”nyugdíjasok összerugdosták a siketeket,majd jól felháborodtak hogy micsoda aljasság egy transzparensre más véleményt kiírni,mint amit a viktorfanok gondolnak.
    Ez aztán a hír!

  4. @Totálbrutál Férfisertés: Nem kell ezen sokat gondolkodni! E megállapítások a való élet megfigyelésén alapszanak!
    Az ország széttagozódásáért indított tüntetések célja, hogy olyan emberi képességeket fejlesszen ki, amelyek a harmonikus együttélés helyett gyűlöletet szítsanak az emberekben, ami akár egy polgárháború kirobbanását is előidézheti! Na erre várnak a hiénák!

  5. Semmi erőlködés, csak helyreigazítás! Téves az MTI információja!
    A 15 millióhoz hozzájön még Európán kívül a többi kontinens (Észak és Dél-Amerika, Ausztrália) ahol még élnek magyarok és ez nem propaganda, csak egy információ, ami a tudás hiányának pótlására szolgál!

  6. @Adofizeto: A mazohista lelkedet próbálod pszichológus hiányában oly módon karbantartani, hogy órákon keresztül gyötröd az agyadat, hogy mit írogass, ami a végén ejakuláció formájában még fizikai kielégülést is okoz nálad?
    Miért nem maradsz meg a hagyományos, jól bevált módszernél?!
    Kemény könyök, laza csukló és a végén szapora légzés?!