201210_janics.jpgA kajakozónőt ünnepelt hősként fogadták hazájában, Martonyi János külügyminiszter szerint Magyarország jogilag nem támadható.

„Hatalmas siker ez népünknek, köszönjük Magyarország!” – áll a Szerb Olimpiai Bizottság honlapján lévő nyilatkozatban. A világ-, Európa- és olimpiai bajnok kajakozó így novembertől már szomszédunknál lapátolhat – információink szerint azonban a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) egy titkos megállapodás után döntött a kiadatásról.

„Januártól a magyar kajaksportot erősíti a megállapodás szerint Novak Djokovics, valamint a komplett szerb futballválogatott. Erre szóbeli ígéretet is tettek a szerbek, nincs okunk kételkedni a szavukban” – nyilatkozta Ábrahám Attila, az MKKSZ főtitkára. A sportvezető szerint a szerbek azt is megígérték, országuk képviseletében Janics egy érmet sem fog nyerni, „voltaképpen csak evezgetni fog egy kicsinyt”.

A Janics-ügy máris hatalmas port kavart Magyarországon – a hazai internetet rögtön elárasztották a Matolcsy György gazdasági hozzá nem értését kifigurázó mémek.

41 KOMMENT

  1. Méghogy Matolcsy György nem ért a gazdasághoz! Micsoda felháborító rágalmakat tudnak terjeszteni egyesek!

    Hiába, a magyar egy ilyen nép. Semmi se jó neki!

  2. Janics Natasa nemsokára újra magyar szinekben lapátolhat.
    Vajdaság (Bácska, Bánát, Baranya) annektálása, Nándorfehérvár székhellyel ugyanis már közeleg.
    Kis csihi-puhi, lesz, de az csak ledér pulykatánc nekünk.
    Natasáért mindenre készek vagyunk, mint az akhájok Szép Helénáért.
    Vesszen Trója! Izé…Bagdag!….vagyis izé…. Beograd!

  3. Úgy értesültem, Orbán Viktor kiadatását már évek óta kéri Belarusz. Egy Babrujszk közeli kisváros harmadosztályú csapatában lenne söprögető.

    Ez óriási előrelépés lenne neki. Végre olyasmivel foglalkozhatna, amihez ért.

    A belaruszok szóbeli ígéretet tettek arra, hogy két kamionnyi, novemberben lejáró szavatosságú akciós tőkehalmájkonzervet adnának érte.

    Namármost, a keleti kapcsolatok fontosak és a tőkehalmáj egészséges. A jövő az erős kézben tartott államoké. Belorusszia ilyen. Szerintem adjuk meg, amit kérnek. Orbán is ezt akarná!

  4. @neck: az erdélyiek most akarják eladni az Ady Endre művelődési központot 48millió forint értékben, mert évek óta nem tudják fenntartani, és sok a tartozásuk. 2001-ben a magyar kormány adott 320milliót az építéséhez… Janiccsal jobb üzletet kötöttünk, azért mégis hozott 3 olimpiai és 10-20 világbajnoki aranyat az országnak, de a székelyek!…

  5. ” A sportvezető szerint a szerbek azt is megígérték, országuk képviseletében Janics egy érmet sem fog nyerni, „voltaképpen csak evezgetni fog egy kicsinyt”. “
    Persze, ismerem én az ilyen kijelentéseket. Holnap kifogják nevezni a haditengerészet élére.

  6. “Magyar kivándorlási hullám indul?”címmel jelent meg cikk az indexen.Eszerint minden ötödik magyar tervez külföldi letelepedést.Ő csak hazamegy.Az érmeket Magyarországnak nyerte, az ilyen teljesítményért pénz jár, aki nem így gondolja, azzal van a baj.

  7. Janics 2001-ben jött ide, akkor, amikor a szerb kajak-kenu a futottak még kategóriájában sem volt. Ő viszont -tehetséges lévén- sikereket akart elérni. Ehhez kellett neki a magyarországi felkészülés lehetősége, meg nem utolsósorban sok-sok magyar pénz. Megkapta, élt vele, sok dicsőséget szerzett országunknak és saját magának is ( no meg sokat is keresett.-megérdemelten). Most a szerbek visszacsalogatták. Ezért nem ítélem el, szerb származású, miért ne versenyezhetne saját országának sikeréért is. De a több, mint 10 év alatt ráköltött pénz egy részét jogosan követeli vissza a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. A 45 millió forint jelképes összeg egy ilyen kiképzett versenyzőért. Az pedig már tényleg undorító, hogy Janics szerint férjének is járna 15 millió, mert ő készítette fel nejét az olimpiára. Búcsúzni lehet szépen és csúnyán is. Utóbbi forgatókönyv látszik megvalósulni.

  8. Kezd pitiáner szintre süllyedni az ügy. A szövetség pénzt ker, Natasa pénzt ker… Mint a piacon..
    Janics itt szocializálódott kar lenne csodálkozni ezen.
    A szerbek akarjak, hogy menjen kérdés hogy a magyarok miért nem marasztalták? Nem baj egyebkent, hogy nincs esze, itt csak lapatolni kell, nem
    Könyvet írni.
    Buzanszkynak üzenem, hogy annak idején a fel aranycsapat megpattant, Puskás, Kocsis, Kubala , stb stb. volt aki meg a spanyol válogatottban is szerepelt.
    Nem most kezdődött ez a sportban, nem értem miért kell fennakadni ezen? Elegánsan el kell volna engedni és kész.

  9. Nem ez az elso eset hogy elsportolo orszagot valt, csak az nem latja aki nem erdeklodik. A tajekozatlansag es tudatlansag fitogtatasa ez az egesz larma Natasa korul.
    Kulonben, tenyleg latszik kozepkori terkepeken hogy a magyar-bizanci hatar Nandorfehervartol delre huzodik (Szerbiat nem talaljuk).

  10. Jön, megy fasszal, fasz nélkül…..a pénz neki nem számít, keresett bőven. Ja olyan nincs, hogy elég ! Csak vissza ne jöjjön még egyszer. Mi ez átjáró ház !?!

  11. @baranyp: “Magyar kivándorlási hullám indul?” Ez az igazi munkahelyteremtés! Akik kimennek, azok szereznek maguknak, a Magyarországon megüresedett helyükre meg fel lehet venni munkanélkülieket. Amikor már mindenki kiment, Magyarország egyetlen nagy munkahellyé válik! Bónuszként a környezetszennyezés, energiagond, cigánykérdés, stb. is megoldódik Magyarországon.

  12. Natasa hagy menjen, szláv leányzó, nem is tudott magyarul, amikor idejött. Ha nincs háború, feltehetően , nem is jött volna ide..
    Engem nem zavar, hogy elment, lehet, hogy mint edző , még visszajön.Amit adott nekünk, köszönjük..

    Amit viszont nem szeretnék, hogy minket terheljen az életfogytig tartó olimpiai járulék. Annek egyébként sem vagyok híve..15 milliárdos sportpénzből , a járulékokra már így is 3 milliárdot fizet a társadalom.. Ez megengedhetetlen!!! Már kapja, boldog boldogtalan…Nem erről volt szó!

    Annak vagyok híve, hogy rászorultság esetén adjunk a közösből, mert vannak sportolók, akik nem jó üzletemberek és vészhelyzetbe kerülnek.
    Mindenki, maga keféli el az életét.

  13. @shwarcz bácsi:

    Szerinted miről szó a profi sport?
    Mit osztogassanak, ha nem pénzt. Mazsolás kuglófért, vagy zónapörkölt + kisfröccsért már a kukázó csöves sem teljesít semmit.
    Mindennek ára van, mindenki mindenért benyújtja a számlát! Pont a sportolók ne tennének így? Csak azok éreznek csalódást, akik szeretnek álomvilágban élni, és hisznek a meséknek. A sportolók hazafias szólamai elsősorban a politikusok jóindulatáért, az azoktól függő anyagi támogatásért, másodsorban azoknak szurkolóknak szónak, akik amúgy is szeretik, ha lapáttal szórják a szemükbe a homokot.

    Janics közben jól palira vesz mindenkit!
    Már az olimpia előtt levajazta az egész dealt a szerbekkel, csak kellett neki az érmekért járó nem kis összeg, ezért hazudozott össze-vissza hónapokon keresztül.
    Megjátszva a szende családanyát az érzelmeket korbácsolja, miközben a rebegő szempillái alatt, műkönnyek potyogtatása közben kőkeményen alkudozik, és továbbra is csak a pénz érdekli!
    Vigye a pénzét, menjen isten hírével, de nem kell hálálkodni, meg köszöngetni sem nyálcsorgató tulok módjára, ahogy sokan ezt teszik.
    Helyén kell kezelni a kérdést, ahova való, szimpla üzleti ügyként!

  14. @szappanfőző:

    Köszi, beengedini beengedett eddig is, de a kapott szöveg most is az, hogy:

    Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert Árpási Úr, merre van, szabadnapos?? topi mackó

    böktmb

  15. A másik névvel be se enged:

    Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert 3. Csak egy regisztrált névről írj! (egy ember – egy reg). Aki indokolatlanul egyszerre 2 (vagy több) reget használ és ezzel visszaél, azok klónneveit – a félreértések elkerülése végett – töröljük.

    böktmb

  16. Meg ez is:

    Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert ismételt regisztráció

    Tehát nem változott semmi, Árpási Károly úr a hatalma teljében.
    böktmb

  17. Most mit vagytok oda? Marian Cozma (osi magyar torzsfok leszarmazottja!) is magyar hosi halott lett, miutan nagypofajuan belekotott par nehezsulya gyerekbe! Akkor a Natasat miert szidjak?