kover tabornok.jpgNincs közöttük kövér, az a halálom” – jegyezte meg Orbán Viktor egy díszszemlén, erre beindult a törvényalkotás. Kövér László azóta elérhetetlen.

Az újabb alkotmánymódosítási hullámban az alaptörvénybe iktathatják a kövérség betiltását. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a túlsúlyt, a jóhúsban levést, az úszógumit, és a sörhasat hogyan érinti a szabályozás. Az viszont biztos, hogy a kövérek ezután csak soványan jelenhetnek meg közterületen, saját lakásukban pedig csak letakarva, vagy szatyorban fogadhatnak látogatót. A zsírra, cukorra és színhidrátban gazdag élelmiszerekre kötelező lesz elrettentő, kövérségre figyelmeztető matricát elhelyezni. A képeken főleg disznók, elefántok, bálnák és szumó birkózók lesznek láthatók, melyekhez az alábbi feliratok választhatók:

“A kövérek a Nemzeti Együttműködés ellenségei. Te legyél inkább a barátunk!”

“Ugye nem akarod, hogy Orbán Viktor utáljon?”

“Minden nap, amikor egy újabb kilót hízol, valahol a világban megdöglik egy pandamackó!”

“Aki pocakos, az IMF-fel cimborál”

A készülő törvénymódosításról szerettük volna megkérdezni Kövér Lászlót, akit az Orbán Viktoros videó kiszivárgása óta senki nem látott.

64 KOMMENT

  1. Ne már, én az 50 kilót se érem el, most akkor mindenki azt fogja hinni rólam, hogy én vagyok a legnagyobb (nem úgy 🙂 ) pártkatona? :O

    Mondjuk azért jó tudni, hogy rajtam nem múlik egy pandamackó halála sem 😀

  2. HAHAHA, és pont ezen a képen úgy áll Viktoron a zakó, mint Döbrögin (mert az utóbbi időben ő is eleresztette kicsit magát, hiába, a megérdemelt babérok hízlalnak) :DDDD

  3. @Adofizeto: tévedésben vagy, fogyasztok (konkrétan: eszek) eleget, de mivel Isten nem ver bottal, ezért engem a nem létező zsírpárnáimmal büntet 🙂 amiből ráadásul most még az a hátrányom is származni fog, hogy azt fogják hinni, hogy Viktorunk miatt zörögnek a csontjaim. Magyarázkodhatok majd emiatt is….

  4. Nem sokáig lesz itt sok kövér ember (kivétel Kövér Lacika).
    Még egy év és úgy fogunk kinézni mint egy pálcikaember. “Szeretett kormányunk” gondoskodik róla. Kiéheztetnek mindenkit.

  5. Viktorom figyusz, Ápdét “úgysem tud angolul a paraszt magyar” Norbi olyan hevesen lájkolja az fészbuk profilodat hogy néha már attól félünk kigyullad Zuckerberg egyik szervere, hogy akár tehetnél is neki egy szívességet, legyen minden család polcán egy Norbi DVD! Persze emelt áfával, jövedéki-, termékegészségügyi extra adóval megemelten hogy a költségvetés is jól járjon és kevesebbet tudjon zabálni a sok félázsiai paraszt…

  6. “Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a túlsúlyt, a jóhúsban levést, az úszógumit, és a sörhasat hogyan érinti a szabályozás.”

    És mi lesz a vastag csontúakkal, he?

  7. egy kérdés azonban nagyon nincs tisztázva: mikor kövér valaki – a nevén kívül. Ma már sok index létezik ennek megállapítására, Törvénybe kellene iktatni egy egyénivel, mi számít kövérnek. Rogán imádja az egyéjszakás rendeleteket, bár mostanában rá is felugrott pár kiló. És azt örök, fojtogató kérdés: az Orbánra felkúszott húsz kilónyi kappanháj szerint most kövér vagy dagadt?

  8. A Nem. Ügy. kormánya a demokrácia kiszélesítése érdekében lehetővé teszi a személyes regisztrációt a Nem. Egy. Működés rendszerébe, legfeljebb két héttel az elhízás előtt. Ez esetben ugyanis elismerten a nemzeti oldal(-szalonna) politikai túlsúlya, valamint a nemzeti (nem-valuta-)tartalék felhalmozása érdekében, és nem nemzetpusztító és esztétikai rongálás célból történik a zsírosodás.

    Ezúton felhívom a figyelmüket, hogy a jövőben nem pusztán a köztéri éhezést, de a párkapcsolaton belüli zabálást is szankcionálni kívánjuk – különösen, ha a látható pocakosodás nem a közügy, vagyis a gyereknemzés eredménye! Ennek a félreértésnek, valamint az egyházak tekintélyének megóvása érdekében tilos a továbbiakban a “családon belüli elhízás” kifejezés használata.

    Tájékoztatom Önöket, hogy a zsírfelesleg nem számítható be a családi adókedvezménybe sem, ezért a 16%-át egységesen on-line le fogja csapolni a NAV.

  9. elképzelem, ahogy a fidesznyikek lélegzetvisszafojtva behúzzák a hasukat, eztán csak korpovit kexen és vizen élnek, Norbihoz járnak apdételni, a Kövér nevűek beadják a névváltoztatási kérelmet, Hende Csaba a lemondását, csak hogy a vezír kedvébe járjanak

  10. bektek is valami zsíros csio csipszes szar hullik a HCS reklámon,
    “markojj bele!”

    pfujjj az IMF ellenkampánya ! a HCS pénzér az ellenséggel cimborál !
    hazaárulók! csipszárulók! a Kövérekkel kokettáló, ügynökök a hírcsárdások!

  11. “A kormány betiltja a kövérséget”
    Ez jo dolog. Ugy kene, hogy a redorok merleggel, jarjak az utcakat, es a gyanus embereket lemerik az utcan. Ha valaki kover, akkor helyszini birsagot kap, tiltott kozteruleti koversegert. Es persze a tovabbiakban nem tartozkodhat kozteruleten, amig, nem normalizalodik az allapota..

  12. @dukeekud: tudod ezt nem lehetne betartani… a magyar az 10millió kuruc szabaccságharcos…

    jön a rendőr oszt behúzzák a hasukat…
    meg vitatnák a jogszabájt is… hogy evés előtt? vagy ruhában?

    nem tudod betartatni !

    és ha abszolut suj határt csinálsz akkor a tör pék (főleg a 1/2csutiak) előnyben vannak…
    vagy lesz egy táblázat? lesz egy objektív határ ?

    na akkor jön a rencám a gyalogosokra…
    meg a zemberekre kivetett SÚJADÓ !

  13. @dr. Balta$ár: Ez egyáltalán nem humoros pedig de.
    Mi van ha majd jön a Bajnai Gordonka Csellista, és azt mondja hogy a pocakosság lesz az adókedvezmények alapja. Akkor én mint bizonytalan, válasszam a kedvezményt, és legyek mellé egészségtelenül pocakos?
    Vagy maradjak ellenzékben ami szívás, de kockahasú mint egy delfin?

    Kérem a tisztelt államzsírtár úr válaszát!

  14. @waterphone: hm…

    igen… a csoda csatárokból már elegem van…
    kéne egy csoda kapus… aki megvédené a kapunkat ! mondhatni s portárs…

    drbajnainak nincs pocaklya se ? uggye? akkor ő alkalmas… nem baj na… i…

    ha a sujjod nagyobb a NER által a NYENYI be rögzített mutatónál…
    minden alkotmány asztal mellett van egy Nertárs-mérleg… ott tudod ellenőrizni…
    a szégyellősebbek a mérlegfülkében is csinálhattyák…

    de ha több vagy… hát akkor jön az azer barátunk !
    baltával farag rajtad éjjel egy kicsit ! jobb ha önállóan adod le !

    de ne koplajj mert a másik NERtárs kiadta hogy a hűtőt is le kell cserélni !
    ugy hogy kaja kell, mert a FOGYASZTÁS is fontos…

    ez a dupla fogyasztás… eccere foggyál és fogyassz…
    fagyassz fogyassz de ne fogyasszd el amit fogyasztasz… érted ugye? villlágos ???

    balra el ! khm… az mi? na mindegy

  15. @dr. Balta$ár: pontosan értem a szavaid, és nagyon hálás is vagyok érte.

    Akkor azt a megoldást választom hogy álszalonnákkal körbe ángyánozom magam, de ha a tervutasításos fogyás téma előkerül, akkor lecsatolom őket, és boldogan nyújtom át a vezérnek az érett kolozsvárit.

    Az azeri barátunkat felveszem szobrásznak. Hátha rendbe tesz 1-2 faragatlant.

    A kapusokkal az a baj hogy bolondok, kicsit. Ki ugrabugrál 100km/h sebességű golyók elé önszántából. Na mindegy majdcsak lesz valahogy. Maximum elkezdek gazdálkodni egy virágcserépben. Máshogy úgysem juthatok földhöz, max. ha rámlapátolják.

  16. azt gondolom hogy a NER a NYENYI ben vagy akár az ALAPTÖRVÉNYBEN kiadhatná,
    hogy egy rendes magyar ember hogyan néz ki….
    -magas ?!
    -szőke?! (1/2emáscipő?)
    -sportos
    -agysebész
    -gurmé…
    stb…

    csak mihez tartás végett…
    és akkor az INSZEMINÁTOROK el is kezdhetnék a szabványost kitenyészteni…
    a többi elfajzottat pedig akár ki is lehet irtani… sztem irtó jó lenne:)

  17. Hu de izgi! akkor en most illegalis torvenyszego bunozo lettem? Remelem jo a bortonkoszt, mert kulonben duhbe jovok! Es ha lemerulok az alvilagba, ahol minden beleponek jar egy bigmek?

  18. Studérolom piszkosul, hogy torgyándoktor vajon korábban mi volt, mint vezérhelyettes? Evarázsolt kastélyi torztükör? S pozsgay elvtelentárs még mindig jó kommunista, s csak több helyet igényel, vagy már rossz kommunista és kövér, akit ki kell vetni a rendszerböl?

  19. A jövő héten látogat Magyarországra az Azeri katonaság szumó válogatottja.
    A 100 fős dandár diszfelvonulással tiszteleg nagy barátjuk előtt a Kossuth téren.
    Haláli jó lesz.Remélem.

  20. @dr. Balta$ár: A tehenektől ma megérdeklődte, hogyan kellemes nekik, innentől kezdődhet az ideális magyar kitenyésztése (1 családban legalább 3)
    165 cm-nél alacsonyabb, nincs sörhasa, kólát és pálinkát iszik, nem jogász vagy közgazdász, nem tud nyelveket, de mindennap focizik. Az agya felesleges, rizsen él.

  21. Kifejezetten pocakos katonatiszteket keres alkalmi munkára a DK.
    Csak fel kell sorakozniuk néha pár percre egy budai utca sarkán, illetve
    néhány vidéki helyszinen kell demontrálni testi adottságaikkal.
    Két, három hét elég lesz, azt mondják.

  22. @kittrabi:
    Lelki szemeimmel már látom, amint Hende Csabus, – miután “alma” alkata miatt “almás” lett a Viktornál- szolgálattételre jelentkezik a “mindenértgyurcsányahibás”-nál…..

  23. így van! jo a poszt! mi egy lépéssel a svédek előtt járrunk ! (már megint) pfuj IMF (köp)

    nesztek vaze !

    és ezek akarnak nekünk diktálni ! ez a haldokló nyugat ! a rohat IMF ! és akkor nálunk akar demokráciát meg ijjesmit ! amikor SVÉDEKNÉL DÍSZ KRIMI NÁCIÓ van !!!!!!

    Svédország a diktatúra kapulyában ! rothadó nyugat !
    a gyerekeket diszkrimi alá vetik ! szenvedés ! éhezés !

    “A konyhafőnök Annica Erikssont az önkormányzat letiltotta… nem fair a többi diákkal szemben, hogy ők nem ehetnek olyan jókat, mint azok, akik Eriksson iskolájába járnak.”

    http://www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20121010-parancsra-rosszabb-a-menza-egy-sved-iskolaban.html

  24. Churchill is megmondta, hogy a hosszú élet egyetlen szabálya: “No sport”.
    Megoszt, nem lehet mindenki olyan délceg mint az Orbán, meg a Norbi.
    Nem igaz?

  25. @huzzadneki shakespeare: Az a Churchill nevű figura nem tagja sem a Nem. Egy. Működés Rendszerének, és nem is a Turulba született. Javaslom, ne használja referenciaként!

    A sportolást Mini. elnökünk nem szándékozik kötelezővé tenni, az erre szánt időt meg lehet váltani a futball anyagi támogatásával.

    A Nem. Egy. Működés nyelvtani rendszerében a “futball” a felcsúti futball-akadémiát jelenti, amennyiben az utána következő toldalék a “támogatás”.

  26. A képről jut eszembe Móricka, aki lát egy pocakos nénit az utcán és megkérdezi az édesanyját:
    – Anya, miért ilyen nagy a néni pocakja?
    – Azért, mert kisfiút vagy kislányt vár, az van a pocijában!
    Mennek tovább, a buszmegállóban Móricka megpillant egy még pocakosabb bácsit. Megkérdezi:
    – Bácsi, maga mit vár?
    – Én a buszt, kisfiam.
    – Meg is látszik!

  27. Szerintem itt Viktor azt akarta mondani, hogy “aki nálam kövérebb, az a halálom”.
    Vagy lehet, hogy még a régi önképe van meg neki, mióta eltörte otthon Gáspi a velencei tükröt egy félkarúrablózós részeges éjszakai utáni laza szobadekázás közben.

  28. @Adofizeto: A GDP csökkenése miatt alapból fogyó kúrázol! Vicc( mit csinál a napozó cigány? Kurelja a napot!) 300.000 segély nélkül hagyott munkanélküli, csökkentett, vagy jövedelem nélkül maradt rokkant nyugdíjas tömeg! A kiadáscsökkentés nekünk vásárlóerő csökkentést jelent! Kirúgásból hasra esés, nem fellendülés lesz!