kis csomag.jpgAz orvosok szerint csupán az történhetett, hogy túl hideg volt az uszoda vize, amelyben a nemzetgazdasági miniszter úszott ma reggel.

A Nemzetközi Valutalap (IMF) közleményben adott hangot aggodalmának és arra volt kíváncsi, hogy Magyarország így is igényt tart-e a készenléti hitelre. A kormány azonban megerősítette az orvosi véleményeket, és Giró-Szász András megnyugtatta az IMF-et, hogy csupán átmeneti problémáról van szó: Matolcsy György azóta már felvett egy vastag, bő gyapjúalsót és helyreállt az eredeti méret.

Rogán Antal ezután üdvözölte, hogy a nemzetgazdasági miniszter esetében sem lesz szükség megszorításokra, csupán némi igazítás szükséges.

38 KOMMENT


  1. Vásárlás
    Hatalmas drágulás jön a boltokban: mostantól így vásárolj
    2012. október 9., kedd 5:14 Orosz Márton

    Ma már nem az a kérdés, hogy drágulnak-e az élelmiszerek Magyarországon, hanem az, hogy mikor, és milyen mértékben. Az biztos, hogy a családok jelentős részét felkészületlenül éri majd a 20-25 százalékos áremelkedés, ugyanakkor tudatos tervezéssel és okos fogyasztói magatartással az áremelkedés ellen győzhetünk egy-egy csatában. A háború megnyeréséhez ugyanakkor teljes szemlélet-és életmódváltásra lenne szükség.

    Az elmúlt hetek elemzői várakozásai egyértelműen komoly élelmiszerár-emelkedéssel számolnak a következő hónapokra Magyarországon és Európa-szerte egyaránt. Elsősorban az idei év rossz gabonatermése (köztük a gyenge kukoricatermés) jelenthet gondot: hazánkban szeptembertől már drágult a kenyér és a pékáruk, a kukoricaár emelkedése pedig a húsok, húskészítmények árában látszik majd meg.

    Az aszályos hónapok miatt drágulhatnak a zöldségek, gyümölcsök, egyes becslések szerint év végére 200 forint lehet a burgonya kilója, az alma bolti ára meghaladhatja a 300 forint/kilogrammot. 20-25 százalékos áremelkedés várható a tej árában, de a magyar háztartások fogyasztása szempontjából kiemelt fontosságú sertés-és baromfihús is hasonló mértékben drágulhat.”

    VALÓDI PIACGAZDASÁGBAN, HA VISSZAESIK A FOGYASZTÁS, KERESLET, AKKOR LEVISZIK AZ ÁRAKAT ÉS NEM MEGEMELIK !

  2. ” Az állattenyésztés visszaesése miatt a felvásárlási árak további emelkedésére számítunk. Jól jellemzi a kedvezőtlen változást néhány adat: húsz évvel ezelőtt 10 millió sertés volt az országban, felét exportálták, ma 3 millió sertés van és 2 millióval pótolják a hiányt külföldről.”

    ja !!! KIK A FELELŐSEK EZÉRT A VISSZAESÉSÉRT ??????

    ÉS MOST EMELIK A HÚS ÁRAKAT ???!!!

    ÉS EZEK AKARNAK ÚJRA A MAGYAR PARLAMENTBEN MARADNI ???

  3. Na ácsi!!! Abban a zuszodában, a zemúttnyóccévbe’ nem tenyésztettek és/vagy kereszteztek piranjat alligátorral, ahova ez a penis vulgaris jár úszni??? Szóval, kikérem magamnak, hogy NÁLA kisebb hímivarszervet, bárki csomagnak nevezzen!! Ez a MAtolcsy csak egy pöcs, ugyanis faxnak kicsit hülye b+!!

  4. Már csak azt nem értem a hírben, hogy a vastag gyapjú alsót mé’ a fejére húzta, a Rogán meg szó szerint, a faxnak örül??!!! Igazziccsa meg a Gyurka csomagját, oszt’ annyi!!

  5. asztat nem’tom, hogy ennek a mutyicsinak van-e füüűűtty-maszűkülete, de hogy AGYÉR-szűkülete az van nekíjje, ammámamá Qrvabiztos “azer”

    “…füüűűtty ma……..” – az ön-Ctrl vótám…

  6. állítólag neurol, illetve urológiai gondok kezelésére Angol vagy Mongol tudósok és kecskepásztorok ajánlanak egy ősrégi gyogy-módot…

    nevezetesen “szűk istállóban” a hokedli- vagy sámliról való szamárfingatást

    (hokedli v. sámli alkalmazása testmagasság függő)

    a szűk-istállóban-szamarat-fingatni terápiának van egy fordított módú alkalmazása is, amikor is a vékony fosásos prosztata gondokkal párosuló kettős látás (egyik szem a kertbe néz a másik meg üveg be) alakul ki, ebben az esetben helyet kell cserélni (szintén testmagasság függő) a kecskével, szamárral vagy az öszvérrel és az PURGÁLJA a kertbenéző szemeket, mert miniszterfingatás közben mindkét szem, a párhuzamostól erősen befelé (orrnyereg) közepe felé fordul és ott statikusan állandósulva permanensre manifAsztálódik

    ezt a kezelést picsarepesztő fingások is követhetik, mely természetes nem káros mellékhatása a terá-piának…

  7. nem megerősített hírforrásból (azerbaltán-nyússz) tudom, hogy a fent nevezett szem-éjj és betegs’egge kapcsán az lentebb beszerzett (lent-i) információk állnak, eset & ügy tekintetében a rendelkezésünkre a benti-ek szerint fennforogva:

    a gyapTyúÚ gloddgatya helyett, döbröközi és keszőhidegkúti sertés&tehén-patológusok (közismert nevükön hentes und mészáros) ajánlják a mindkét irányban egyszerre néző hólyagfej, illetve hólyaghurutos tündérvilágban élő elmeháborodottak kezeléséhez az “…aranyerük FÖLRÚGÁSÁT a fogukra koronának…” természetesen a felfázott löttyedt-töppedt herezacskóból, az egyazon módszerrel elvégzett “…két aszott szilva szerű mogyoróna…” a torokra új népnemzeti “mandulának” történő felhelyezésével egyetemben…

    káros mellékhatás lehet, a háremőr szindróma kialakulása…

  8. Halálom a kövér miniszterelnök!

    A gnóm Rogán 5 milliót kapott a Blikktől a szoborreklámért.

    Selmeczi a rusnya, ostoba “szőkenő” gazdagodását vizsgálják.

  9. Hétköznapi Győzelem
    __________________

    A Pöttöm Forradalmár szívélyesen kiigazította a Férfi kezét, majd utóbbi a pódiumra lépett, hogy bejelentse azt, amit be kell jelentenie.
    Az évek alatt megedződött. Gerincén – ilyen-olyan okokból – nem futottak versenyt hideg izzadságcseppek. Tekintete mégis zavart volt. Amíg beszélt, szemeit hol a papírjára, hol hallgatóságra, hol mindkettőre szegezte. Bosszantotta, hogy kezdésig nem sikerült feloldania magában az ellentmondást, ami még reggel, az igazodása elleni harc közben ötlött eszébe: hogy lehet, hogy egy bejelentés csupa kijelentésből áll? Na mindegy. Koncentráljunk!
    A performansz rövid és tartalmas volt, bár monológját nehezen lehetett érteni, mivel a mikrofontól állandóan egy kicsit jobbra… csakis jobbra beszélt. De nem baj. Már vége. Jöhetnek a kérdések.
    A Nő felállt:
    – Bárhogy is nézem, a bejelentett intézkedések alapján a csomag leginkább kiigazításokat tartalmaz – vetette fel. – Miért kell helyette a “kiigazítás” szót használni?
    A Férfi érezte, hogy ütőerét egyre jobban igazgatja narancssárga-arany csíkos nyakkendője.
    – Nem, ezek nem kiigazítások – válaszolta automatikusan. – Ez inkább csak amolyan kiigazító csomag. Különben is, igazodjunk a tényekre! A Pöttöm Forradalmár is megmondta, hogy jobban ki kell igazítani a nadrágszíjat, ha túl akarjuk élni ezt az évet. Közben megtörténhet, hogy ismét a Valutaalap segítségére kell igazodnunk. Nagytőkések, bankárok igazításában senyvedünk, de már nem sok van hátra. Csak másfél év. Utána négy bőséges esztendő jöhet… persze csak ha az Ország, Istenadta… Magyar… Hazánk (itt elragadta a hév) ismét jól dönt. Egyébként is elmúlt nyolc év. Vagy inkább huszonkettő. Viszont kettőnél feltétlenül több. De csak türelem, mert három még nem. Az ötöst szádra ne vedd!
    A Nő üveges tekintettel ült le. Tudta, hogy hiába is kérdezne, nem hallaná a választ, hisz a mikrofon még mindig rosszul van pozícionálva. A Férfit mások is válogatott okfejtésekkel próbálták kiigazítani, ám az – szerencsés adottságainak köszönhetően – úgy manőverezett a kérdések között, ahogy a szikláknál lavírozó angolnák teszik a balatoni strandok hullámtörőinél. Az unortodxia, ami reggel óta kikívánkozott belőle, végre elhagyhatta testét.
    Miután végzett, a Férfi a Pöttöm Forradalmárhoz lépett, hogy ismét kezet igazítsanak. Ezalatt a Nő gondolataiban már rég messze járt. A hazafelé vezető útra gondolt. Kéne bérlet. Csak ne kelljen sorban állni… Bár mi szerencsére még mindig nem felejtettük el, hogy kell nap, mint nap türelmesen állni, és bambán egymás mögé igazodni abban a bizonyos sorban.
    Hisz amíg a NAV nem kopog, és a pina igazít, nagy baj úgysem lehet.

  10. @Ha nem kell az IMF pénz, Varga Mihály takarodj!:

    csúnya, sőt nem is szép dolog rosszat írni a “sikert-sikerre halmozást és sza’rnyalást” elősegítő sp’olitiqsainkrÚ…

    ilyeneket írj, sp’éldául mutyócsiról, hÚgy…:

    1. fényes-tekin-tetű
    2. széles látó-szögű vagy körű ( rossebtuggya-hÚgy-hÚgy-írgyák)

    szabad írni, de csak mindig EU kompfórcosan vagy hogyapicsába irgyák-monygyák