201209_memgyar.jpgA Velvet.hu, az index.hu és a napiszar.com munkatársai jelenlétében adták át azt a mémgyárat, ami heti akár 700 darab mém előállítására is képes lesz. 

A mémgyárat a legmodernebb személyi számítógépekkel szerelték fel, amelyek az eddig romkocsmákban photoshoppoló szinglihordák helyét veszik át, automatizálva a mémkészítést.

Az üzemben online újságírók, unatkozó szociológusok, illetve a Gyusziék a Schönherz koliból irányítják a szerverfürtök zökkenőmentes működését. A mémek közül néhányat exportra is gyártanak, de az elsődleges cél a hazai piac és a cicás kép szeretők tábora lesz. A megnyitón részt vett számos, elmémesedett közéleti szereplő is. Áder János bajuszában, Varga Mihály egy hűtővel, Hajdú János pedig inkognitóban jelent meg. 

Az üzem már első nap teljes kapacitással működött, ám erről további információhoz nem jutottunk, mivel Hajdú János kollégáinak megismételte egy bekapcsolt mikrofonba korábbam elmondott szavait, miszerint, mondjanak kevesebbet, akkor nem tudnak beléjük kötni.

9 KOMMENT

  1. A vállalat vezérigazgatója, Befagyottseggű Dauerizer István Béla Levente,
    egy kivetítőről üdvözli az avatáson megjelent vendégeket,
    és a szürke majmot (makikus inkognitus, ha jól látom).
    Váratlan bejelentése, miszerint egyesülnek a Közgéppel, bedöntötte a forintot.
    A Nemzeti MÉM Művek NyRt. részvényeit mindenki szabadon megveheti.
    Vegyen tehát MÉM részvényt, ebben tartsa megtakarításait, ne hűtőben.
    A részvények forgalmazását a Csatornázási Művek vállalta.
    Az embereknek, a magyar gazdaság állapotával való asszociációját kihasználva,
    a nyilvános WC-ékben lehet az értékpapírt jegyezni.