Több minisztert is kivégezhetnek október 10-ig, értesült az Amerikai Népszava. Először csúcsminiszterekkel, majd államtitkárokkal végeznek a lap értesülései szerint, ezután a helyettes államtitkárokra és a kereszténydemokratákra kerül a sor.

retus.jpg

A kivégzésekre azért kerülhet sor, mert többen is elkövettek kisebb-nagyobb hibákat az utóbbi időkben. A hírt megerősítette, hogy egy digitális filmlaborhoz több százezer fénykép érkezett be a hétvégén, amelyekről az érintetteket kell eltávolítaniuk a szigorúan bizalmas parancs szerint. Elkezdődtek a tisztogatások a honlapokon, az MTI-nél és a Facebookon is.

Semjén Zsolt Facebook profilja helyén csak egy rövid bejegyzés található, amelyben arról ír, most 5 évre a családja nélkül az Azori-szigetekre utazik, és nem veszi fel a telefonját. A hétvégén ledaráltak több ezer minisztériumi telefonkönyvet, egy szoftver pedig elérhetetlenné teszi a kormány bizonyos tagjainak valamennyi képét az interneten. Megpróbáltuk elérni Szijjártó Pétert is, de üzenetrögzítőjén a bejelentkező üzenet alatt egy ismeretlennel dulakodott, aki a letartóztatásáról beszélt.

Mráz Ágoston Sámuel, független elemző szerint, ha kivégzésekre sor is kerül, azok indokoltak lesznek és nem kell majd miattuk leszegett fejjel járnunk.

67 KOMMENT

  1. a közeljövőben többet szeretnék olvasni m. á. s.-ról (és kapjon saját címkét is!). erre persze minden esély megvan – amíg ő is rá nem kerül a listára.

  2. Én csak azt szeretném kérni a Miniszerelnök Úrtól, hogy tekintetes Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes urat életben hagyni szíveskedjék. Kérelmem indoklásaként előadom, hogy mi itten vidéken, a bácshetes választókörzetben nagyon szeressük ám a miniszterelnök-helyettes urat, és fájlalnánk, ha a magyar katolicizmus (1000 éve érseki székhely) és liberalizmus (20 évig szdsz-es polgármester) bástyájának jelenlegi képviselőjétől megfosztaná a lakosságot és a pártot.

    Köszönettel: Immortalis

  3. A Japán Népszava úgy értesült, hony október 6-án, Aradra kihelyezett
    kormányülésen a társasaág csoportos szeppukut (harakirit) hajt végre.
    Orbán szokocu-sit (bocsánatkérő halál), a többiek dzsunsit (az úr követése halált) követnek el.
    Az eseményre beigérkezett Barack Obama, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, Angela Merkel, és még százötven ország vezetője.

  4. A kép 1920. 05. 20.-án készült, Владимир Ильич Ульянов azaz Lenin mond gyújtó hangulatú beszédet a Putyilov Gyárban.
    A kapitalista nagyhatalmak intervencióját ostorozza, amint azok le akarják ölni a szovjeteket.
    Déjà vu mondja a paramnéziás francia.

  5. Aljas rágalom! Mini. elnökünk elégedett a Nem. Ügy. kormánya minden tagjával. A hatékony és sikeres elszámoltatás eredményeképpen például engem sem hurcolnak el váratlanul kivége

  6. Erre vártam már rég ! Tanultuk történelemből, hogy ” a forradalom felfalja a gyermekeit “. Ezek a szekértolók nem tanultak történelemet ? Szójjon ‘ má’ nekik valaki, hogy spuri nekik még az országból is, a saját jól felfogott érdekükben ! Az összerablott, harácsolt javakat meg szabad itthonhagyni, sőt kötelező…!!!

  7. @dr. Balta$ár: a néptribünre, majd tömegek ülnek! De amennyiben a Forradalmigyorsnaszád Ellentengerkicsire voltál nagyon bátor utalni, akkor alóla ki rúgja ki a sámlit, kérdés lenne a helyénvaló!
    Nem könnyű ma NERtársnak lenni, bizony a fejével játszik, aki nem elég lelkesen követi Turulban Született VictoriÁnuszt…

  8. Török Gábor elemezése:
    Tulajdon képpen a kép retusálása így önmagában nem is lehet politikai színezetű, hiszen a vak is látja, hogy fekete fehér képek.

    Itt minden bizonnyal egy politikai szankció zajlik, amiből párton kívüliek nem sokat értenek, ezért részemről inkorrektség lenne, ha megkérdőjelezném annak szükségszerűségét.

    Nem lehet ebagatellizálni, de ugyanakkor tulzás lenne azt állítani, hogy itt valami fejetlenség történik.

    Valószínűleg ezt a lépést fel fogják használni a fidesz ellenfelei, kommuikációs célokra, így előfordulhat akár az is, hogy ezt a fajta politikai megtisztulást rosszul értelmezve tisztogatásnak állítsák be.

    Mindazonáltal kicsit erősnek érzem, mi több, politikailag meggondolatlan lépés lehet, hogy a kommunikációs célú fotó módosításokra mindjárt a demonstratív szankciók megkezdése előtt sor került.

  9. Istenem, hogy én milyen szívesen koszorúznám mindegyik nyughelyét könnybe lábadt szemekkel simogatva az ólomköpenyt ami alá beforrasztották…

  10. @aranyhorcsog:
    Betojás. Ez nagyon jó volt. Tényleg tiszta Török Gábor stílus. Elnézést a post írójától, de ez a hozzászólás némileg jobb, mint maga a post, bár az is kellett hozzá.
    de szétröhögtem magam, főleg az utolsó bekezdésen.

  11. @dr. Balta$ár: Ha érdekes lesz a meccs, akkor majd sokan kimennek és ráállnak-vagy ülnek. meg teleszotyizzák, S.Ö.R-rel leöntik. amennyiben mobil, majd elbontják, s igény esetén az ország más-más pontján felállítják.

    Tessék mondani, a kereszténydemokraták helyett kényszerdemokratákat olvasni az freudi elhajlásnak minősül?

  12. Ne bántsátok szegény Török Gábort. Iszonyú szar lehet neki. Egy megbomlott elméjű kormány intézkedéseit kell elemeznie, mindenfajta pszichiátriai képzettség nélkül! Amikor pedig már elszakad nála is a cérna és leírja a frankót, legkésőbb másnapra készítenie kell egy bocsánatkérő elemzést.

  13. @Adofizeto:
    Török Gábor „elemez” 😉

    Az 1×1 kérdésben én nem venném a bátorságot, hogy határozottan állást foglaljak a sokak által többé-kevésbé egyezményesen elfogadott 1 mellett, hiszen fennáll a megingathatatlannak hitt véleménybe való bemerevedés, már-már tévedhetetlenségnek látszó úgynevezett vaskalaposság veszélye. Mások mást állítanak, de mit is jelent állítani, és kik is azok a mások?
    Ha valaki hisz a 2-ben, vajon nem felelőtlenség megingatni az akár boldogságot is generáló optimista hitében, másrészről viszont a 0 (null?, nulla?, zéró? – ilyen horderejű kérdés eldöntésébe most ne menjünk bele, hiszen holnap is meg kell töltenem a hasábomat!) is elfogadható, ha van, akinek érdekében áll elfogadni.
    Egyszóval én nem mernék biztos lenni semmiben, de a véleményem mellett szeretnék kitartani, hacsak valaki nem gondolja úgy, hogy az ellenvéleménnyel globálisan jobban járhatnánk. Mi? Ti? Ők? Ki tudja?
    Szóval mennyi legyen 1×1? Lényegében mindegy, de fontos a konszenzus és egymás lényegtelen véleményének aprólékos elmismásolása. Azt hiszem…

    ILLUSZTRÁLVA:
    fradyendre.blogspot.hu/2012/09/torok-gabor-elemez.html
    🙂

  14. @Frady Endre: :))))
    B+, ez jobb volt, mint maga a mester!
    Igen-igen, az 1×1 meghatározásánál VALÓJÁBAN az a kérdés, hogy mi a politika érdeke ill. mik a politikai kockázatok. Erre pedig értelemszerűen nem lehet egy pozitív egész számmal -mint pl. az 1- válaszolni. Aki – ex-katedra- rávágja, hogy 1, az nem ért semmit a politikából, nyugodtan vissza is adhatja a politikai elemző diplomáját!

  15. @Adofizeto: Én pl. határozottan emlékszem, a választók bizalmát végérvényesen elveszítő Gyurcsány Ferenc az öszödi beszédében határozozzan kiállt amellett, hogy az 1×1 = 1, trükkök százaival persze, amiről nem kell tudniuk…

  16. @Adofizeto: Boldog vagyok, ha egy Adófizető dicsér, mert az azt jelenti, hogy egyrészt nem én vagyok a szegény szerencsétlen kétkezi megélhetési pénzügyminiszter, másrészt ismert vagyok annak a 15-20 becsületes embernek a körében, akik adójuk befizetésével eltartják a másik 9.999.985 – 9.999.980 embert.
    Kösszy!
    Világ Adófizetői, Nevesüljetek!
    🙂

  17. @Adofizeto: Szerintem pedig az 1x1az jelen kormányzati ciklusban a leginkább a következőképpen értelmezhető, sőt modellezhető:
    Viktor dob egyet a kockával Havasi rárajzolja az aktuális 1×1 egyenértéket, majd törökgáborok lelkendezve magyarázzák, hogy mekkora látnok, mi több, próféta, A Eggyedik Turulban Született VictoriÁnusz!

  18. Röhejes ez index szavazás, megfogalmaznak négy kérdést a szájuk íze szerint a nyerőgépekről.

    Az pld. hiányzott, hogy a ballib pártokhoz kötődő alvilági holdudvart akarja a fidesz lehetetlenné tenni. Pedig inkább ez lehet az ok.

  19. @ornagy50: Utánanéztem, igazad lehet.
    Tudsz japánul? Utánaolvastál?
    Arad japán írásjele szinte azonos a Vérmezőjével.
    Egy vonalvastagsággal, és egy pici áthúzással különböznek egymástól.
    Most nem tudom begépelni, mert a japán klaviatúrám Tokyóban hagytam.
    Szóval kétséges a dolog helyszine.
    Felhívtam Mitsumi Kotomuci jokozunát nyugaton, aki voltaképpen majgasira nyugaton.
    Ő a Japán Népszava főszerkesztője. Ő sem tudta pontosan megmondani.
    Egyébként Bartus László féltestvére. Hobbijuk a Népszava.
    A cikk írója már úton van Magyarország felé, nem tudtam elérni.
    Talán, ha Viktort felhívnád, az megmondaná pontosan,
    hogy mi a fasznak megy Aradra Oktober 6.-án.