szolgalati tragedia.jpgA Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány vezetőjének autójában szerencsére nem esett nagy kár, ráadásul a gyerek nem is magyar volt.

Egy neve elhallgatását kérő Audi-szerelő szakvéleménye szerint legfeljebb 75-80 ezer forintos kár eshetett az autóban. “Egy kicsit behorpadt a lökhárító és a bal első kerék fölött kissé megkopott a gyöngyházfény. Két-három munkaóra és az autó olyan lesz, mint új korában” – nyugtatta meg a kedélyeket a szakember. A rendőrség és a TEK nyomozást indított az ügyben “miniszterelnöki tanácsadó szolgálati autójának rongálása” alapos gyanúja miatt. Az autó sofőrje várhatóan félmillió forint kártérítést kap az őt ért megrázkódtatás miatt.

Az autó egyébként szolgálati úton volt: 2000 olyan brosúrát szállított, amelyekben a szegényebb régiókban élőknek magyarázzák el, hogy mennyire egészségtelen az alultápláltság és ezért is érdemes inkább többet enni.

85 KOMMENT

  1. az éhezés még mindig problémát okoz.

    nem értem miért nem tiltják be. megfelelő szabályozással és szigorú ellenőrzéssel kellene fellépni a szabályszegő éhezők ellen.

  2. @elwood: A megoldás felé tett többlegyes csapás a zsírátültetés a kövérekről az éhezőkre. Minden érintett fél jól jár, és megoldható egy (zsír)égető társadalmi kérdés is. Nem is szólva arról a millió új munkahelyről, amely a világújdonságnak számító zsírátültetés praktizálásával Magyarországon létrejön. A szakszemélyzet kineveléséig átmenetileg bioüzemanyag helyett leszívott zsírral lehetne hajtani a dízelmotorokat az erőművekben. Dolgozzon a zsír!

  3. @elwood: A legelvetemültebbek azzal lassítják a gazdaság pörgését, hogy a hűtőgép hőleadó rácsával fűtik télen a szobát. Ezért van csődben a szénbányászat! Az ilyeneket rendszeres zsíradásra kellene kötelezni!

  4. @PozAko: Ennél jóval nagyobb probléma, hogy a képen látható Audiban nem 75-80eFt-os a kár, de még csak nem is 750-800eFt-os. Lézerblokkolót nem látok rajta, úgyhogy nem Jankó vitézkedett vele.
    A többi szerintem teljesen rendben van. 🙂

  5. Felteszem, Hegedűs elvtársnő -a merényletnek köszönhetően- nem érkezett meg időben a brossúraosztásra, rossz hír ez annak az alig párszázezer éhező gyereknek!

  6. Biztos az a célja a blogosnak, hogy hasonló blogok jelenjenek meg az MSZPsekről is, amelyet majd az indexhez hasonló portálok szintén a megfelelő első oldal első helyre teszik. Mert ennek sok értelme van.

  7. @KG2000: kedveském, olvasd vissza a választások előtti cikkeiket, akkor őket gyalázták, most ezeket. mindig azt kell, aki éppen hatalmon van. az MSZP halott, nincs sok értelme rugdalni őket…

  8. @Adofizeto:
    Ez a kormány titkos “Matuska 1 terv” hatástanulmányához szükséges kísérlet volt.
    A terv az éhező gyerekek számának – akár két éven belüli – drasztikus csökkentését oldaná meg.
    Az alapvető kérdés már tiszta: 1 gyerek éhezésének megszüntetéséhez elegendő egy Audi S8 Quattro/államtitkár.
    A “Matuska 2 terv” erre építve a nyugdijasok problémáit oldaná meg.
    Emiatt telepített gyárat hozzánk, és kapott bőséges támogatást a Mercedes Benz.
    A Rábával, meg az a terv ……….

  9. matolcsynak ki kellene vetnie az éhezésadót. Mindenkinek be kell fizetnie azt az összeget az államkincstárba, amiből kaját venne, de nem tud, mert nincs pénze. Ha ettől sem pörög fel az a kurva gazdaság, akkor fingom sincs, hogy mitől fog.

  10. @elwood: hűbazz, ez a poén már üt.

    @KG2000: ja, nem a kormány-ellenzék párost tolod, mert úgy rögtön te is látnád, hogy milyen baromságot írtál, hanem még ide is valami FIDESZ-MSZP-t akarsz betolni, te kis korlátolt. hát nem: itt a szegényügyi kormánymegbízottról van szó, aki Audiból adja a tanácsokat. Ha egy rendes Skodája lenne, senki sem szólna.

  11. Néha jó a Hírcsárda.

    De van, amivel már nem illene viccelődni, pl. egy gyerek elütésével.

    Amúgy az éhező gyerekekkel foglalkozó alapítvány vezetője tényleg ne szolgálati luxuskocsival járjon, megérdemli a cikizést, de kevésbé morbid dolog nem ártana. Az még vicces is lehetne, ez így csak durva.

  12. Mikulás elmegy Etiópiába.
    -Na gyerekek!Esztek rendesen?
    -Mikulás bácsi mi nem eszünk rendesen!
    -Ha nem esztek rendesen,akkor nincs ajándék!

    Bocs.:))

  13. Ezek a szerencsétlen tanácsadók, hogy mi mindennek vannak kitéve az utakon….Remélem ő is kapja a havi 600 ezer ft-os ktgtérítést, mint Köteles Laci, ezt ellensúlyozandó…

  14. Kedves Zsuzsa, ki vagy az én jó alpásztorom, éhezésügyben. Én a jól felkent főpásztor indítalak a szegény éhező juhok akolba terelésére, hogy ott igével és, ha már ott vagy, élelmi javakkal lásd el a tévelygőket. Nem ülhetek nyugodtan a tűz mellett, mert már tüzelek, és Te is közel vagy a tűzhöz; amíg nem számoltad össze az eltévelyedett juhaimat.S mondám neked:Te, ki a turulban születél, arkangyalként pattanj a kopottabbik Audidba, s szállj el! Jó Fő-Pásztorom Viktor: én már Franciaországban is megmondtam, hogy minden gyermek lakjon jól helyen- közel, s ha éhes, hát egyen ruhában. A szegény és éhes gyermek nem mindig lakik jól, de a túltápláltak nem is egészségesek .Az éhség rossz tanácsadó! Bezzeg rajtam látható, hogy gyakran éhezek, mert szolid áris vagyok a szegényekkel.Az Audim-ról is lerí a használtság. Jobbra nem telik a kormánynak. Szégyellem is gyakran, ha meglátogatom azokat a szegény juhainkat, kik boldog mekegéssel adnak életjelt, ott lenn.A múltkor is nem nekiment egy éhes juh a kocsimnak? Be is horpadt. Hát emiatt is sokkal többet kellene imádkozni és enni szegényeknek.A kocsim is sokat eszik. Bár csak 1 millát keresek, ami a nemes feladatommal koránt sincs arányban, de ennek ellenére tovább folytatom aTe kis eltévelyedett juhocskáid terelgetését, ahogy te, a mi miniszterelnök Urunk is mondtad volt: a nemzeti összes tartozás alkalmából az árfolyam gáton, a puszta szeren.

  15. Az igazság:
    Az autó csak egy koszos Audi A6-os, és egy idegent kell elviselni soförként.
    A nő csak rongyos havi 1 millát kap főtanácsadásért.
    Tündérország Főtanácsnoka megérdemel ennyit.
    Havi 150-ért milyen tanácsokat lehet elvárni? Szart!
    Kis pénz kis tanács, nagy pénz nagy tanács.
    Látszik is a hatása. Jobban él mint négy éve.Sokkal jobban.

  16. @dr. Balta$ár: Hétvége óta már kicsit kevésnek érzem a focilabda + balta ( :))) ) szimbolikát, valahova még helyezz el egy turulmadarat. Mondjuk szálljon rá éppen a labdára. Esetleg lehetne körben egy rövid szöveg, rovásírással, hogy mindenki értse.

  17. @Adofizeto: a focilabda+balta+turul díszítésű négykarikára feszített Orbán kép, Kerényi zsűrizte NERtárs alkotása… A Piéta főalakját pedig Hegedűs Zsuzsáról és az elütött gyermekről mintázhatná Havasi Bertalan…

  18. @nincs_itt: további újításom, hogy a szógálati ódik elejére sok focilabdát szereljenek, amelyek egyben lehetnek kék villogó fény és sziréna is,.
    A hasznossága az újításnak abban is áll, hogy megvédi a felelőtlenül támolygó éhezőktől a zállami vagyont, továbbá felelősségre vonható az éhező gyermek és/vagy felnőtt a NER tulajdonában álló eszköz rongálásáért, mivel nem hivatkozhat súlyos sérülésekre!
    Szerintem jó! Vagy nem??

  19. @Adofizeto: @nincs_itt: azt hiszem a fides mafia címer állata lehetne tényleg az Audi…

    és ha olimpiát rendezünk az nálunk csak négykarikás játékok lesz…
    vagy a NÉGYKARIKÁS magyar PÁRTolimpia…
    melyben az nyer aki a legtöbb audit tuggya birtokolni…

    megjegyzem a posztban megírt eset után
    a TEK tanácsa alapján a hasonló problémák elkerülésére
    – a skoda suprbekre GAJJTÖRŐRÁCSOT (szerencsére ebből kevés kell)
    – az audikra pedig EKEszerű tömör terelővasat szerelnek…

  20. @nincs_itt: A sok focilabda:
    1.) Jelentősen rontja az autó aerodinamikáját, miáltal jelentősen csökken a végsebesség és megnő a fogyasztás.
    2.) Romlik a motor hűtése, ami a V8-as erőforrás tönkremeneteléhez vezethet maximális teljesítményleadáskor (azaz állandó üzemben).
    3.) Hogyan néz már az ki?!

    3.)-ra tekintettel, beláthatod, hogy egy ilyen magasrangú párt- és állami vezető ÍGY nem csinálhat bohócot magából!

  21. @Adofizeto: akkor védendő az álláspontomat:
    1. , 2. :Kit érdekelnek az ilyen ortodox adatok? Amikor jelentős megtakarítás érhető el a karosszéria javítás költségeinek tekintetében??!!
    Szerintem a 3. pontban és alpontjában foglaltak nem rontják Hegedűs (de többiekét sem) kinézetét. Továbbá a gyermeke, különösen az éhezők játékszerekhez juthatnak, igaz kisebb trauma árán, de a Bölcs Vezető kedvenc időtöltését is gyakorolhatják, a demokrácia szabályainak megfelelően!

  22. @Adofizeto: Megjegyzem, hogy a V8-as erőforrásnál jelentősen nagyobb teljesítményű is rendelkezésre áll, tehát a következő beszerzésnél erre is figyelemmel kell lenni, ezzel is erősítve az európai összetartozást! Hozzájárulva a termelés növekedéséhez, mivel ezen autók fő megrendelője lehetne a NER.

  23. @dr. Balta$ár: Hegedűs Zsuzsa az ódi után köti a kecskéket??? Mer ugyi, bele már csak mégse’!! Ez Négy Mancs után kiált!!! Turul markába nyomni a kecskéket és úgy elküldeni a rászorultaknak(Audi hűtőrácsra szorultakra gondolok).

  24. BRÉKÓ BRÉKÓ !

    a blikk tudósí tó lyától most tuttuk meg, hogy a hejjszínen talált a TEK egy vízipisztojt… vélhetőleg
    a puja azzal fenyegetőzve akarta salyát testével (14 kg) megálítani a birodalmi lépegetőt

  25. @dr. Balta$ár: Kérdésedre válaszolva:
    Hegedűs Doktornő tulajdonképpen maga a génhibás Fideszes!
    Olyan multikulti picsa, asszem pl. élt Párizsban is, ami köztudottan a dekadens, homoszexuális, ultraliberális imperializmus egyik fellegvára.
    Továbbá, első (és sokadszori) ránézésre egy egyszemélyes szinglihorda.

  26. Margit, te vótá’ az? Hogy szöktél ki a tanácsadóból?
    Kiengedett a símaszkos, smicisapkás dandárőr mi?
    Megdícsérted a pervolmosta fekete ruháját, meg az eszét?
    Mondtam má’ neked, ne vezessé’! Ott a soför, haggyad neki, azé’ kaptad.
    Vak vagy, vedd már végre tudomásúl.
    Minden bölcs jós vak. Tudhatnád a görögöktől.
    Tudom, hogy csak meg akardat símogatni a gyereket,
    de ahhoz időben meg kell állni, és ki kell szállni a kocsiból, Margit.
    Ez már a tizedik.
    Van fék az Audiban, hiába magyarázkodsz.
    Majd ezt is eltusoljuk családon belüli, azaz párkapcsolati erőszaknak.
    Persze, kapsz egy új Audit, meg egy hűtőszekrényt is, csak ne vezess.
    Úgyis olyan nehezen szülnek ezek a némberek, te meg öldösöd a szaporulatot.
    Hát ki neveli fel az ajándék birkákat, Margit?
    Hogy lesz így a jópásztornak jónyája?
    Jobb egy juhnyáj két nyúlnyájnál.

  27. Hát jó Zsuzsa! Nyomasztó álmot láttam, s álmomban megjelentél. Azonnal felébredtem. Te, aki az éhes gyermekek elterjesztésében oly sokat tettél, ismét feladatot kapsz, jó pásztorodtól, azaz tőlem. Na nem pásztorórára gondolok, de juhnyájamat kellene gett.. azaz karámba terelned, hogy ott lelkileg felkészítsd, s ha kell némi táplálékkal segíts rajtuk, hogy megemlegessenek, ha eljövend a nagy választás napja. Én míg a tűz mellett meditálok, s turulokat eregetek, te, ki szintén a tűz közelében vagy, turullá változva szállj Audidba, hogy időben lent legyél s keresd az eltévelyedett juhaimat. Addig nem tudok nyugodni, míg valamennyi meg nem lesz. Pénz nem számít, akár egy millát is kapsz per hó. Midőn a nemzeti összes tartozás kormányfőpásztoraként ó azon a puszta szeren lógtam, s az árfolyam gátját építettem, megjelent az Úr, ki irányt mutatva kijelölt utódjául, szent Mihály napján. Siess és menj gyorsan, nehogy szembe fordítsanak, azok akik a nemzeti összes tartozást ránk terhelnék!

  28. Mi az, hogy ” Minden gyerek lakjon jól ” ? És ez valami alapítvány, vagy szélsőséges gaz neonáci szervezet ? Egyáltalán tényleg mifene ez ? Mert nem értem, miért CSAK a gyereknek kell jóllakni ? Én meg menjek tünteni, gyurcsányozni, segélyért sorbaállni, közmunkára, stb üres gyomorral ? Hol van itt a demokrácia és az egyenlőség ?

  29. @nyakigJimmy: Nem érted te ezt körmönfont taktikát!! Ha a gyerek jóllakott, akkor a felnőtt jóllakhat a gyerekkel!! Emléxel biztosan a mesére: Jancsi és Juliska, amikor a banya hizlalja őket…
    A banya megvan, Jancsi és Juliska is…

  30. @nincs_itt: Na figyusz,én itt vagyok,és vállalom a nevem is,de ha ez kacsa,gusztustalan dolog gyerek nevében ilyen hírt elszórni.Én nem olvastam ezt a cikket,csak ezen az oldalon,de előfordulhat, hogy ténylegesen rossz helyen aggódok .

  31. @Zsuzsi56: Lencsésné Zsuzsánna dráága, szíveskedjen elolvasni a portál fejlécét is!!
    Idézem, hátha csak elkerülte a figyelmét: “ÁLHÍR-PORTÁL”
    Továbbá igen rossz helyen teccik méltóztatni aggódni!!

  32. @Zsuzsi56: “és vállalom a nevem is”

    Azt, hogy az 56 a nevében 1956-os születést vagy 56 éves életkort jelent, csak azért nem kérdezem meg, mert most éppen mindegy. (gyk. 1956+56=2012)
    Esetleg forradalmárnak tetszik lenni?
    És mondja, mit szól a miniszterek kivégzéséről szóló hírhez?
    (Mert mi kollektíve sajnáljuk, hogy ez csak egy álhírportál.)

  33. @Zsuzsi56: Nem, nagyon jó hejen teccik aggódni! Ez egy viccportál, és minden álhíreken aggódó ojjan vicces… Pedig a zitteni betyárok fantázijája messze alulmújja ja valóságét…

    Egyébként késséggel elhiszem, hogy a Magácska igazi neve Zsuzsa, ha cserébe Magácska is elhiszi, hogy én vagyok a zigazi Trebiccs…