minden frekvencia.jpgEgyre újabb pereket nyer a Klubrádió az NMHH ellen. Elképzelhető, hogy ha valamennyit hozza, akár 12 frekvenciával is rendelkezhet év végére.

Az igazság mellettünk áll, a sorozatos perek hatására már nyertünk két autópálya koncessziót, egy közétkeztetési versenytárgyalást Esztergomban és egy irodaszer-közbeszerzést is az EMMI-ben” – dicsekedett Arató András, a rádió tulajdonosa.

Az NMHH Médiatanácsa közleményben értékelte a bíróság ítéletét, amelyben kifejtette, hogy ez az ítélet csupán azt jelzi, hogy a Klubrádió jogosult volt az illetékbélyeg vásárlásra a fellebbezéshez. A pályáztatott frekvencia vonatkozásában kifejtették, hogy ott mivel valamennyi pályázat már régi és elvesztette az aktualitását, ezért egy teljesen új pályázatot írnak ki, amelynek minden oldalát alá kell írni, az üreseken egyértelműen feltüntetve, hogy üres.

A pályázat elbírálása során az oldalszámozás 10 pontot ér majd, míg a műsorstruktúra és a műsorszolgáltatási díj együttesen 3 pontra lesz elegendő.

9 KOMMENT

  1. Nincs esélyük! Már készül a visszamenőleges hatályú titkos rendelet, amely pontosan megszabja az aláíráshoz használt toll márkáját, és tintájának színét: “A pályázat oldalainak aláírására kötelezően használandó toll márkáját és tintájának színét a pályázat kiírója a pályázat elbírásásakor határozza meg.”

  2. Mivel az eredetileg kiadandó hullámok már foglaltak, ezért a Klubrádió egészen új frekvenciákat fog kapni: a jövőben csak az ultraibolya tartományban sugározhatnak majd.

  3. A gravitációs hullámok is szabadok még, és nem kell rájuk frekvenciaengedély sem, ha a Szíriuszról sugározzák az adást. A hangfrekvenciás tartományban pedig bárki fújhat bármilyen dalt, így a Klub rádió is. A homomorf konvolúciós kepstrum kvenfrenciáit (ieeexplore.ieee.org/xpl/login.jsp?tp=&arnumber=1328092&url=http%3A%2F%2Fieeexplore.ieee.org%2Fxpls%2Fabs_all.jsp%3Farnumber%3D1328092) szintén ingyen használják a matematikus rádiósok.

  4. @Fedup Sári: A kepstrum és a kvefrencia szót a spektrum és a frekvencia betűinek megkeverésével mixelték össze. Ha a magyarok elsikkasztották a kvefrenciából a v betűt, attól nekik lesz ízetlenebb. Én v-vel szeretem. Felőlem akár levorvert, prolipopilént vagy dilettációt is írhatnak.