201209_prostjpg.jpgÚj szolgáltatással bővül a válság szaggatta magyar gazdaság, októbertől hivatalosan is lehet prostituáltat részletre venni, vagy akár lízingelni. 

„Annyit hallottam, hogy az a kurva hitel! Gondoltam megcsinálom.” – mondja Zuhalter Tibor munkaerő-közvetítő. Flottakurvát is lehet lízingelni, viszont ott fontos a használati utasítások pontos betartása. Többé-kevésbé rendeltetésszerű használat, napi 3 etetés és a szezonális szervizelések évszakonként. Szájcentírozás, téli cici-nyári cici csere, alvázmosás, méhviaszos puncipolír és a negyedéves kipufogó hengerelés. 

A hirdetési piac is felkészült az új ágazatra. „Újkori állapotú, alig használt, megyeszékhelyen élő körzeti doktornő-kurva részletre eladó. Kizárólag hétköznap használták – unatkozó önkormányzati dolgozók, pénzes pékek, és ukrán vállalkozók – a templom és az állatorvosi rendelő között. Háromszor járt a Hunagroringen, és egyszer a budapesti FIFA kongresszuson.” 

A HírCsárda kérdésére, hogy ebben az esetben pontosan milyen pénzügyi konstrukcióról is van szó, Balassa Marcell lízingszakértő válaszolt: „Akárhonnan is nézem, ez biztosan egy nyílt végű lízing.”

12 KOMMENT

  1. amilyen szarban van az önkormányzatunk költségvetése, már javasoltam, vegyünk pár kurvát és futtassuk őket, de nem tudnak a képviselők pragmatikusan gondolkodni,. Jöttek azzal, hogy könyveljük le, azt hiszem, ez kifogás-nyafogás.:)

  2. @nikotex: a SZÉP kártya sanszosabbnak tűnik, a szabadidő alszámlán ezek valamelyikére tudom elképzelni a felhasználás elszámolását:
    cf) máshová nem sorolt egyéb szórakoztatás, szabadidõs tevékenység (TEÁOR’08 93.29.),
    cg) fizikai közérzetet javító szolgáltatás (TEÁOR’08 96.04.),
    ch) testedzési szolgáltatás (TEÁOR’08 93.13),