201209_tuzi.jpgEgy most kiszivárgott beszélgetés szerint a miniszterelnök nagyon jól szórakozott az égi show alatt. A magyar-holland mérkőzésről nem beszélt.

Orbán Viktor álláspontja szerint egy ilyen tűzijáték egy nagy dolgokra hivatott nemzet nemzeti ünnepének a tetőpontja, és nem az IMF-é. A kiszivárgott felvétel szerint a miniszterelnök jövőre még több nemzeti szimbólum beépítését tartja jobbnak a tűzijátékba, de meggyőződése szerint biztosan ki lehetne hozni olcsóbban is. A megmaradó összegből pedig még több hátrányos helyzetű honfitársunknak kellene lehetővé tenni, hogy a helyszínen csodálhassák meg a színes égi parádét – zárta így gondolatait a miniszterelnök.

A nyilvánosságra került hangfelvételen az IMF-tárgyalások eddigi állást is értékelte pár szóval a miniszterelnök. Orbán Viktor meglátása szerint olyan megállapodásra sikerül majd jutni, amely jó lesz a valutaalapnak és Magyarország érdekei is maradéktalanul érvényesülnek.

8 KOMMENT

  1. ja. olcsóbban is.
    kár, hogy a nemzeti ünnep alkalmából a nemzet pénzén gazdagodik meg az aki a félórás parádét adja.
    attól, hogy a fél királyság örvendezik rajta, nem feltétlenül kellene annyit zsebre tennie, mint egy család éves bevétele.
    azaz egész nyugodtan. nem irigyli azt tőle senki, de nem a közösből kellene, hanem a burzsujok adományából.

  2. “Orbán Viktor meglátása szerint olyan megállapodásra sikerül majd jutni, amely jó lesz a valutaalapnak és Magyarország érdekei is maradéktalanul érvényesülnek.”

    A miniszterelnök úr lemondást fontolgat?