201209_macsk.jpgA magyar-holland mérkőzést megtekintő Orbán Viktor a meccs után kijelentette, hogy ez a vereség is a külföldiek miatt van, és nem kérünk többet a FIFA diktátumaiból.

“Ez a 4-1 is azt mutatja, hogy a külföld válságban van, ezért hazánk megnyomorítása, ellehetetlenítése a célja, és tudjuk, hogy emögött is az LMP és az MSZP áll” – mondta el Szijjártó Péter arra az újságírói kérdésre, hogy “Bocsánat, nem tudja merre van a WC?“.

Orbán Viktor, aki személyesen is megnézte a selejtezőt a mérkőzés után kijelentette, hogy Magyarországnak és a magyar válogatottan nincsen szüksége a FIFA segítségére, pláne a diktátumaira. “Ezentúl Magyarország maga dönti el, hogy kivel fog vb selejtezőt játszani, és ezentúl nyerni fogunk. Nem vagyunk rászorulva Európára és a külföldiekre, mi találunk magunknak vb ellenfelet hazánkban is. Ezt a csatát is megnyerjük, és kijutunk a világbajnokságra, bármivel is próbálkoznak az ellenzéki pártok.” – nyilatkozta Orbán, majd elmorzsolt egy könnycseppet Dzsudzsák külföldi Bentleyjét meglátva.

99 KOMMENT

  1. És igaza is van! Igaza is van! Idejön ez a vadkapitalista multicsapat, és bár tudja, hogy a magyaroknak úgy kéne a győzelem, mint egy falat kenyér, nem átall még gólokat is rúgni ennek a sokat szenvedett kis országnak az ezeréves kapujába! Bezzeg a baráti Andorra átérezte, mit jelent kicsiként az óriások ellen küzdeni, és segítségünkre volt a kozmopolita világfodbal elleni harcban.

  2. Igaza van a mi Miniszterelnökünknek!

    Nem kellenek nekünk ezek az öltönyös londoni urak, akik egy csattogószárnyú lepkét sem tudnak elkapni, mi a magunk szabályi szerint játszunk ezután!
    A magyar csapat a jövőben 15 mezőnyjátékossal, és két kapussal fog játszani. Ez a létszámszámváltozás vitathatatlan, mert mi a fülkeforradalom jóvoltából kétharmados felhatalmazás birtokában játsszunk, és ennek a kétharmadnak az élet minden területén érvényt szerzünk, ha törik, ha szakad.
    A pályán is eszközölünk néhány csekélyke módosítást. A mi tizenhatosunk 24 méterre lesz az alapvonaltól, értelemszerűen ezzel egy időben a 11-es pont 17 méterre kerül a kapunktól. Térfélcsere előtt, a nemzeti érzelmű, fekete dresszbe öltözött pályamunkások piros-fehér-zöld festékkel átfestik a vonalakat a fentieknek megfelelő méretekre.
    Fontos új szabály, hogy az ellenfél játékosai a labdát csak előzetes regisztráció után vehetik birtokba, tehát ha valaki közülük a meccs előtt legalább két héttel nem jegyeztette be igényét a labdára, az nem jogosult annak birtoklására. Tehát cselezgetni, passzolgatni, csak érvényes regisztráció után lehetséges a továbbiakban. A listát Kubatov spori fogja kezelni, neki komoly múltja van foci, és lista ügyekben. A külföldön élő magyar játékosok levélben is bejelenthetik igényüket a labdára. A labdát a szabályoknak megfelelően megszerző ellenfél köteles az három lépés után vagy a legközelebb álló magyar játékosnak továbbítani, vagy a partvonalon kívülre passzolni. Amennyiben ezt a kötelezettségét a játékos megszegi, megvonandó tőle a kalóriapénz, a prémium, és a pályafutása hátralevő részében ell kell tiltani minden játéklehetőségtől, még az öregfiúk III. fakóban sem szerepelhet a továbbiakban.

    Nos ízelítőnek ez csak néhány apróság, a többi változtatás is hasonló horderejű lesz, természetesen méltó az új magyar fél ázsiai világnemzethez.
    Ha valami bolsi-komcsi-libsi kétségbe vonná a módosítások törvényességét, úgy a szabályokat egy gyors egyéni képviselői indítvánnyal alaptörvénybe foglaljuk, oszt jónapot…!

    Hajrá magyarok, hajrá Magyarország…!

  3. Egy orbán viktornak álcázott személy átadott egy safarovnak álcázott személyt az azerieknek (vagy az azerieknek álcázott népcsoportnak). Ennek hatására a világ egyéb részének álcázott bármi kibaszottul kiakadt arra az országra, amit eddig Magarországként ismertünk. Ezek a dolgok egyébként nem történtek meg, csak újságoknak álcázott sajtótermékek hírül adtál embereknek álcázott élőlényeknek.
    A TEK-nek álcázott TEK mindenkit letartóztatott.

  4. Tegnap azért kaptunk ki, mert Debrecennek nincs stadionja. Majd nézzétek meg a stadionavatón, hogy fog feszíteni Bajnai Gordon Miniszterelnök úr. Nyilván az MTV is fogja adni és Grazban is lehet majd látni, így orbán is megnézheti kényszerzubbonyban.

  5. ” Nem vagyunk rászorulva Európára és a külföldiekre, mi találunk magunknak vb ellenfelet hazánkban is.” – Így van! Egy Világnemzet mindenütt hazaji páján jáccik – önmagával… Vagy legalább ojannal, amivel egyidős…

  6. Ne legyenek illúzióink,

    van akkora macesz,

    amekkoráért egy jobbikos magyar

    nagy győzelemnek nyilvánítja

    a hollandoktól elszenvedett

    megalázó vereséget.

    Pl. Zázrivecz Viktor

  7. A világbaknokságra simán kijutunk, akár még selejtezők nélkül is, alanyi jogon. A világbajnoksággal már több gondunk lehet, a posztban leírt problémák miatt, de kormányunk és pártunk már dolgozik a lehetséges megolfásokon, a hibák korrihálásán és a felelősök megbünzezésén.

  8. Az 1-4 akkor is győzelem, ha történetesen negatív.
    Ha ennyit sem tudtok megérteni, akkor nem csoda, hogy többi magyar sikert nem érzitek magatokénak.

    Egyébként pedig a magyar parlament rövidesen tárgyalja az új FIFA alaptörvényt, és igenis ki fogunk jutni a VB-re.

  9. jó-jó de azért ezt a kb 3-5 mondatot kirakás előtt átolvashatná valaki, aki tud magyarul :s tudom-tudom, nem tudok matekul.

  10. @mesélek: na ez az!!!! ez a gond…. ez a skizofrénia ….

    a nemzeti válogatottba is tegyük bele az nb1es NIGGER gyerekeket !!!
    azok a keleti vagy mijen ősök és kapcsolat… tehát magyar kettős állampolgárok

    NIGGEREKET a nemzeti CSAPATBA ! a holland is tele volt… azok is multi jöttmentek…

  11. Hagytuk nyerni őket. Nyilvánvaló, hogy sokkal jobbak vagyunk mint ők, de milyen kicsinyes lenne ezt egy győzelemmel bizonygatni. Mint szülő a hülye gyerekét, mi is sikerélményhez jutattuk a szerencsétleneket. Ez az igazi nagyság.

  12. amúgy a fiúk felkészültek (fejben, mert mostanság ez az unortodox edzésterv)
    nem ártott volna előtte kicsit focizni is… és futni… biztos nem nézik a reklámot!
    hetente 3szor egyóra sport kell mindenkinek !

    a riporter az megmondta… ez egy nagyon összeszedetlen holland válogatott
    még kialakulatlan és a legjobbjaikat se tették be… upsz be se fejezte…
    ezek a himnusz alatt már gólt rúgtak !!!!

    @Csávógyerek: erre az a bizonyíték, hogy minden góljukhoz mi adtuk eléjük a labdát !

  13. A FIFA diktátumai közé tartozik az is, hogy az a csapat kapja a 3 pontot amelyik több gólt lő. Erre Orbán: “Jah kérem, ilyen áron nem kell a győzelem”

  14. Nem értem, miért kerülte el a figyelmet az a tény, hogy a mérközés játékvezetője portugál nemzetiségű volt, csakúgy, mint J.M. Barroso, az Európai Bizottság elnöke. A bíróküldésbe pedig biztos beleszólása volt az UEFA-nak, akit az a Michel Platini irányít, aki honfitársa az IMF-vezérigazgató Christine Lagarde-nak.
    Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de ez már felettébb gyanús!!!

  15. komojra fordítva szót…

    azer kaptunk ki mert több gólt rugtak a hollnadok…

    na de… tényleg… KEVÉS A PÉNZ a fociban…
    kellene hitelt felvenni az IMf től és stadionokba
    és focista igazolásokra költeni… na az lenne jo…

  16. Szarrá vertek bennünket, k.o. volt. Egy pillanatig nem voltunk pariban, a tizenegyesünket sem mutatták oly sokszor vissza, mert nem volt az.

    A riporter csávó meg ezerrel dicsérte a csapatot, jó gondolat, remek elképzelés, erre lehet építeni stb seggnyalás. Hát nem látják hol vagyunk? Persze a trágya tévén csak dicsérni lehet a magyart és sikerekről beszélni.

    Ez egy nagy szégyen volt ,de nem akkora mint a baltás gyilkos elengedése.
    Obersovszky méltó utódja seggnyalásban Menczer úr!

    Orbán takarodj!

  17. @Csávógyerek: Hagytuk nyerni őket. Nyilvánvaló, hogy sokkal jobbak vagyunk mint ők, de milyen kicsinyes lenne ezt egy győzelemmel bizonygatni. Mint szülő a hülye gyerekét, mi is sikerélményhez jutattuk a szerencsétleneket. Ez az igazi nagyság.

    Et a dumát! 😀 Szavamra, irigyellek! 😀

  18. @francoska:

    szerintem is hagytuk nyerni a hollandokat. Hasonlók lehettek Kádár János , a nagy stratéga sakkmeccsei , kedvenc udvari sakkozójával a nemzetközi nagymesterünkkel, Portisch Lajossal. Állítólag előfordult , hogy Portisch Lajos is nyert időnként…

  19. @béla a görög:
    Nem meccs volt, hanem játszma! Politikai. Egyszerűen taktikai megfontolásból ezt a csatát elvesztettük, hogy majd a végső győzelem a miénk legyen. Már szeretnek minket a Hollandok, szeretni fognak a Törökök, és végre a románok is a szívükbe zárhatnak majd.

  20. Azért majd még a szabályokat kicsit átírja Piktorunk, mert az mégsem járja, hogy ugyan azok vonatkozzanak a gaz, imperialista tőkére, mint a magyari nem oligarchákra!
    Magyar seggbe, magyar lóf..zt!
    Pántlikával átkötve.
    A narancsbolsi plebs pedig hullámzik és könnyes szemmel rebeg hálát az ő gazságos vezetőjének… 🙂

  21. @dr. v.b.1990:
    Amerika után?
    Nem tétel! 😀
    Csak ha a pocakos, másodosztályú focista még a tokájától látja a papírt és nem a Német-alföld helyett a magyar Alföldet rohantatja le TEK-es csapataival, Stormtroopernek öltöztetve…

  22. Lehetne egy olyan cím is, hogy “a külföldi ellenfél miatt veszített a válogatott” és akkor lehetne szidni a másik csapatot, hogy jobban mer focizni mint mi! De majd ők is kapnak egy NENYI-t és elgondolkoznak azon, hogy mit csináltak!

  23. @lobster thermidor:

    Jó, rendben, poénkodjunk. Ok! De azért ne folytassunk struccpolitikát.
    A magyar foci Naplementéje 1968-ba, a Marseille-i vereséggel kezdődött. Legyünk tárgyilagosak..!!.

    Számomra nagyobb vicc, hogy azt írja a magyar média: Teltházas meccs volt a Puskás Népstadionban..25.000 néző volt jelen..

    Nekem a teltházas Népstadion 105.000 -es nézőszámot jelent még mindég.

  24. @frocli: jó meglátások, még azt tenném hozzá, hogy abból a Hollandiából jött az ellenfél, ahol legális a kannabisz-fogyasztás, míg mi magyarok közismerten csak az alkoholt tudjuk kulturáltan fogyasztani.

  25. Nem néztem a meccset, de a tippmixen nyertem – arra fogadtam, hogy legalább négy gól lesz – hát be is jött – igaz, a magyar góllal nem számoltam előre 🙂

  26. Szarrá vertek bennünket, k.o. volt. Egy pillanatig nem voltunk pariban, a tizenegyesünket sem mutatták oly sokszor vissza, mert nem volt az.

    A riporter csávó meg ezerrel dicsérte a csapatot, jó gondolat, remek elképzelés, erre lehet építeni stb seggnyalás. Hát nem látják hol vagyunk? Persze a trágya tévén csak dicsérni lehet a magyart és sikerekről beszélni.

    Ez egy nagy szégyen volt ,de nem akkora mint a baltás gyilkos elengedése.
    Obersovszky méltó utódja seggnyalásban Menczer úr!

    Orbán takarodj!

  27. Ez óriási sikere a nemzeti labdarúgó élsportnak.(ha lenne)
    Két ötgólós mérkőzést prudukálni közvetlenül egymás után,
    ez még Puskáséknak sem sikerült i.e. 53-ban.
    Ez igen szép teljesítmény, nem hiába magasan képzett
    akadémikusokból áll a csapat.Viszont jó TV kommentátorok lesznek.
    A cél most már újra a nyolcgólos (1:7), illetve a 11 gólós (0:11) “tésztás” csúcs.
    Az elkövetkező húsz évben legalább két világbajnokság megnyerése
    a terv, a Széll.05/3/3421-Moszkva terv szerint.

  28. A magyar foci pontosan olyan, mint a magyar politika:

    1) EREDMÉNYTELEN ÉS SZÍNVONALTALAN
    2) RENGETEG PÉNZT EMÉSZT FEL
    3) AKIK ŰZIK: BUTÁK, MINT A SZAR
    4) AKIK NÉZIK: VAGY SÍRNAK, VAGY NEVETNEK
    5) ESÉLY SINCS RÁ, HOGY A KÖZELJÖVŐBEN JÓ IRÁNYBA VÁLTOZZON