201209_szemet.jpgA Németh László feleségeként is ismert fejlesztési miniszter szerint az uniós törvényekkel teljes mértékben kompatibilis a magyar hulladékgazdalkodási törvény.

A miniszter ezt azután mondta, hogy egy ezzel teljesen ellentétes uniós vélemény hangzott el. Az új dunaligeti lerakóhely előnye, hogy nemcsak olcsó a fenntartása, hanem lakott területhez is közel található, így nem kerül sokba a megközelítése, ráadásul teherautóval is könnyen oda lehet tolatni. A fejlesztések azonban nem állnak le: jövőre akadálymentesítik a lerakót és ingyenes wifi-hotspotot is létrehoznak

A rendezvényen egy Kerény Imre által tervezett kortárs hulladékinstallációt is lelepleztek. Az alkotás egy csapat medenceépítő munkást ábrázol, amint egy tájvédelmi körzetbe öntik a sittet.

15 KOMMENT

  1. @czejp: Már ki is írták a közbeszerzési pályázatot, és mint mindig a Simicska -Nyerges páros legdrágább-Orbán szívének- pályázat nyert. Addig is az azeri baltát használják higgadtan és nyugodtan, ..osztjónapot.

  2. A baltás-bóvli fidesz kormány, az IMF-re próbálja kenni a megszorításokat.

    A mai bejelentésükkel, ők az oligarcháik révén a tőzsdén milliókat kaszáltak, több millió magyar meg megint pofont kapott a forintgyengülés miatt.

    Zavarjuk már el a fenébe ezt a tetves bandát!

  3. @H3l00ka: Nemaza zérdekes, hanem az, hogy hány, még műxxő, legális cég NEM fog majd “fölülről” engedélyt kapni! Köllaza mocskos szemét biznisza haveroknak, na… A pénznek meg mán nincs szaga, oszt jónapot! A Zeu meg hagyja élni azokata vállalkozásokat és iparágakat, amikeccsak akarja, de Magyarországot és a magyar vállalkozásokat csaka Zorbán védheti meg, ha mind beledöglik is! (A Kösszgép kivételével, persze…)

  4. @kispufi: Márpedig “a humor önmagában nem megy” aszfix. Köll hozzá tárgy is, olyan, amin nevetünk, mert röhejes. Meg közönség is köll, amelyik nevet… Persze, assem árt, ha emellett a humorban van még egy kis “humor” is – néköd sem köllött vóna kispórolnod, irigykutya!…