201208_hooters.jpgA budapesti didibártól a kultúráig – Magyarország elmúlt hete, pár mondatban.

Ákos kapná Lance Armstrong Tour-érmeit
Schmitt Pál MOB-exelnök a budapesti kerékpárosnapon nyilatkozott a doppingvádakba belefáradt sportolóról, és kijelentette: az idén három koncertre is vállalkozó szintipop-művész sokkal inkább hű marad a Daft Punk által elterjesztett gyorsabbra-magasabbra-erősebben olimpiai jelszavakhoz.

Visszavenné a kormány a Hooterst
Nem az E.On, hanem az újonnan nyílt budapesti mellbár lenne a kormány új akvizíciós célpontja – nyilatkozta Navracsics Tibor. A miniszterelnök-helyettes szerint vissza kellene adni a népnek, ami az övé, és az állami kezekben a lányok is nyugodtan tudnának egyetemi tandíjukra gyűjteni.

Újra összeáll Kozsó
A Spice Girls sikeres olimpiai fellépése után a magyar művész is úgy döntött, feleleveníti régi sikereit, bár egyelőre még nem tudja, pontosan melyikeket is.

Meglepődött 50 Cent a fekete seregen
„Öcsém, ez rohadtul nem fekete, ezek ilyen fehér csávók szekus pólóban” – méltatlankodott a Negro cukorka után a magyar bűnszervezettel kapcsolatban is a rapper Twitteren. A frissen elfogott Magyar Róbert nem kommentálta a dolgot, inkább kért még két péksüteményt.

12 KOMMENT

  1. Várjál csak Bélám, lesz még állami kupleráj is!

    Erzsébet-utalvánnyal lehet majd fizetni, és közmunkások végzik a szolgáltatást.

    Időpontot egyablakos járási kormányablakban, magyarigazolvánnyal lehet majd foglalni, külhoni magyaroknak külhoney kurva jár, belhoniaknak belhoney.

    25 év alatti és 55 év fölötti kurvát nem lehet majd kirúgni a kupiból, a kiszolgált kurvák nyugdíját pedig Selmeczi Gabi néni védi meg az uzsorázóktól.

    Jobbikosoknak fekete, liberálisoknak zsidó, kereszténydemokratáknak kiskorú kurva jár majd, a fideszesek Orbán-képre recskázhatnak, igaz, ezutóbbi féláron lesz elérhető, ha előtte regisztráltál a nemzeti együttrecskázás rendszerében, és vásároltál a Kerényi-féle pornófestményekből (pl. Kádár Jánost Rákosi elvtárs szivatja).

  2. “Bár, legyint egyikük, napokig álldogál az ember, látszatja meg nincsen, a középkorú férfi ugyanis hónapokig hiába ácsingózott közmunka után, nem adott neki a hivatal. Úgyhogy igaznak tűnik Orbán Viktor azon állítása, miszerint “pozitív tapasztalat, hogy a hozzám érkező jelentések szerint az emberek sorban állnak a közmunkáért”. Tényleg sorjáznak, mert rengeteg szerencsétlen menekül szó szerint az éhhalál elől, kommentálja Nyakó István, aki szerint a közmunkára vágyók számának megugrása egyértelműen bizonyítja, hogy az elsődleges munkaerőpiac egyre zsugorodik, és a közmunkások között egyre nagyobb arányban jelennek majd meg a középfokú szakképesítéssel és felsőfokú végzettséggel rendelkezők.

    Az élet a Közmunkás Szakszervezet alelnökét – és egyben szocialista képviselőt – látszik igazolni, hiszen 24 óra alatt mintegy 1300 embert tett utcára négy szabolcsi kórház, és a Dunaferr. Így a miniszterelnök azon mondata is verifikálódhat, hogy “immár 205 ezer közmunkás dolgozik az országban, a jövő évben már háromszázezer olyan embernek akarunk munkát adni, akiknek a piac nem”. Azt a kormányfő nem szokta mondandójához biggyeszteni, hogy az egészségügyben és az oktatásban sokszor az államosítást követően bocsátják el a szakembereket, míg az önkormányzatoknál az új szabályok miatt kurtítják a létszámot, vagy zárják be a hivatalokat. “

    :O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    jajjj…., ezen olyan jót nevettem !!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. @kvadrillio: Assemmi! Tegnap mijjen jót mulattama Bógár egyik betelefonálóján, aki asztat kérdezte, hogy a zegyedülálló, gyereket nevelő lányának, akija Visszműveknek van kösszmunkásként kőcsönadvaja zállamtól, (hogy ne kölljön még minimálbért se fizetni nekije,) nem-e jár bejiskolázási támogatás, minta Visszművek többi dógozójának? – Háát, ezen majd meccakattam!…