201208_edzo.jpgÁllítása szerint sétálni indult a kórház kertjében, a Marson ébredt Sződy Ferenc amerikaifoci-edző.

„Houston, van egy kis baj, nem találok vissza a szökőkúthoz” – a NASA közleménye alapján ezekkel a szavakkal jelentkezett be a férfi egy eldugott katonai műholdon keresztül, majd (hatalmas szerencséjére) a marsjáró is megpillantotta a vörös bolygón.

„Nem tudjuk, mi történt, állítása szerint idegenekkel találkozott a kórház bejáratánál, ők pedig valamilyen kapszulát adtak be neki rektálisan” – vázolta a történteket a magánklinika vezetője, majd hozzátette: a fémszínű ruhába öltözött idegenekről joggal hihette azt Sződy, hogy a Party Arénában megismert barátok. A főorvos szerint nem ez az első ilyen eset, három éve például egy üzbég antikváriumban találták meg egyik, magát lexikonnak képzelő betegüket, egy (szintén kezelésre beiratkozott) svéd úszót pedig két éve keresnek a Bermuda-háromszög területén.

„Nagyon sajnáljuk az ilyen eseteket, de megvan a magunk baja, idén is épphogy nyereséggel zártuk a fesztivált” – tette hozzá az ügyhöz Gerendai Károly főszervező, majd elment idegenekkel szórakozni. 

11 KOMMENT

  1. „Nem tudjuk, mi történt, állítása szerint idegenekkel találkozott a kórház bejáratánál, ők pedig valamilyen kapszulát adtak be neki rektálisan”

    Ősi kínai útépítő mondás szerint “ne fogadj el idegentől érdességet”.

    A cikkben szereplő sportember új sportágat alapított, a szabadtéri távolsági teleportálást. A következő olimpián fel fogják venni a számok közé.

    A kvalifikálás egyszerű: eleve csak azok indulhatnak, akik otthonról képesek eljutni Rióba úgy, hogy az utazásból nem emlékeznek semmire.

  2. Kohn és a felesége kimennek nosztalgiázni a szigetre, ahol épp leszáll egy ufo, benne két marslakóval. Összebarátkoznak, és este arra jutnak, hogy esetleg kipróbálhatnák a párcserés szexet. Megbeszélik, hogy egymás közt nem beszélnek a dologról, de a férj a barátainak, a feleség a barátnőinek elmesélheti. Unszolják is a barátnők az asszonyt: na, milyen volt? – Hát elég rosszul indult, első ránézésre elég kicsi volt a marslakó farka. De amint látta a csalódást az arcomon, nyomkodni kezdte az orrát, és ahány nyomás, annyi méretet nőtt és vastagodott a cerka, úgyhogy végül szépen beállítottuk! A férjet is kérdik a barátok, az meg mondja: srácok, fura volt ez a marsi nő! Épp úgy nézett ki mint egy földi, de a szex az kimerült nála annyiban, hogy egész éjjel az orromat nyomkodja fancsali képpel.

  3. @csillámpóni: ez elég gáz, mert ha a férjnek sikerül felcsinálni a marslakó nőt, akkor az szépen hazaviszi a szörnyszülött gyerekét a marsra és ott szüli meg, míg ha a marslakó faszi csinálta fel a földi nőt akkor az a szörnyszülött gyerek itt marad, és mégis minek nekünk még egy grespik lászló??

  4. @csillámpóni: @driopios:
    Még viccnek is rossz, hogy a zs.dók a Marson is megtelepednek (már ha Kónnak egyáltalán sikerül a kis fa..ával a mutatvány és a marslakó anya az otthonszülést választja).
    Még Szegedi Csanádot sem bírtuk feldolgozni rendesen, úgyhogy ne rémisztgess a vicceddel!

  5. Nnnna…….
    Lehet, hogy megoldódott a lovagkereszt rejtélye is.
    Pataky helyett vihették el tévedésből az UFO-k, de már a Marsnál rájöhettek és kirakták.
    Al Bundy zokni fuelje sem sugároz, és nem értek volna haza.

  6. Legfrissebb híreink szerint Sződy Ferenc barkácsoló sufnijában további eldugott katonai műholdakra bukkantak frissen végzett ujjlyságírók. Az igazival ellentétben ezek nem világítanak éjjel — jelentették volna a Hírcsárdának, de közben észrevették, hogy tobias2 már megelőzte őket.