csintalan nepszabadsag.jpgCsintalan Sándor után a Lehel téri Mimóza presszó tulajdonosa is bejelentkezett egy magyar napilapért.

A Szilágyi Jónás Attila, barátoknak csak Emu, hangsúlyozta, ahhoz, hogy demokratikus médiaviszonyok kellenek ebben az országban, ezért is van szükség egy tisztességes jobboldali napilapra. Szilágyi szerint tragikus az a kutyakomédia, ami a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap körül kialakult, ezért gondolta azt, hogy lépnie kell.

Arról azonban szólnak a hírek, hogy Szilágyi milyen pénzből vásárolná meg Magyarország második legnagyobb példányszámú, nyomtatott országos politikai napilapját, de a Mimóza presszó törzsvendégei szerint egy ideje már drágább a kommersz és a bor is mintha jobban fel lenne vizezve az átlagosnál.

Hát ki más tudna jó újságot csinálni ha nem az Emu basszájba, újpesti a gyerek!” – kommentálta a hírt állandó szakértőnk Pistabá.

További hír, hogy a 76-os troli Lehel téri megállójánál található lángosos takarítója, Rózsika pedig a Nők lapjára vetett szemet.

8 KOMMENT

  1. Sisapista, nem volt vizezett a bor, amikor ezt a posztot írtad, az tuti. Fusd át mégegyszer, totál értelmetlen. Ha ez volt a lényeg, akkor nem jött át, lehet iszom én is egyet, hátha.