nonfi420.jpgPánik tört ki a Balaton fővárosában, mert a helyi tetováló szalonokból egytől-egyig kifogytak a “nonfi tetkók”. A Nemzetgazdasági Minisztérium már dolgozik a megoldáson.

Az eset nem egyedülálló a Balaton partján, több helyről késedelmes szállítmányokat jelentettek. A rendőrség egyelőre nem tud úrrá lenni a pánikon, német turisták egy csoportja megrohamozta a füredi Neon Yakuza Tattoo Factory-t, ahonnan nyolc nagyobb nonfiguratív tetoválással távoztak.

A helyzet mégis Siófokon a legsúlyosabb, kiküldött tudósítónk arról számolt be, hogy eddig még nem látott kivarrt női keresztcsontot, egy általa megkérdezett, nyaralását töltő használtautó-kereskedő pedig szomorúan mesélte, hogy kénytelenek voltak pillangót és kis csillagokat tetováltatni barátnője lábfejére. Egyes hírek szerint a Slayer nevű metalzenekar egyik gitárosa, Kerry King is a városban vakációzik, valószínűleg ő merítette ki a raktárkészleteket.

Az új szállítmány megérkezéséig a kormány nemzeti összefogást hirdetett, Kósa Lajos már fel is ajánlotta segítségét, Debrecenből már útnak is indult 500 darab egész hátas nonfi tetkó, amiket feldarabolva enyhítik majd a tetoválás ínséget a Balaton partján. A piaci rést ügyesen meglátva a BRAVO magazin eheti számához is felragasztható kölyöktetkó készletet mellékelnek majd.

6 KOMMENT

  1. Ha nincs nonfiguratív akkor ajánlanám az ÜSS…KALAND AZ ÉLET…APÁM…ANYÁM…ARANKA vagy más kereszt neveket, de szép lehet egy kiragadott idézet a kínai marhahúsos instant tésztalevesről, vagy egy szívmarcangoló Osho idézet szanszkrit nyelven héber betűkészletből kiírva.

  2. a “kínaijel” vagy a “vonalkód a tarkóra ezzel is jelét adom a külvilágnak hogy minnyájan csak árucikkek vagyunk”-kal talán még lehetne említeni a sokkon.
    btw a munkahelyen, mikor felnyerítek, már automatikusan csak annyit kérdeznek:
    -Hírcsárda?
    -Mi más?

  3. A tartós tetoválások iránt megnövekedett igény kiszolgálását állatok segítségével tervezi a kormány, amihez a Szép kártya is felhasználható lesz. Holnap érkezik a Balatonba a következő piranha szállítmány.