201208_berkizes.jpgOlimpiai lólengőnk olyannyira népeszerű, hogy nívósabb swingerklubok már be is szerezték a lovat.

Mai pózunkhoz mindenképpen szükség van egy lóra. A kezdőknek egyelőe a tornaszert ajánljuk, a középhaladók a pónival is megpróbálkozhatnak. A pózt a férfi kezdi úgy, hogy két kézzel a lóra tenyerel, majd spárgában fellendíti a lábát. (Ha eddigre sikerült erekciót produkálnia, akkor ezt a „háromlábú” spárga az ún. bográcsállvány hívja.)

Ekkor lép oda a másik nő, akit a férfinak úgy kell magáévá tennie, hogy közben spárgában pörög a saját tengelye körül, amely tengely addigra már a hölgyben van. Szvingerklubok annyival fűszerezhetik a pózt, hogy a többi résztvevő körbeállja a szert vagy a pónit, és pontozzák a lólengő eleganciáját.

9 KOMMENT

  1. @Adofizeto: Nem értem, hogy egy ilyen egyszerű helyzetbe, ahol az egyik nő már a lovon van, a másik nő a ló mellett, a többiek meg várnak a sorukra (közben megetetik a lovat, hogy nyugton maradjon), miért zavarodsz bele?

  2. Bizony-bizony. Jövőre a beton pingpong asztalokat kicserélhetnék beton lovakra a játszótereken, mert lényegesen jobban muzsikálunk tornában, mint pinyóban…:))

  3. Ja, és miért nem kérdeznek itt rá – “pusztán”- a magyar olimpiai labdarúgók teljesítményére. Vagy EB. Vagy VB. Vagy UEFA, Vagy,,, 50 milliárdért stadion(ok) épül(nek),,,,,