pars dob.jpgPars Krisztián átvehette az olimpiai aranyérmét. Első próbálkozásra rekordot is dobott vele.

A díjátadó után Pars Krisztián hatszor pörgette meg, majd elhajította az aranyérmét. Az érem 122,34 méterre repült. A bronzérmes Murofusi Kodzsi 114,25 métert, az ezüstérmes Primoz Kozmus pedig 112,45 métert dobott.

Pars tehát megvédte az aranyérmét, sőt, utána meg is találta a stadion füvében. Pars a HírCsárdának elmondta: sajnos nem az érem az egyetlen dolog, amit edzésen kívül dobál. Legutoljára az autóstáskáját sikerült egy rossz beidegződés miatt átdobnia a Dunán, a Tescóban pedig rendszeresen úgy vásárol be, hogy a bevásárló kocsit a pénztárnál hagyja, oda hajigálja a portékát.

20 KOMMENT

  1. Inkább plagi bátyánk aranyér(em) átfödéséről olvastam volna… Ez poénnak jó, de sztem a srác 100x megérdemeltebben kapta meg az érmet, mint a fentebb említett szemét.

  2. Gyenguska cikk. Érdekesebb lesz majd egy kézilabdáról szóló. Remélem jönnek a hungarista buzgárok, és újra kifejtik, miért nem kell a spanyol Nagy László a csapatba.

  3. @trazz: Addig is, amíg ideér, 100%-os biztonsággal leírom neked, mit fog reagálni:
    “Nem igaz , hogy Pars Krisztián 122m-re dobta az aranyérmét! 🙂 😉 Pars Krisztián nem egy anoním , mint ez a hazudozó blog! :o)”