berki.jpgA milliomos playboy megunta, hogy állandóan összekeverik a friss olimpiai bajnok tornásszal, így inkább lecseréli vezetéknevét.

Korábban a tornász Berki törte a fejét névváltoztatáson, majd menedzsere arra kérte a szurkolókat, találjanak ki valamilyen becenevet Krisztiánnak, mivel nehéz úgy szponzorokat találni neki, hogy a név hallatán sokan a balhéiról híres ex-fradi-vezér Berki Krisztiánra gondolnak először. Most viszont a celeb Berki is nevet akar változtatni, ő is megunta, hogy állandóan összekeverik őket.

“Tegnap felhívott a Kiszel Tünde, hogy ügyes voltam…” – kezdte mondandóját riporterünknek Berki, aki elmondása szerint ez után határozott úgy, hogy megelőzi Berkit, és nevet változtat. “Több jó ötlet is az eszembe jutott, jelenleg úgy néz ki, hogy jövő hónaptól már Bentley Krisztián néven találtok majd meg, de ha esetleg valamilyen jogi probléma lenne ezzel a névvel, akkor valószínűleg a Be-Ki Krisztián lesz a végső megoldás” – magyarázta lapunknak Bentley (született Berki), akinek Berkivel ellentétben nem okozott nagy fejtörést új neveket találnia magának, ráadásul mindkét lehetőség teljesen passzol hozzá.

25 KOMMENT

  1. A negyedik kommentig kellett várni a zs.dózásra, nem is tudom, nem késő egy kicsit????? Az illetékesek igazán összekaphatnák magukat 🙂
    Remélem a “balsi, libsi, komcsi”-ért és ezek variánsaiért felelős egyének nem fognak minket megvárakoztatni holnapig 🙂
    Ja és Lencsés Istvánt is ide akarom, de most rögtön 🙂

  2. @Adofizeto: Node viccet félretéve, az a szar-szemét ország tényleg megérett a pusztulásra, ahol Sólyom László veretes mondanivalója hatására a hithű, kizárólag klisékben gondolkozó bal- és “jobboldal” azonnal fröcsögni kezd. Ahelyett, hogy a “jobboldaliak” magukba szállnának és elkezdenének gondolkozni végre, a baloldaliak pedig egyszerűen köszönetet mondanának neki.
    Idióta ország, megérdemelné, hogy tényleg eltűnjön a föld színéről!

  3. Olyan csúnya, mint egy béka, és úgy fel is fújja magát, legyen inkább

    Breki Krisztián!

    Nem nőnek a fák az égig, kb. 5-8 év, és azt se tudjuk, ki ez az ember. Az olimpiai bajnokunkat nem lehet vele egy napon említeni.