stumpf bal.jpgA 2012-es Anna-Bál szépe Stumpf István alkotmánybíró lett. A 2008-ban második helyen végzett Stumpf Kata után az édesapja végre elhozta az első díjat.

A zsűri döntése egyhangú volt. Stumpf ruhája, sminkje és főleg kisugárzása kápráztatott el mindenkit. „Amikor belépett a terembe, szó bennszakadt, hang fennakadt, a leheletem kicsit savanyú lett, szóval mintha atomot robbantottak volna” – mesélte kissé túlozva egy közepesen művelt, és magas szinten részeg vendég.

Stumpf István sassoon-ra vágott haját levendula szirmokkal, szárított nektarin héjjal és ezüst anyacsavarokkal díszítette fodrásza. A pushup melltartóval erősített dekoltázst holland kakaóporral és mangalicazsírral emelték ki, míg a kevlár fűzővel szerelt cápaszürke estélyit kutyatejfüzérekkel tették természetessé.

„Tökéletes outlook, perfekt elegancia, bár a hosszú Bambi-műszempillákkal a 30 centi vastag plexitalpú pornóscipő kicsit disszonánsan hatott. De kezeljük ezt egy modern, extravagáns húzásként”– mondta Siffer Miklós divatszakértő.

6 KOMMENT

  1. Ide vezet, amikor egy szépségversenyen azt díjazzák, kinek milyen kisugárzása van és mennyire intelligens!

    (Arról már nem is beszélve, hogy ki a feltétlen híve az újrahasznosításnak és ki kívánja megmenteni a kihalófélben levő állatfajokat. De az én igazi kedvenceim, azok a szépségek, akik per pillanat még küzdenek az estin az érettségiért, de aztán haladéktalanul summa cum laude kívánnak diplomázni valamelyik neves egyetemen. 🙂