201207_mars.jpgSzerda délelőtt jelentette be a közszolgálati televízió, hogy leállítja az online bulvárújságírók életét feldolgozó tévésorozatot. Hamar reagált erre a világ közvéleménye: tömegtüntetés, börtönlázadás, öngyulladás.

A kairói Tahrir-téren ismételten tömegek gyűltek össze, sőt, összecsapásokra is sor került a tüntetők és a kormányhoz hű rendőrök között. “Nem mehet így tovább, munkát szeretnénk” – nyilatkozta egy fiatal, aki maga is megsérült az összecsapásokban. “Milyen Marslakók, az valami scifi?” – válaszolt tudósítónk kérdésére, majd folytatta a tiltakozást.

Tibetben is tiltakozáshullám vette kezdetét. Egy szerzetes még azelőtt spontán öngyulladást szenvedett, hogy felgyújthatta magát. A demonstrálók vezetője elmondta, hogy Kína egyre kevesebb jogot enged a gyarmati elnyomás alatt tartott kis országnak és a szabad világ segítségét kérte.

Párizsban pedig egy SS-egyenruhás törpe próbálta magát az Eiffel-toronyhoz celluxozni, de a szél kifújta a kezéből a ragasztószalagot. Később elmondta: nem így képzelte a 35. születésnapját.

Az ügy kapcsán találtunk két LMP-s képviselőt. Először azt gondoltuk, azért láncolták magukat a 7-es busz megállójához, mert így tiltakoznak a műsor megszűnése ellen, de közölték: ők így örülnek.

28 KOMMENT

  1. “Párizsban pedig egy SS-egyenruhás törpe próbálta magát az Eiffel-toronyhoz celluxozni, de a szél kifújta a kezéből a ragasztószalagot. Később elmondta: nem így képzelte a 35. születésnapját.”

    Ez nagyon király:))))

  2. jáksó is elmehet a picsába. Azt hiszi az a kis köcsög, hogy ingyenebéd osztogatás folyik, pedig igen, csak neki már nem. Szét van rohadva az egész telibebaszott média a sok bulvárbuzitól.

  3. @s: ez mind igaz, de a telebaszott média sajna a bulvárheteróktól, mi több, a bulvárhomofóboktól is rohad, meg ilyenek. És minden más is rohad egy csomó mindenkitől meg csomó minden mástól.
    Dobj be egy nullaötös szanaxot, küldj utána egy felest, és kiderül az ég, meglásd.

  4. Index: “Hírcsárda Leállították a Marslakókat: tiltakozások világszerte
    Több demonstráció is zajlott, miután kiderült: végetér a sorozat.”

    végetér – véget ér

    ez legyen a nemzeti minimum

  5. @R1200Gs: Pali bá tanul, ami dicséretes – mondjuk, a bizistenleteszi kisdoktorihoz ez kevés lesz -, ezért tudja, hogy a lekurváztatás elkerülésének legjobb módja, ha az érintett nem megy ismerősök közé.

  6. @HunMTomi: ezek lennének “viszonylag” liberálisok? Akik senkivel sem hajlandók még minimális mértékben sem együttműködni, s ezt minduntalan fennhangon hirdetik? Politikai selyemfiúk gennyes gyülekezete az egész.

    Nem, te tévedsz! Ezek kisstilű politikai mikigér-szarok, (mert még mikiegereknek sem jók).

  7. @R1200Gs: én meg azt gondolom, hogy finoman tudtára adták: jobban teszi, ha itthon piheni ki az elnöki aláirások sokaságától kapott inhüvely-gyulladását. Ott mindenkivel kezet kellene fogjon, s ez nem tenne jót az egészségének…