Fejjel lefele cimkézték a dinnyét, a kormány kurva mérges

79
21,561

201207_dinnye.jpgEgyes CBA üzletekben 66 forintért árulták a 99-es forintos igazmagyar dinnyét. Itt vér és dinnyelé fog folyni!

A kormány, azon belül is Budai Gyula, azon belül is az igaz magyar áruk védelmének lelkiismerete kezdeményezésére, valmint merő véletlenségből kezdték el országszerte egységesen 99 forintért árulni a dinnyét a nagy áruházláncak. „Egyesek azonban megpróbáltak trükközni, de ők nagyon pórul fognak járni, őket is ugyanúgy utolérjük, mint Gyurcsány Ferencet” – mondta el az elszámoltatásokban és a dinnyeiparban egyaránt járatos Budai.

A sajtótájékoztatón ismertették azokat a globalista módszereket, amelyekkel bizonyos kereskedők trükközni próbáltak. Egyes renitens üzletekben, például, fejjel lefelé rakták ki az árcédulákat, így a dinnye ára 66 forintnak látszott. A Balatonnál 99-ért adták, de eurocentben, sőt volt olyan hely is, ahol 99 forintért csak 30 dekát adtak, a magokat azonban visszaváltották.

Kidoboltatik

A legélelmesebb kereskedőt Somogyrenyhesen találták az elszámoltatási biztos emberei: ő a görögdinnyét „Válságdinnye” néven forgalmazta és drahmával is lehetett nála fizetni.

79 KOMMENT

 1. “Címkék: dinnye Budai Gyula elszámoltatás kartell és Ganxta Zoli Gyurcsány Ferenc CBA”

  A Budai Gyula tényleg elég dinnye, de Ganxta Zoli hogy jön ide?

  (Gyurcsány Ferencet gondolom automatikusan címkézitek minden poszthoz. 🙂

 2. Követelem, hogy vegyünk fel még hiteleket hogy olcsóbb legyen a dinnye!
  Ha országcsőd lesz, én úgyis húzok külföldre.
  Hiszen városi értelmiségi vagyok. XD
  A BKV meg a tandíj eddig is azért volt olcsó, mert hitelt vettünk fel! A hitel jó! Orbán rossz. Értem?

 3. @Adofizeto:
  Kétlem az emberi hozzáállást. (gondolkodás)
  Szerintem csupán mentik.
  No, de a sok leendő nyugger sem fog felejteni, mert szintén elmentik az emlékezetükbe, így dinnyeszezon idejében
  (bááár visszamenőleg, augusztusban volt),
  hogy milyen egészségtelen a cukortartalom miatt.
  Jön majd másik elszámoltató (Pl:. Hugh Grant), ami talán érdekes lesz.

 4. Megvan!!!! Tömjén Zsóti lehetett aki feldobta a kartelltot!! Mer ugyi a 66 az már majnem 666!!! Az meg aztán már a zördög száma, vagyis éppen csak megakadályozták a zördög vezérelte ellenforradalomtot a dinnye-fronton! Azt békaember szállította ürgebőrbe kötött ellnforradalmárát neki!

 5. Itt Nyíregyházán az egyébként cigarettacsempészettel foglalkozók most az éj leple alatt lombokkal álcázott, elsötétített kisteherautókból osztogatják az ellenforradalmároknak messze a NER-kompatibilis ár alatt a dinnyét.
  A lakosság kétharmada persze fel van háborodva, és a dinnyeócsítás gócpontjait társadalmi munkában nappal aláaknázzuk – az aknákat sajnos a NER-ellenesek eddig sikerrel szedették fel éjjelente túszként tartott, hittanra rendszeresen járó, legalább 4.2-es tanulmányi átlagú, kizárólag a CBA-ban vásároló gyerekekkel.

 6. Javaslom, hogy vegye bele a fülkeforradalom vezető ereje a 2/3-os Alaptörvénybe a 99Ft-os dinnyét és az elkövetkező cca. 150 évben ez a skandallum soha többé nem fordulhat elő!
  Aki mégis kevesebbért meri adni, az “az alkotmányos rend megdöntésére tesz kísérletet”, ergo azonnal agyonlőheti a TEK.
  Látjátok, mindenre van kulturált, européer megoldás.

 7. emberek amit budai mondott az vérlázító, a dinnyés balhé egy teljes tagállam területét érintő kartell, az ellendrukkerek meg mi vagyunk akik a drágább dinnyét vesszük, aki nyer a termelő mert verseny nélkül biztos előnyhöz jut, aki akarja támogassa a termelőket, de ne legyen kötelező

 8. MÁS….. mit csinál ez a Lufthansa Systems ???
  Elutasító levelet ír, hogy MEGTALÁLTA A “TÖKÉLETES”-T ?????!!!!!,
  ÉS UGYAN ÚGY ÚJRA MEGJELENTETI AZ ÁLLÁST ???!
  KAMU CÉG A LUFTHANSA VAGY ÜZLETEL AZ ÁLLÁSHIRDETÉSEKKEL ???
  BESZARÁÁÁÁÁS !!! ÉLETEMBEN ILYET NEM TAPASZTALTAM MÉG ! :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 9. @TrueY: “De ha kézbe veszem egyből érzem, hogy puha, vagy kőkemény. Ha megszagolom, akkor érzem, hogy finom, édes illata van-e. Ha puha és illatos, akkor megveszem.”

  Én szóról szóra ugyanígy vagyok!
  Ha érzem, hogy kőkemény és megszagolom a puha, illatost, akkor…

 10. @Adofizeto: “Ha érzem, hogy kőkemény és megszagolom a puha, illatost, akkor… “

  Homofilek kíméljenek! 😉

  @Hurrá Torpedó: ” van kemény, és mézédes barack is”
  Ilyet még nem ettem, de én szeretem lehúzni a héját. Azt pedig kemény barackról nem lehet.

  “soha nem vettem még szar dinnyét.”
  Akkor ügyi vagy. A felvetésem a többiekre vonatkozik! 😉 Én már vettem szart. Kongott, mint a fene, sötétzöld is volt, de olyan víz íze volt, hogy nosza. No meg jó vastag héja. 🙁

 11. ..hmm….eddig vettem a külföldi csíkoshéjút 250-ért, finom volt….1800 Ft-okat otthagytam, most vettem 150-ért feketehéjúúút…hmm, nem volt olyan jó…..mera magyar dinnyében az a jó, hogy, a szocializmusban meglékelték, ezért is ment tönkre a coc., a mostani ál-kapitalizmusban nem lékelnek, ezért ha otthon kiderül, hogy tök lett, ki kell b.szni az ablakon és venni köll másikat…, MER FŐ A FOGYASZTÓI TÁRSADALOM !…FEJE IS….., TOVÁBBÁ NEM 63 fT AZ ÁRA, MER CSAK 99 LEHET ORBÁN PARANCSBA ADTA A MULTIKNÁL…, A PIACON LEHET TÖBB IS…, MEG AMI MEGMARAD…, AZT NYUGODTAN BE LEHET SZÁNTANI, MINT MINDEN ÉVBEN…VAGY ELLOPJÁK A TÖBBSÉGI KISEBBSÉGIEK…..
  …SZAAAL….DINNYEGONDOK MEGOLDVA…, TOVÁBB LEHET A PARLAMENTBEN SZÓFOSNI….A NAGY SEMMIRŐL ! 🙂

 12. @TrueY:

  “Hurrá Torpedó: csak meg kell kopogtatni, és ha van hozzá füled (tapasztalatod), akkor nem nagyon lehet elbaltázni.”
  Van egy örökölt orvosi fonendoszkópon, ha esetlen nincs hozzá füled, fel tudom ajánlani.
  (Posztíró szerintem álmában nem gondolta volna, hogy posztja ilyen hatást vált ki belőletek: a dinnyevásárlás fortélyairól kezdtek el értekezni.)

  (Egyébiránt, nem éreztem szükségét, hogy pontosan definiáljam, kihez tartozik a puha, illatos. Lehet, hogy hiba volt… :))

 13. @TrueY: Basszus, honnan jöttél rá, hogy guminőt használok?!

  (Tényleg, a buziknak van gumiférfi? Vagy kénytelenek alkoholos filccel Freddy Mercury-s bajuszt rajzolni? Nagy pillanat ez, lehet, hogy feltaláltam a spanyol viaszt?!)