nazi420.jpgA 97 évesen is fit Csatáry László letartóztatása kapcsán ismét felmerült a kérdés: miért élnek a nácik ilyen sokáig?

A HírCsárda a tel-avivi Eziákel Sommerschlussverkauf irodával, és a kölni Wilfried Tutmirewigwirklichleid Institut-tal együttműködve mikrofon elé tudott ültetni egy 123 éves háborús bűnöst. Az Argentínában élő Pablo Jimenez Schutzmann őszintén mesélt a boldog, hosszú élet titkáról, aminek lényegét 10 pontban össze is foglalta számunkra:

  • Reggeli előtt 3 órát menetelek afrika corps egyenruhában az erdőben, majd 50 tigris tank-emelés következik atlétatrikóban.
  • Nagyon fontos a roborálás, minden étkezés előtt bekapok 3 szem Mengele-multivitamint és egy kiskanál Eichmann-elixírt.
  • Tusolás közben kizárólag Leni Riefenstahlra gondolva szabad maszturbálni! Egyszer bevillant a Barbra Streisand, és elég ramatyul is voltam délig.
  • Tartalmasan reggelizek, általában zsidó tojást angolosan kevés borssal és sok káposztalével.
  • Reggeli után terepasztalozok, ólomkatonázok. Fontos a sikerélmény, így például még soha nem kaptam ki Sztálingrádnál.
  • Ebéd előtt internetezek. A szomszéd rancson élő Pablo Jimenez Dönitzwalter szépunokája csinált egy közösségi oldalt Dolfbuch néven, azt böngészem, vagy a kurucinfot nézegetem.
  • Délutánonként jön egy zumba-aerobik oktató, vele rázok egy órát. Az edzés után lelövetem – ne meséljen arról, amit látott – majd kis stretching és friss déligyümölcsök jégágyon.
  • Fix program a kora esti Dagobertezés. Ilyenkor lemegyek a pincébe, és lubickolok az aranyrudak és családi ékszerek között, állítólag jót tesz a bőrnek.
  • Lefekvés előtt tartok a családnak egy másfél órás ünnepi beszédet, majd közösen elpantomimozzuk a sörpuccsot, visszafogottan bebaszunk és gute nacht!
  • És mindennél fontosabb, amit a bölcs vezérünk mondott: Dolgozni, dolgozni, dolgozni, mert a munka szabaddá tesz!

158 KOMMENT

  1. Pont tegnap lattam a TV-be azt hittem rohogogorcsot kapok: A naci nemetorszagban alakult egy gyogyszergyar( neve most nem ugrik be de 100% hogy zsido a draga tulaj), na azok osszeszovetkeztek a draga SS brigaddal es a gyogyszereket a fogjokon teszteltek(akik elmeletileg szintugy zsidok). Aztan jott a botrany mert a 60-as evekbe amerikaban piacra dobtak a thalidomid neven a reggeli rosszulet gyogyszeret(persze a fent meg nem nevezett Zsido elvtars cege) aminek hatasara 80-90% volt a szuletesi rendellenessegek szama. Vagyis a zsidokat vedo amerikat a zsidok szopattak be de rendesen…es egy filler karteritest sem fizettek, a mai napig. Meg mindig rohognom kell ha ra gondolok.
    Na ezert elnek sokaig a Nacik hiszen nem esznek zsido gyogyszert 🙂

  2. Náluk már csak a holokauszt-túlélők élnek tovább, hiszen még szépségversenyre is járnak, ahhoz pedig kell kondíció. Vajon nekik is le kellett szopniuk a rendezvényszervezőt, mint a Miss Hungary selejtezőjén?

  3. @Agyturbina: Több baj is van ezzel. Ezek közül talán az a legnagyobb, hogy te ilyesmiken nevetsz. Ami a történet igazságtartalmát illeti: nem végeztem mélyreható kutatásokat, de én azt a verziót ismerem, amiben Heinrich Mückter, egy volt NSDAP tag volt a felelős a gyógyszer fejlesztéséért. Ami a kártérítést illeti, azt biztosan lehet tudni, hogy egy ausztráliai ügyben pár milliót már kifizettek (2012-es fejlemény) és további perek várhatók.

  4. @nincs semmi baj!:

    Nem erted az ironiat: a Gyogyszert egy naci fejlesztette ki, de a tulaj Zsido!!!!

    Es nem az aldozatokon nevetek! Ez nagyon, fontos, hanem a helyzeten. De szerintem a tulaj meg karteritest is kert, hisz Zsido!

    Es epp a hirek utan volt Itt ausztrailaban a musor, ezert is jutott eszembe mert itt lattam.

  5. Ja es igen pont ezert volt a musor hiszen sikeresen felvettek a harcot, elsofokn. De 40 Evig semmi. Annak azert szamold ki a kamatait, maris egy vagyon….ES Na KI A TULAJ???? 🙂 KI?-KI? KI a TULAJ? KI-KI 🙂

  6. Baráti jótanács a Hírcsárdának:
    Ezeket az antifasiszta kirohanásokat elhagyhatnátok. Márha nem munkaköri kötelesség. Totál kontraproduktív, mert
    1.) az átlagmagyar halálosan unja már,
    2.) Akit pedig érint, az biztosan nem fog rajta kacarászni.

  7. @Adofizeto:
    Egyet mondok neked: Mikor kijottem ausztraliaba, talaltam munkat, kisfonokomet nem is ismertem, elvitt autozni, beszlgetunk hogy milyen odaat, stb. egyszer megkerdezi, Mint mondok hova valosi vagyok, ha megkerdeznek? Mondom neki, hogy vegul is itt szulettem, de ott nottem fel, ugyhogy Magyar vagyok. Erre azt mondta, ha megkerdezel egy zsidot, Hova valosi(Milyen nemzetisegu mert talan igy pontos a kerdes), akkor nem azt monda hogy izraeli, vagy lengyel, vagy akarmi, hanem hogy zsido. Azt hiszik hogy ovek a vilag. Es ezen azert elcsodalkoztam, mert eddig akivel beszeltem, lehet az afgan, gorog, arab, torok, kurd, es meg sorolhatnam, mindenki utallja oket. Egytol egyig. Talan ez ad aktualitast ennek a kerdesnek mindig, hiszen Ok antifasisztak, persze ha az erdekuk ugy kivanja. Es mielott elitelnel, hogy antiszemita vagyok, Oreganyamat Horeinstein Etelnek hivtak, valoszinu lengyelorszagbolt menekult zsido. Itt ausztraliaban egy aranyszabaly van: Ha takaritast vallalsz, ZSIDONAK Soha!!!! Nem fizet az annyit amennyire a korbaccsal ver…

  8. Hogy a nácik miért élnek sokáig, senkit nem érdekel. Sokkal izgalmasabb kérdés, hogy a „szemtanúk” miért élnek ilyen sokáig, hiszen őket elvileg legalább hetente hatszor (a náciknak is van szívük, a sábeszt ők is tiszteletben tartották) elgázosították?

  9. mert a Moszat…csak akkor ér el kimagasló orgazmust, ha évtizedekig eteti őket, különleges génkezelésnek veti alá őket és csak 1-2 évvel a 100 éves koruk előtt vágja le őket…..

    …mer egybként “Sindler-listájukon” végig nyomon követik ŐKET !…….


  10. Egészség
    Bőrbetegséget okozhat a kompakt fénycső
    2012.07.23. 13:47 – Index

    |

    A kompakt fénycsövek (CFL) kellemes tulajdonsága, hogy fényerejük ugyanakkora, mint a hagyományos villanykörtéké, de az energiaigényük csak negyedakkora. Mivel azonban a CFL még új technológiának számít, kevés hosszú távú hatástanulmányt végeztek velük kapcsolatban. A legutóbbi vizsgálat, amelyet a Stony Brook végzett, azt sugallja, hogy a kompakt fénycső károsíthatja a bőrt, mivel ultraibolya sugárzást bocsát ki.

    A kutatók két New York-i térségből vásároltak kompakt fénycsöveket, majd megmérték az UV kibocsátásukat, valamint a foszforbevonat vastagságát. Megállapították, hogy a bevonaton található rések elég nagyok ahhoz, hogy jelentős mennyiségű UV sugárzást engedjenek át. A laborkísérletek során egészséges bőrszövetet is kitettek az energiatakarékos égők sugárzásának. Miriam Rafailovich, a kutatás vezetője a hivatalos közleményben azt nyilatkozta, hogy a bőrszövetek a sugárzás mértékével egyenes arányban károsodtak.

    Mindez persze azt nem jelenti, hogy érdemes azonnal megszabadulni az összes energiatakarékos izzónktól. A kutatók azt javasolják, hogy testközelben ne használjuk az izzókat, és egy további üveglappal is szigeteljük őket, ami csökkentheti a kibocsátott sugárzás mértékét.”

    sürgősen kérjük vissza a tungsram izzókat a lakásunkba, mert ez nem tréfa !

    ÉASÉSÉS….DÖGÖLJÖN MEG A MILLIÁRDOS, AKI EZEKET A GYILKOS ENERGIATAKARÉKOST GYÁRTJA !

  11. Miért él 100 évig az összes holokamu-túlélő:
    – Reggeli előtt 3 órát menetelek az Israel Defence Force (németül: Israelische Wehrmacht) egyenruhájában az erdőben, majd 50 Merkava tank-emelés következik atlétatrikóban.
    – Tusolás közben kizárólag a holokausztra gondolva szabad maszturbálni! Egyszer bevillant az Ellie Wiesel, és elég ramatyul is voltam délig.
    – Délutánonként jön egy zumba-aerobik oktató, vele rázok egy órát. Az edzés után lelövetem holokauszt-tagadásért – ne meséljen arról, amit látott – majd kis stretching és friss déligyümölcsök jégágyon.
    – Tartalmasan reggelizek, általában palesztin tojást angolosan kevés borssal és sok káposztalével.
    – Lefekvés előtt tartok a családnak egy másfél órás ünnepi beszédet, majd közösen elpantomimozzuk a varsói gettólázadást, visszafogottan bebaszunk és salom!

  12. Ez nagyon nagy :D:D:D:D:D
    Legközelebb majd a temetésén érnek utol egyet 🙂

    Igen jó paródiája a mostani, hirtelen előkerült háborús bűnösök megtalálásának, akiket eddig is mindenki tudott, hogy hol laktak 😀

  13. Ez az ember 1998 óta él Budapesten. Jobb kérdés, miért most derült ki, hogy nagyobb náci volt, mint Goebbels? ’98-ban, amikor hazajött Kanadából nem Kuncze Gábor volt a belügyminiszter és Horn a miniszterelnök? Vagy lehet, hogy már tudta, hogy a Fidesz nyer és minden rendben lesz? Akkor miért nem húzott el 2002-ben valahova? Akkor pedig ismét “antifasiszta” vezetés lett az országban… Lamperth Mónika minden rabbival kezet akart fogni akkoriban… Miért? Miért most jut eszébe Efraim Zuroffnak, hogy itt van a legkeresettebb náci. Miért nem keresték a legkeresettebbet, amikor Kanada kiutasította, miért nem kértek ellene ott eljárást? Mert ott nem ítélték volna el? Ja, az antiszemitizmus valami miatt mindig a jobboldali kormány alatt válik vészessé. Ugyanaz a náci csak sima nyugdíjas, ha MSZP van, nem?

  14. Én akkor sem értem miért kell utálni a zsidókat és azt sem miért náciznak le minden németet.
    De még még sok más egyebet sem értek.
    Talán ha zsidó vagy esetleg antiszemita lehetnék…

  15. @Agyturbina: “Es mielott elitelnel, hogy antiszemita vagyok,”
    Csalódást fogok okozni, nem ítéllek el.
    “Oreganyamat Horeinstein Etelnek hivtak, valoszinu lengyelorszagbolt menekult zsido.”
    Most várod a hatást, de szemünk nem rebben itt az anyaországban. Szegedi Csanádot nem tudod űberelni! 🙂
    (Ha esetleg a távoli Ausztráliában nem lennél teljesen képben: Ő az egyik, az EU ellen éppen az Európai Parlamentben küzdő zsidó származású antiszemita harcosa ennek a derék országnak.)

  16. @Kis ember:
    A holokauszti-túlélő szépségverseny után nem tudom, min kell nevetni, vagy hogy mi a vicces, mi nem az. Ez a nácizás és holokausztozás már kezd elmebetegségbe fordulni. Jó lenne, ha nem Magyarország népét boldogítanátok a perverzióitokkal.

  17. @J.László:
    Akkor most szépen mutasd meg, hogy én hol írtam bármit, ami – akárcsak neked – perverzió lenne.
    Tudod, az a te bajod, hogy nem vagy képes egyéneket és gondolatokat látni. Csak oldalakat. Futballban ez nem rossz, de emberként, gondolkodóként kevés.
    Tehát megállapíthatjuk, hogy
    – humorod nincs
    – klisékben gondolkozol
    – képtelen vagy megkülönböztetni véleményeket.
    Szar lehet neked.

  18. Ez a Csatáry ügy iszonyat szánalmas. Találtak egy embert aki kézzel ásatott gödröt a nőkkel.. Hú vazze! Ez aztán az iszonyú háborús bűntett! Beszakadt a körme egy csomó zsidónak! Ajaj!!

    Már olyan kevesen vannak a “bűnösök”, hogy az utolsó néhánynak az lesz a bűne, hogy csúnyán beszélt pár széplelkű zsidóval.
    Az Elie Wiesel-féle ökörség, hogy 50ezer zsidó deportálásért lenne felelős egy szaros magyar tiszt, az csak a szokásos zsidó mesevilág része.
    Azt nem értem, hogy miért nem meri senki a világon azt mondani, hogy csak abban az esetben fogunk itt tárgyalást tartani, ha egyszer a büdös életben bíróság elé állítanak egy jelenlegi zsidó vezetőt a palesztin civil áldozatok miatt, ami nem 60 éve volt, hanem most.

    Lent van Áder is hajbókolni, ahelyett, hogy visszakérdezne. Hát mi van itt???

    A horvátokat szanaszét szopatták/zsarolták Ante Gotovinával. A zsiráfokat miért nem meri senki basztatni?

  19. @Agyturbina: Nem azt kérdezték tőled, hogy milyen fajhoz tartozol ill, hogy milyen vallású vagy, hanem, hogy honnan származol ! A zsidó is azt mondja, hogy mao.ról származik. Az erdélyi meg azt, hogy romániából jött. Ki hol születik. Más kérdés, hogy minek tartja magát. Én pl. svájcinak, de még sosem jártam ott. Csatáry meg lehet, hogy a halála után él még két évet, mint Brezsnyev. Legalábbis, hogy Nemzetet olvas, arra utal.

  20. @Kis ember: te hol látsz itt köpködést? Pár jogost kérdést vettetem fel. Jobbról-balra olvasva ez már köpködés? A poszton amúgy lehetett nevetni (bár volt jobb is), de a témaválasztás kapcsán lehetett rá számítani, hogy sokan ide is leírják a véleményüket a kiválasztott népről. A baszós tippet köszi! Majd kinézek magamnak egy jó MATURE-t a holo-szépségverseny indulói közül.

  21. Érdekesnek tartom, hogy milyen sokan túlélték a totális megsemmisítést, és milyen jó egészségben távoztak a haláltáborokból, hogy majd’ 80 évvel később is egészségben élnek. Szerintem inkább welness & fittness centerek lehettek, csak korabeli változatban.

  22. A második világháború előtt-alatt volt a világban modjuk 10 000 megsemmisítő fogolytábor (csak a Szovjetúnióban volt vagy négyezer GULAG láger…) ezekben meghalt kb. 40 – 50 – 60 millió ember, vagy még több ember. (Csak Kínában a japánok idejében kb. 30 millió Mandzsuriában, aztán jött Mao a “kulturális forradalommal”.. Kambodza … Vietnam… de Európában is voltak “szép” dolgok, nemcsak a náci haláltáborok, de a jugoszláv, ukrajnai stb.nyugat-európai fogolytáborok is… Katiny!) Kíváncsi lennék, hogy vajon a táborparancsnokok közül hánynak kellett elszámolnia a múltjával, és ezzel szemben hány kapott közülük kiemelt nyugdíjat, és halt meg a társadalom megbecsülését élvezve, vagy netán még mindig él? Csatári állítólag még csak nem is a parancsnoka volt egy gyűjtő (nem megsemmisítő) lágernek, és abban a Szlovákiában vádolták meg és ítélték el távollétében, ahol a magyarokat úgy egyébként kollektíven a mai napig hivatalosan háborús bűnösnek tartják és így is kezelik (lásd: Benes dekrétumok). A szlovákok a maguk nem csekély náci-csatlós múltját kompenzálták a magyarok bünbakként való beállításával – egyébként ennek is regeteg ártatlan áldozata volt.

    Most ezek után Csatáry lenne a világ legnagyobb élő háborús bűnöse, vagy akárcsak nácija? Ez ugye kissé túlzásnak tűnik… Mindenesetre könnyű egy 97 éves öregemberre rátámadni. A kérdés az, hogy milyen valódi bizonyítékok vannak a bűnösségére? Ha vannak, és ezeket egy pártatlan bírósági eljárás során valóban rábizonyítják, akkor megérdemli a büntetést – de akkor még nagyon sokan mások is! Ha nem, akkor minden prejudikáló hisztériakeltő, “megélhetési nácivadász” (a kifejezés Karsai Lászlótól, akit nagyon tisztelek érte) szégyellheti magát.

  23. @-WA-: igazi beteges, szemforgató, sunyi érvelés: “más is bűnös, tehát ő sem az”.

    (pl. mostanában a fideszesek nem értik, miért baj, ha lopnak, hisz a szocik is loptak.)

    ha az én felmenőm az áldozatok közt lett volna, akkor sem bocsátanék meg neki, ha 200 éves lenne, és 100 éve lélegeztetőgépeket gyártana éhező kielefántok számára.

  24. @Kis ember: “Tehát megállapíthatjuk, hogy
    – humorod nincs
    – klisékben gondolkozol
    – képtelen vagy megkülönböztetni véleményeket.
    Szar lehet neked. “

    Dehogy szar! Ideális anyag, afféle büszkén szegett állal masírozó.

  25. @Adofizeto:

    FElhívom a figyelmed, hogy az áldozatok 80%-a keresztény magyar volt.. nézz utána!

    Igenis érdekelje a holokauszt a magyarokat… mert elégtételt kellene már venniük, azokon, akik ezt elkövették ellenük…

    Egyszer minden hazugság kiderül, és egyszer minden bűnért fizetni kell!

  26. N@-WA-: Na meg a Mansfeld-per ügyésze, aki boldogan él az első kerületben, kiemelt ügyészi nyugdíjával. Tudjuk, Mansfeld Péter volt az a fiú, akinek megvárták a 18. szülinapját, hogy kivégezhessék. Pedig első fokon, amikor hősünk (Mátsik György) azt mondta: “politikai síkon nincs fiatal, vagy idősebb korú vádlott”, még – csak – életfogytot kapott. Ez a Mátsik azt is mondta, hogy a munkás származásuk miatt a fiatal vádlottakat osztályárulóként kell kezelni. Na, az ilyen pondrók vajon miért élnek ilyen sokáig?

    – Reggeli előtt három órát menetelek munkásőr egyenruhában a Széna tér környékén(I. kerület), majd ötven T-55-ös emelés következik atlétatrikóban.
    – Nagyon fontos a roborálás, minden étkezés előtt bekapok 3 pohár kátrányos bambit és egy kiskanál Kádár-elixírt.
    – Tusolás közben kizárólag Szűcs Erikára gondolva szabad maszturbálni! Egyszer bevillant a Tóth Ilonka (bocsánat mindenkitől, ezt már leírni is gusztustalan, de csak így vihető tovább a szint…), és elég ramatyul is voltam délig.
    – Tartalmasan reggelizek, általában virslit mustárral és egy kis barna kenyérrel, vagy csak pogácsát, hogy miközben beszéljek fröcsöghessen a számból a nyállal kevert morzsa.
    – Reggeli után terepasztalozok, ólomkatonázok. Fontos a sikerélmény, így például még soha nem kaptam ki a Corvin-közben.
    – Ebéd előtt internetezek. A szomszéd kerületben élő Apró Antal unokájának a férje csinált egy közösségi oldalt DK néven, azt böngészem, vagy a magyar main stream sajtót nézegetem.
    – Délutánonként jön egy zumba-aerobik oktató, vele rázok egy órát. Az edzés után lelövetem – ne meséljen arról, amit látott – majd kis stretching és friss déligyümölcsök jégágyon.
    – Fix program a kora esti Dagobertezés. Ilyenkor lemegyek a pincébe, és lubickolok az annak idején a burzsoáktól elkobzott aranyrudak és családi ékszerek között, állítólag jót tesz a bőrnek.
    – Lefekvés előtt tartok a családnak egy másfél órás ünnepi beszédet, majd közösen elpantomimozzuk Tisza István meggyilkolását vagy Kun Béla hatalomátvételét, visszafogottan bebaszunk és gute nacht!
    – És mindennél fontosabb, amit a bölcs vezérünk mondott: A krumplileves az legyen krumplileves!

    Fontos hozzáfűzni, hogy Mansfeld Péter zsidó származású volt.

  27. @makacs szennyeződés: “ha az én felmenőm az áldozatok közt lett volna, akkor sem bocsátanék meg neki, ha 200 éves lenne, és 100 éve lélegeztetőgépeket gyártana éhező kielefántok számára. “

    Olyasmi.
    Sokadik szomszédom életében nem látott egy echte nyilast vagy annak a német kenyeres pajtását, illetve annyira kicsi volt, hogy nincs erről emléke, de azért, mert miattuk kellett apa nélkül felnőnie, az ilyeneket egy kanál vízben meg tudná fojtani – előrehaladott kora ellenére – és nem tudok okot, amiért ne segítenék neki.

  28. @Agyturbina: “eddig akivel beszeltem, lehet az afgan, gorog, arab, torok, kurd, es meg sorolhatnam, mindenki utallja oket. Egytol egyig.”

    Tiszta szerencséd, hogy netezel is, nem csak Kisázsiát járod, így összefuthatsz olyannal is, aki nem.

    Viszont esetleg érdekes volna felmérést tartanod a Kis Antant országaiban magyar rokonszenv tárgyban.
    Ha netán egybehangzóan aszondanák, hogy utálnivalók vagyunk, biztosan igazuk is van, nemde?

  29. @dr. mesterseges szinezek: kis antant vs. egész világ az azért egy kissé különbözik! Pláne, hogy évszázadok- ezredek (na ez egy kissé túlzás- de azért – állítólag- már az egyiptomiak se szerették őket…- jut eszembe, onnan miért nem akarnak kárpótlást?) utálják őket. Minket meg azért, mert vhogyan meg kell magyarázni, miért is élősködnek magyar területeken a szomszédok? (Na persze ez sem ennyire egyszerü, de van valóságalapja nemdebár?)

  30. “Szijjártó Péter elmondta, hogy találkozott a legjelentősebb zsidó szervezetek vezetőivel is, akik üdvözölték a kormány eddigi lépéseit, és arra hívták fel a figyelmet, hogy továbbra is szükség van a határozott, kemény hangú fellépésre az antiszemitizmussal szemben.”…nol.hu…

    NU, EZ NEKEM MAGAS !!!
    MI A F.SZ KÖZÜK VAN A ZSIDÓ SZERVEZETEK VEZETŐINEK A MAGYAR KORMÁNY EDDIGI INTÉZKEDÉSEIHEZ ???????????????????????!

  31. Érdekes volt végigolvasni a hozzászólásokat,mindenki mondja a magáét,a hazafias megegyezésnek még a csíráját sem látni.Elleszünk így még néhány évtizedet,egymást köpködve,a kiválasztottak meg csak egy kávét kérnek.Annyi hozzáfűznivalóm mindenesetre lenne a témához hogy megy a nagy igazságosztás,hogy Csatáry így,Csatáry úgy,de még bírósági szakaszban sincs az ügy,az istenit neki!Az van hogy 1948-ban a legsötétebb kommunista Csehszlovákiában halálra ítélték,mint még oly sok magyar katonát-hivatalnokot.A kitelepítést mondjam?Van pár halott szemtanú,mendemondák,stb,ha elítélik,akkor lehet neki minden rosszat kívánni(nekem akkor is magyar hős katona),addig inkább az összefüggéseken kellene gondolkodni és hogy ez a műbalhé kinek jó.A cionistáknak mondjuk nem igazán,ők már nagyon rázzák a pofonfát és a holobiznissz is sok érdeklődő embernek lesz egyre büdösebb.Meg azon is illene elmerengeni hogy te a hazádért mit tudnál tenni gyarmati lakosként.És nem mellesleg Ante Gotovina heroj!

  32. Érdekes volt végigolvasni a hozzászólásokat,mindenki mondja a magáét,a hazafias megegyezésnek még a csíráját sem látni.Elleszünk így még néhány évtizedet,egymást köpködve,a kiválasztottak meg csak egy kávét kérnek.Annyi hozzáfűznivalóm mindenesetre lenne a témához hogy megy a nagy igazságosztás,hogy Csatáry így,Csatáry úgy,de még bírósági szakaszban sincs az ügy,az istenit neki!Az van hogy 1948-ban a legsötétebb kommunista Csehszlovákiában halálra ítélték,mint még oly sok magyar katonát-hivatalnokot.A kitelepítést mondjam?Van pár halott szemtanú,mendemondák,stb,ha elítélik,akkor lehet neki minden rosszat kívánni(nekem akkor is magyar hős katona),addig inkább az összefüggéseken kellene gondolkodni és hogy ez a műbalhé kinek jó.A cionistáknak mondjuk nem igazán,ők már nagyon rázzák a pofonfát és a holobiznissz is sok érdeklődő embernek lesz egyre büdösebb.Meg azon is illene elmerengeni hogy te a hazádért mit tudnál tenni gyarmati lakosként.És nem mellesleg Ante Gotovina heroj!

  33. @-WA-: Teljesen egyetértek
    . A több tízmillió kivégzett Mao , Sztálin áldozatoknak miért nincs emleknapjuk?
    Miért nem hoztak létre állami intézményeket Oroszországban, Kínában hogy felkutassák a bűnösöket, idegen! Országokban kutakodva??

    Mert más nemzetek nem ebből akarnak megélni, e

  34. @Agyturbina:
    Helló!
    Jó az írásod , de egy kis probléma van vele a második világháborúig ha egy zsidót megkérdeztél milyen származású azt mondta hogy magyar , lengyel cseh… zsidó , de később már azt hogy zsidó és itt a különbség !!!
    Az üldözés , ami már pár száz éve üldözte Őket lásd pogromok , itt érték el a csúcsot , a totális , zemszerű kiírtást , és ezt Te sem vetted volna jó néven , hát most ezért ilyenek.

  35. @dr. mesterseges szinezek: 64 éve Csehszlovákiában halálra ítélték, és ez idő alatt csak Budapestig tudott elmenekülni? Ha-ha…
    Egyébként meg olyannyira undorítónak tartom ezt az egészet, hogy 70 év után még mindíg ezen rágódnak. Akik ott voltak, azoknak a 99%-a már meghalt, aki még él, az meg már nem is emlékszik a részletekre. Aki meg igen, azt is hagyják békében elhunyni.
    És kb. olyannyira jóvátehetetlen az egész, mint Trianon.

  36. @béci79:
    Helló !
    Bocsi de nem csak pár halot szemtanú van hanem fényképek , leírt tanúvallomások , persze Te nem hallottad Őket , ezért nincsenek , hazudhatttak is , persze , ez nem egy összeeeküvés elmélet , az emberünk Csatáry a tanúk szerint bőven tűlteljesítette amit kértek Tőle , kutyakorbáccsal verte az embereket (zsidókat ), a tanúk szerint , de mert meghaltak ezért nem is igaz , szerinted ?? ennyit az összefogásról és a nemzeti öntudatról , ja és azt is tudom az ártatlansg vélelme , de azt is ismerem hogy nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja , ennyit a közhelyszótáramból 🙂

  37. @Az Igazi Trebitsch:
    Helló !
    Többször láttam az írásaidat , elismerlek 🙂 DE ez itt egy háborús bűnös , tudod ez nem évül el mint a parkolási büntetés !
    Igenis a halottak is kapják meg azt az elégtételt az utódaikkal együtt ami jár Nekik , sok más helyen is így van.

  38. @ember100: oké, ezért ilyenek most, de ennek előtte miért utálták az egész őket?
    Nem lehet vmi hozzáállásbeli probléma a részükről is? Olyan amivel szembe kellene nézni, és változtatni rajta?
    Vagy csak odáig jutunk, hogy holokauszttagadás bűncselekmény, antiszemitizmus- bűncselkmény, nem szeretem őket- bűncselekmény…
    Ettől nem fogom megszeretni őket- és most nem az egyes emberekről,hanem az egész “törzsről” van szó. Nem tehetnének gesztusértékkel vmit a világ felé?
    Vagy ők a kiválasztottak, a szegény üldözöttek, mindenki más köcsög, aki nem úgy táncol ahogyan akarják.

  39. @megáll az ész:
    Helló !
    Nem vagyok zsidó , nem is védem Őket de már az ókori rómaiak is Őket útálták , valamilyen kitüntetett módon , persze Ők is hibásak lehetnek ( a zsidók ) DE azért kiírtani , üldözni Őket nem egy humánus ejrópai dolog !deazért olvassutána , tudod az ellenséget meg kell ismerni , ghogy miért ilyenek , de ez sajnos így általánosítás , persze minden zsidó bankár és gazdag , nem csak ezeket jobban észreveszi , írigyli az ember , a szegény zsidó meg nem számít 🙁

  40. Mert sokok okosan beállt az ÁVH-ba és/vagy belépett a pártba.

    Ott is csak azt kell ma mondani, hogy “parancsra tettem” ráadásul a “nácivadászok” a komcsi bűnöket leszarják.

  41. @Az Igazi Trebitsch:
    Helló !
    Ne bazzeg ! voltál már auswitz ben tudod az ott igazi nemn úgy mint a trubadúrládában (TV) ébredj már fel !!! Ott rendesen őölték az embereket , és nem csak zsidókat ha már itt tartunk , sok magyar is ott lelte halálát vag yúgy gondolod hogy értük nem kár , MAGYAROK voltak , na ennyt a magyarságról !!!

  42. @ember100: már megbocsáss, de hol volt ejurópa a római, vagy az egyiptomi időkben?
    Igen, meg szeretném ismerni, de nekem csak “kis zsidókkal” volt dolgom, akiket nem tudtam utálni.
    DE!
    Mi van a nagy zsidókkal? Kissé túl vannak reprezentálva a banki, média szférákban. (E kettő nélkül semmi sincs ma!)
    Nem kellene össze fognia a kis zsidóságnak, hogy ne a nagyok bűneit verjék le rajtuk???

  43. piszok vénember, hogy rothadna ki a szíve, szerintem Kassa rendőrfőnökeként nem ezrek hanem milliók száradnak a lelkén, mind-mind fiatal, tehetséges, szép, nembüdös zsidó, meg néhány cigány, ruszin, azeri, thai és piréz. Remélem ötödik generációig felnégyelik a családját!

  44. Ez azért annyira nem is vicces. Egy 97 éves emberen gúnyolódni és nácinak nevezni, annak ellenére, hogy soha senki nem bizonyított rá semmit elég gyomorforgató.

    Próbáljatok a holokauszttal viccelődni… ja, hogy azt nem meritek?

  45. LOL!
    Azt még talán értem, hogy miért kap agyvérzést az összes náci egy ilyen poszt után, de azt végképp nem értem, hogy mi a frászkarikáért olvasnak “komcsi, libsi, … stb.” blogokat, fórumokat?

  46. @Asakura Hao: Naja, mégis ti tiltottátok be a holokauszt-vitákat, mégis ti követeltek a mai napig a mindenféle kártérítést (amúgy nem volt elég Izráel?), mégis ti keltek ki magatokból ha az utcán utánatok kiáltják, hogy hejj zsidó?!

    Érted, a mi kiakadásunk ezekhez képest lófasz.. 🙂

  47. summa summárum: azért élnek örökké(!!!) a “nácik”, mert fennt kell tartani a bűntudatot az egész világgal, hogy hagyták a “kiválasztott” népet gyepálni! tehát: lehet mutogatni, hogy mi szegények, minket ki akartak irtani, de nem kell elgondolkodni, hogy miért utálnak minket! Lehet törvényeket hozatni, hogy mindenki szar alak, náci, aki minket nem szeret. Aki nem hajlandó nekünk elnézni a “kis” stiklijeinket!
    Lehet világurlmat kiépíteni, közben a kis zsidó boltost kiirtatni, mert nekünk a “nagy” zsidóknak védettségünk van.
    Lehet még 200 évig fizettetni a világgal! (Ha lesz még annyi időnk…!)
    Lehet, de gusztustalan, önpusztító, rohadt dolog!!!

  48. @ember100: Senki semmit nem bizonyított be erről az emberről. Jött egy izraeli senkiházi, aki Képíró Sándort is bevádolta, róla is kiderült, hogy ártatlan. Egy ilyen ember mondja meg ma Magyarországon, hogy ki bűnös és ki nem?

  49. @Asakura Hao: vannak önutáló zsidók is- a zsidó hierarchia szerint!!!
    Lehet hogy ők azok akik normálisan gondolkoznak, és változtatni akarnak a bevált módszereken?
    (Speciel ő nem olyan, de elég megrázó lehetett neki…)

  50. @megáll az ész: Ez az a rész, ami az egész xargyurmázást egyfajta torz jelmezbállá változtatja. Ha valaki zs, akkor amíg világ a világ, minden támadást a holokausztra és a történelemben előforduló összes, zs-ságot ért támadásra fog visszavezetni. Ha n, akkor meggyőződése, hogy az összes baj és nyomor a zs “világősszeesküdőkőművevény” egy apró csavarja a nem zs-k leigázása és kiírtása felé vezető úton.

  51. @Az Igazi Trebitsch: “64 éve Csehszlovákiában halálra ítélték, és ez idő alatt csak Budapestig tudott elmenekülni?”

    Közben mellesleg tett egy kanadai turnét, valamiért álnéven, és valamiért ott is hagyta az őt állampolgárrá avanzsáló és prosperáló országot, amikor elkezdték firtatni, hogy ő kicsoda és micsoda.
    Szerény ember, na.

  52. A Jobbikos naciknal nincsen gusztustalanabb banda. Kepmutatoak, inkompetensek, korruptak es gatlastalanok.

    Szegedi Csanadot ha elt volna a 2. vilaghaboruban akkor Hitler es Horthy vagy Szalasi parancsara Csatary Laci bacsi deportalta volna miutan jol megkorbacsolta volna es a fagyott foldbe puszta kezzel godrot asatott volna vele. 🙁

    A Fidesz-Jobbik 2014-es koalicioban Magyarorszag tonkre megy, a maradek kulfoldi toke kimenekul. 🙁

  53. Én értem én, hogy az Egyesült Nemheteroszexuálisok Szervezete (röviden ENSZ) kinyílvánította, hogy a zemberiség elleni bűntettek nem évülhetnek el, de azért igazán elítélem a 80+ korosztály abuzálását bármiért is. Ami megtörtént, azon nem lehet változtatni, viszont ilyen idős korban meghurcolni valakit az semmivel sem magasztosabb cselekedet, mint rányitni 1000 emberre a gázt egy koncentrációs táborban…

  54. A nácik is zsidók voltak, különben nem rejtegették volna biztonságok gettókban, táborokban meg gyárakban a zsidókat, hanem kizavarták volna őket a tűzvonalba golyófogónak. Vagy ha már állítólag annyira gyűlölték őket, miért nem lőtték agyon a helyszínen mindet??
    Vonatoztatni, utazgatni rengeteg pénz és energia! Főleg háborúban.

    Jó nagy átbaszás az egész, tessenek gondolkodni! 🙂

  55. Elég lazán lenácizzátok a bácsit, csak mert egy faszszopó zsidrák ezt állítja róla! Ti mit szólnátok, ha mondjuk rendeznénk egy tüntetést a szerkesztőségetek előtt, mert szerintük pedofilok vagytok, aztán ezt az állítást a média tényként közölné, és még gúnyolódna is rajtatok valami zsidó szellemi lebuj? Ja, bocs, az biztos nem fog. Nálatok a Talmud szerint az nem bűn…

  56. @dr. mesterseges szinezek:

    “Te is fel voltál mentve iróniából/szatírából.”

    Közel sem. Szerencsére nem vagyok Sheldon Cooper! 🙂

    Amennyiben nem csak az én reagálásomat olvastad volna el, láthattad volna, hogy doktor doktor reagált így, egy véleményre, szóval az iróniát én magam alkalmaztam, no de mindegy…..

  57. @Kristl: Megtisztelsz, de sajnos meg sem közelítem “ezeket”, amikor komolyan írják a dógaikat.
    Tkp. egy ha volnék egy ilyen nemvagyoknácinemvagyokantiszemitacsakdögöjjenekmámegazsidók, minden honfiúi alapvetésemre sztendapkomedis szerződést kötnék, úgy simán megélnék abból, amit igazán szeretek.

  58. En befejezem az en reszem Nem ertem, Ha azt vesszuk Izrael, sem kulonb amit most muvel deli szomszedaival, amerika, is ugyan igy irtotta az indianokat, ausztraliaban pedig az oslakosokat. Csak a zsidokkal ellentetben nekik nincs jol megszervezett kampanygepezetuk, es nem perelik ki a szart is meg a MAV-bol is. Na ezert utalom oket. Hogy mi tortent es mi nem azt pedig Senki nem mondhatja meg, hiszen aki jelen volt az a sajat erdekeit nezi, aki meg nem az meg arra hagyatkozhat amit leirtak, de azt hamisitanak amit akarnak. Szerintem olyan nincs hogy tortenelem, csak a gyoztesek alltal irt tundermesek. Ezert nem is ertem mit vitatkoznak ezen a marhasagon az emberek, Senkinek, meg fogalma sincs mi tortetn ott. Mik voltak az ok-okozati osszefuggesek. Talalgatuasok miatt egymas torkanak esni? Erdemes? Ennel lejjebb mar nincs…vagy megis Lencses elvtars… 🙂

  59. @hopptarisznya: “Ez a Csatáry ügy iszonyat szánalmas. Találtak egy embert aki kézzel ásatott gödröt a nőkkel.. Hú vazze! Ez aztán az iszonyú háborús bűntett! Beszakadt a körme egy csomó zsidónak! Ajaj!!”

    Maga a gödörásás nem olyan ciki. A belelövetés a kényelmetlenebb.

  60. A szovjetek is nácik voltak, mert üldözték, kitelepítették az összes zsidót a Szovjetunióból, illetve módszeresen gyilkolászták a ‘felszabadított’ munkatáborok lakosait. Az arabok is mind nácik, mert nem tetszik nekik, hogy elvették a földjüket, hogy ott létrehozzanak egy műállamot, amely amerikai támogatással (mert a saját lábán képtelen megállni), újabb területeket kapott. Ha ennyi náci van, akkor meg minek erőlködtök libsikéim?
    Heil!

  61. @El Visco Stello: belelövetésről szó nem volt! Csatáry egy “gyűjtőtáborban” volt. A németek innen vitték tovább a zsidókat a szupertitkos megsemmisítőhelyekre. Szóval igenis a gödörásás, meg a “rossz bánásmód” (amit Csatáry állítólag élvezett) számít zsiráféknál emberiesség elleni bűntettnek… Ilyen alapon a csicskást tartó cigányok bűnei sem évülnek el!

  62. Kár, hogy ez a humorosnak szánt ( nem az) poszt ilyen sz@r irányba lett kommentelve.
    Megjegyzem én is ismerek egy öreg csókát, aki símán letagadhatna vagy 25 évet a korából ( amivel nem sokra megy mert marad még 60) Az apja annak idején Bonyhádon németnek regisztrált, ő meg mehetett a Waffen SS-be. Állítása szerint aki a fronton több évig feszegette az emberi teljesítőképesség határait, annak már nem árt semmi és addig él, amíg ez a génjeibe be van programozva, vagy még tovább.
    Pár éve azt mondta, nem fél a haláltól, mert nem lehet rosszabb mint a keleti front.

  63. Énnemvagyokzsidóésnemvagyokantiszemita de: utálomanácikat, ezeket a honi jobbikosokat és az összes agyhalott bérhülyéjüket is, aki idejön Guantanamózni meg 100csilliárdkommunistaáldozatozni meg egyéb hülyeségek. Nagyjából ennyi, amit a világból értenek, de kérdezem én: mi légyen akkor a tuszikkal meg a hutukkal?

  64. Óvasgatok, óvasgatok… Csak nem találom sehol, hogy Efraim Zuroff és/vagy a Yad Vashem intézet nyomozó, igazságszolgató HATÓSÁG lenne, akinek/aminek felhatalmazása, jogosítványa lenne emberek után nyomozni(bárhol a világban), majd ítélet-szerűen megvádolni azokat, akiket “bűnösnek” talál. Ezt más esetekben, önbíráskodásnak szokás nevezni. Továbbá, egy független állam, független ügyészségét felszólítani(!) egy másik állam intézete és állampolgára által, az micsoda?? Ja, értem… vagy mégsem…
    Háborús bűntettnek számít Hirosima, Nagaszaki, Drezda, Katyn, Budapest “ostroma”… De Ariel Sharon a “satilai mészáros”??

  65. @nincs_itt: ha szorgosan végigolvastad volna mind a százakárhány kommentet, találtál volna köztük legalább egyet, amelyik felteszi a kérdést neked is: ugyan miért nem szerveződsz e kérdések feltevésére a többi “költői kérdezővel” épp úgy, ahogy például a Yad Vashem Intézet náci-ügyben?
    Arról meg manapság jobb, ha jóerősen hallgatsz, hogy lehet ebben az országban valakit “ítéletszerűen megvádolni”, ugyanis két (hat…) éve ebben az országban nagy számban pontosan ez történik – mondhatnánk akár, hogy Efraim Zuroff orbán kormányától tanulta a módszert:P

  66. @empatikus pszichopata: Viszonylag egyszerű az elméleti megoldás: saját macsetéjükkel kéne úgy hókonnyomni az azzal hadonászókat, hogy utána vigyorogva töltsék az életüket, békés debilségben.
    A gyakorlattal az a gond, hogy nincs az a politikai szándék, amely megteremtette volna, vagy ma megteremtené ehhez a pénzt, paripát és fegyvert.
    Ha jól összefog az európai vagy ENSZ egyetértetlenség, még a Balkánon is képes úgy békefenntartani, hogy csak győzzék a sírásók, nyomozati hatékonyságban pedig egy 500 km sugarú körben nem képes annyira, mint Wiesenthalék tízszer akkorában. Nem hiszem, hogy Wiesethaléknak kéne lebénulniuk az egybesült nemzetek szintjére.

  67. @nincs_itt: ‘De Ariel Sharon a “satilai mészáros”?? ‘

    Össze kell fogni, bizonyítékokat gyűjteni, és kitartóan vádolni – na nem a kuriconfón.
    Ha nem világos, hogyan lehet ezt, meg kell tanulni, pl. a Wiesenthal Központtól. Nem szégyen a sikerest másolni.

  68. @empatikus pszichopata: végig olvastam, értelek, Yad Vashem, mondjuk arab névvel(nem tudok arabul, aki tud segítsen) szerinted??
    Hogy jön ide a Fidesz?? Nem emléxem, hogy egyetlen betűvel is utaltam volna bármire, ami a belpolitikai állapotokról szólna…
    Kicsit, centrikus vagy? Vagy csak egységsugarú??

  69. Azért, mert nácikra mindig szükség van.
    Ha nagyon elszaporodnak éa elszemtelenednek a zsidók és cigányok, újra kell aktiválódni és újabb hollókosztot csinálni. Ennek viszont meg kell legyen az eszmei-ideológiai magja, a történelmileg tanácsadói rétege, különben megette az egészet a fene!

  70. @◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►:

    Ja kérem, ez tényleg igaz!
    És akkor minek volt a tábori kórház, a szinház, az úszómedence a sok mosdatlan semitának, vagy azok a szuperegészséges erdei fenyőfából tákolt barakok és az a sok csíkos rabruha.
    Ha én nem agyondolgoztatni, hanem egyből kiírtani akarom az aljanépet, akkor már az első napon adom mindnek a drága gázt, tehát azonnal kinyírom őket és nem költök egy árva petákot sem a drága táborőrségre és a tábori szabóra …

  71. @Lacdelo:

    nem biztos ám!!!
    Hitlernek igencsak tapsoltak a gazdag zsidók, sőt mi több, egy csomó pénzzel meg is támogatták hatalomra jutásában és Európa és a kommuninizmus elleni hadjáratában. Akkor magasztosult fel a Messerschmitt gyár, a BASF (ma magnószalag és vegyigyár), a Krone Acél, a Henkel Üzem (ma mosóport gyártanak) meg a többi zsidó tulajdonú nagyüzem és ipar.