gaby.jpgA dunaharaszti palackozó ünnepélyes avatója után újabb területen fűzi szorosabbra az együttműködést a magyar kormány és a Coca Cola.

A magyar emberek nyugdíjának megmentésével bizonyította be Selmeczi Gabriella, hogy egy nagyobb feladatra is készen áll” – nyilatkozta Szijjártó Péter. “Annyi változás lesz, hogy jelen esetben ő inkább Aranyasszony lesz, életkora miatt csak nem hívhatjuk Ezüstlánynak” – tette hozzá a politikus kisfiúsan mosolyogva.

A reklámfilm rendezésével megbízott Káel Csaba már el is árult néhány részletet a készülő produkcióból. “Gabriella, az Aranyasszony, egy amolyan nemzeti cougar lesz, aki a reklámfilmben minden hazafi fejét elcsavarja és kólával itatja őket, ami végigcsorog a bekecsükön. Mindez a Neo és Ákos zenéjével megtámogatva.

A reklámot és a hozzá tartozó óriásplakátokat ősszel mutatják be. A hírhez kapcsolódik még, hogy a népszerű üdítőital szlogenjét egy évig egy magyar cég is felhasználhatja. Így valószínűleg a jövőben találkozhatunk majd “Közgép Zrt. – Nyiss a boldogságra!” hirdetésekkel.

58 KOMMENT

  1. Az örökfagyos mosolyú Gabri Ella von Selmeczy reklámarca eltorzult, annak ellenére, hogy legújabb cége legújabb üdítőjét a szájába vette. Az új termékről készült filmben az új ital nevét egész reklámstáb készítette, élükön az igen kapós Simicska kalapos Nyergessy cége. A világhíressé váló üdítlé neve:Nemzeti Koca-Cola.Rövidítve: Nkccla. Íze többek szerint leginkább a sertéshúgyra hajaz. A nemzeti ügyek miniszterelnöke büszke hetykeséggel hajtotta fel a nemes nedűt, majd az ital hatása alatt kezdte híres pávatáncát lejteni,ezt követően félrefordulva adta vissza az anyaföldnek, Zenei aláfestését Ákos zenéje szolgáltatta.Többen, a meghívottak közül egyhangúlag kiáltották: húgy volt, húgy volt, sokáig éljen, éljen a Koca-Colá-val!

  2. Ez a hátsó-arizónai zug-cégecske mit gondolt?? Majd elkerüli a NER és az Alaptörvény?? hmm?? Hát nem!! Szépen tessék betagozódni a közgépesített portfólióba, mert különben jön a NAV!!

  3. Úgy látom az ork bán ormány belátta, hogy a zemberek már csak koka kóla mámorban bírják elviselni őket! Jó választás! Gabika nagy kedvencem! Mindig jókat lehet derülni, ha mexólal! 😉

  4. Hazug L. I. (mert vetek leirni a nevet egyszeruen bitpazarlas).
    Meg mindig nem voltal hajlando reagalni erdemben, azon felvetesemre melyben En tenykent kozoltem, hogy az Allatok orszagaba tartozol. Te ezt tudatosan, szandekosan letagadod, es elbujsz Neved moge.
    Vagyis Aki Bort predikal es vizet iszik az keretik a Templomba a Tobbi pedofil es kepmutato koze. Remelem Vilagos mint a vakablak, es nem haladja meg szellemi kepessegeidet ezen sorok ertelmezese.

  5. @nincs_itt:
    “Megteccett a Selmeczi… “
    Legalább te ne legyél képmutató. Ha azért nem dugnánk meg egy nőt, mert ostoba és/vagy hiéna, a nők jelentős része parlagon heverne. Ráadásul pont azok, akikért élünk-halunk. 🙂

  6. @Adofizeto: Én komolyan gondoltam…Nem érdekel a politikai hovatartozása, eccerűen teccik!! Nézd meg milyen csábítóan pöttyös a ruhája, gondolom ez a Túró Rudi miatt lehet, mert árut kapcsolnak, Közgép Rudiját is bekapta, amit a Közgép Rudiból klónozott Kólával öblít le!!
    Lencsés Istvánnak meg az a neve! Nem Pityúúúú, nem Pista.

  7. @nincs_itt:
    “Közgép Rudiból klónozott Kólával”
    A közgép tud aszfaltozni. Szerintem, ha az aszfalt képletében nem több, mint 2-3 szénatomot arrébb teszünk, kóla lesz belőle! Nem véletlenül adtunk annyi Nóbel-díjast a világnak.

    “a kifli csücsök(!) leharapás is mennyire… “
    :)Tudja fene, én jobb szeretem, ha a végén megmarad a “csücsök”…

  8. @Adofizeto: Na ugye, hogy ugye!! Gondolj bele, aszfaltozott Rudiból Kóla!!
    Szóval még válogacc is!! Nem elég annak az anonim, ellenzéki fajtádnak, hogy a szájára vesz?? Na itt a baj!! Tessék a NER-t és az Alaptörvényt összefésülni a buksi fejedben, máris érthető lesz!!

  9. @Adofizeto: a legfelsőbb sámán Bonyolult Tekintetű Ma-Toll-Csy válaszolt, miután kikérte Zöldgyep Fölött Szálló Pöttyös Bőr főnök és a Vének véleményét, miután ÁJEMEF tárgyalók beleiből kiolvasta a jövőt:
    “Csücsök harapást szőrivel, gyógyítja az unorthodox Dakota!! Uff!!”

  10. Az aranyasszony nem megmentette a nyugdíjamat, hanem megzsarolva lenyúlta azt!!! Kiflicsücsök után coca-cola! Hát már csak ennyire futja a Fidesznek! Tragikusan szomorú! Szánalmas!!!!!!!

  11. @juzsuka: Jaj!! Zöldgyep Fölött Szálló Pöttyös Bőr főnök és a Vének, pont abból financérozták a zállamadósságának az unorthodox csökkentését, amiért mostan van lehetőségünk újabb adósságot a nyakunkba kényszeríttetni az ÁJEMEF erőteljes zsarolásával! Gondolj bele!!!

  12. @Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha már szóba került a Halálcsillag…

    DARTH VADER VÉGNAPJAI

    Darth Vader ma nagyon bágyadt,
    Virálisan nyom egy ágyat,
    Hangja moll-os, sehol a dúr,
    Furán hat e tenor hadúr.

    Hálni jár belé az Erő,
    Fénykardozni nem is mer ő,
    S mint fekete bádoghörcsög,
    Duzzadt fejjel halkan szörcsög.

    Sötét, mint egy szenes Iván,
    Félrebeszél, enni kíván,
    S mivel nincsen nyitva Meki,
    Erőlevest főznek neki.

    Darth-nak oly magas a láza,
    Mint a Halálcsillag Pláza,
    S takonytömbtől tiszta koki,
    Eret vág rajt’ droid doki.

    Érezvén, hogy paff az atyja,
    Jedi fia látogatja,
    S fejről lekerül az agy-vért…
    „Luke, egy évben négyszer adj vért!”

    „Vakcinának add – szól Yoda –
    Midikloriánod oda,
    S győzz (mint Gyurta kétszáz mellen)
    Jedi-influenza ellen!”

    ILLUSZTRÁLVA:
    fradyendre.blogspot.com/2010/01/darth-vader-vegnapjai.html

    MEGZENÉSÍTVE:
    http://www.youtube.com/watch?v=tNDYROITNYw
    🙂

  13. Kiváncsi lennék hogy oldanátok meg a tőkebefektetéseket, pénzmagokat másképpen itthon? kit kérnétek fel támogatásra, befektetésre? mert ugye az államnak NINCS pénze az elmult év mutyizásai egyebei miatt…? várom válaszokat kedves balliberális értelmiség 😛

  14. Ha nincs a Fidesz, Selmeczit senki nem foglalkoztatná szerintem, amilyen ostoba.. Max kávét főzni lehetne jó, valamilyen titkárnő pozícióba, de abban sem vagyok biztos, hogy az menne neki. Hálás lehet, hogy valaki még nála is hülyébb és egyenesen kormányszóvivőt csinál belőle.

  15. Ez alapján a kép alapján még talán meg is tudnám szeretni Gabicát. Ha nem utálnám, szegényt, mint a szart. Szívlapátot küldök neki az éteren keresztül, ha lehet. Jobbról-balról a kiegyensúlyozottság jegyében.

  16. @Lencsés István:

    Mar megint azt a hazudos alnok formad hogy itt eszi a rosseb a bundadat, A magyar nyelv csodaja amit ugy hivnak hogy Tajszolas es Regies forma, amely minden szempontbol helyes, es nem osszekeverendo, az I/Q hianyban szenvedok suk-suk-olessel es a hasonulasok irasban nem jelolesevel.. Vagyis megint hazudsz es meg mindeig nem haladta meg az I/Q az egy szamjegyet…egyszer mar ezert elzavartalak, ugyhogy ertetlen is vagy nem kicsit…Ja es meg mindig tagadod hogy az allatok koze tartozol TE HAZUG !!!!! 🙂

  17. @Lencsés István: Kifejlett???!!! Az agyad mérete és barázdáltsága vetekszik egy biliárdgolyóéval!
    Inkább arról regélj, kúrnád-e a Közgép-Cola-lányt? (Hű, de kulturált, választékosra sikerült, de hátha megtudunk valamit a férfi Lencsés Istvánról is, nem csak a gondolkodóról. 🙂

  18. Tisztelt Fórumozók.
    Bizonyára sok embernek feltűnt hogy ismét a trükk sorozat egy epizódjával találkozunk. A nyugdíj védelmi kormány biztos /Selmecici Közmunkagép Gabibike/ akinek feladata lett volna a nyugdíj alapok reál értékének megőrzése, miután kevésnek találta az alapok hozamát elfelejtette nyilvánosságra hozni a rá bízott alap tőke JELENLEGI HOZAMÁT amely még köszönő viszonyban sincs a korábbi kevéssel .Tudjuk hogy úgy olvadt el a nyugdíj töke mint tavaszi napsütésben a jégcsap. Most igyekszik eltűnni az elszámoltatás és felelőségre vonás elöl és ebben segít neki a nagy vezír avval hogy más FONTOS FELADATOT kap, hiszen már nincsenek nyugdíj alapok ,nincsenek hozamok már nem kell VÉDENI A NYUGDÍJAKAT.Szerintem most kell Budai Gyulának elszámoltatni az elvégzett vagy el nem végzett munkával és teljes vagyoni kártérítésre köteleznie birosági itélettel