orban_schobert.jpgAz Orbán Viktor és Matolcsy György nevével fémjelzett diéta működik, Norbi joggal lehet ideges.

Köszönöm, Viktor! Korábban már próbálkoztam Norbival és Alexandrával is, de a te kormányprogramod hozta meg a valódi áttörést! Egy hálás anyuka Kelet-Magyarországról” – ilyen tanúságtételektől hemzsegnek a nemzeti konzultációra adott válaszok, amelyekben sokan csodálatos fogyásról, radikális életmódváltásról számolnak be. A megszorításoknak köszönhetően sokan sikeresen választották szét a szénhidrát-bevitelt a fehérjefogyasztástól, esetenként ez utóbbit teljesen elhagyva, és az eredmény valóban káprázatos: egész családok szabadultak meg felesleges kilóiktól a koplalásnak és a stressznek köszönhetően.

A siker várhatóan nem marad országhatárokon belül: a kormányprogramot az év második felében öt nyelvre is lefordítják, így Orbán Viktor jelentős szeletet hasíthat magának a wellness-piacból.

70 KOMMENT

  1. csak szólok, hogy tényleg lehet 6 kilót fogyni két hét alatt, nem is nehéz: heti 3×1.5 óra elliptikus tréner (technogym esetén 10-es szinten a 25ből) . Kicsit rá kell gyakorolni előtte, hogy ne fulladj ki.

  2. Ennyit én is ledobtam, amikor ezek a szemét állatok kitalálták, hogy a pontosan 5 éve -egyébiránt bíróság által megítélt és a hatályos Munka Törvénykönyve alapján járó- munkabérem 98%-át vissza kell adnom.
    Tuinvanban még kicsit bele is őszültem…

  3. Azért azt szögezzük le, h csak az átlagpopulációnál jelentkezhet súlycsökkenés, a fideszközeli cégek és hű állami alkalmazottak jelentős mértékű, hirtelen elhízás jeleit vehetik észre magukon és bankszámlaegyenlegükön…

  4. Bammeg, azt a nettó ötszáz forintot, fú, meg azt a másik ötszázat is, amit telefonadóra, meg sárgacsekk-adóra fizetünk majd havonta, azt lehetett volna fehérjére is költeni… Fél kiló echte antibiotikumos csirkemellre is… Kemény ez. Meg ellopták a nyugdíjpénzünket is… Igaz, azt ugyanúgy fizettük, mint most, meg ugyanúgy (nem) kaptuk volna vissza soha, de ezek a szemetek ellopták. Ha a magánbiztosítónak fizethetnénk ugyanannyit továbbra is, akkor jutna bizony fehérjére.

  5. @lfleto: “Igaz, azt ugyanúgy fizettük, mint most, meg ugyanúgy (nem) kaptuk volna vissza soha.”
    Mi ez a kishitűség elvtárs, hiszen Selmeczi Gabika és Orbán Viktor megmondta, hogy egyszer, s mindenkorra megvédték a nyugdíjunkat! A “paprikajancsi” még valami írásos garanciát is adott!

  6. A rendőr ismerősöm röhögve meséli a rendőrvicceket, a pap ismerősömnél jobb katko vicceket senki sem tud. De valahogy a fideszeseknél ez nem működik. (lfleto: valamikor meg 300 Ft volt a mérgesség oka. Rémlik?) No de nem baj, amikor ilyen bénát ír a Hírcsárda, legalább a fideszeseken tudunk röhögni 😉

  7. @mittu_domain: Hibáztam . MATOLCSY GYÖRGY . De te még akkor sem tudsz írni , így ha ez nem változik , nem írok neked .

    @Cyric25: Nem vagyok nyelvtantanár , csak alapdolgokat nem tudsz te sem meg a többi névtelen kommentelő sem . Ez egy hazudozó blog , nem poén csárda ….

  8. @Adofizeto: Én arra utaltam, hogy lopásnak nevezni azt, hogy egy adó máshová folyik be, hát, hogy is mondjam… Mert a járulék szimplán adó abban a formában, ahogyan akkor fizettük (na meg persze ma is, csak éppen az államnak). A megtakarítás ugyanis arról ismerszik meg, hogy a megtakarító hozzáférhet és szabadon rendelkezhet vele. Az, hogy egy magáncégnek utalja át az állam az államilag beszedett járulékot, hogy az gazdálkodjon vele, majd a jövőben egészítse ki belőle a nyugdíjat szabad belátása szerint – szimpla átbaszás volt. Az, hogy az állami rendszer fizet-e majd nyugdíjat még mindig sokkal jobban számonkérhető, például egy szavazásnál, hiszen gyakran a nyugdíjasok döntenek… De ez egy viccoldal…

  9. @Adofizeto: Mindenki követ el hibát az életében. Én is kifizettem előre egy munka hátralévő részét a burkolónak, másnap már csak a kulcsokat találtam meg a verandán. Na ja, rendes volt, akár ki is rabolhatott volna… Ugyanezt csináltuk a Manyup-okkal. Előre fizettünk nekik, igaz nem önszántunkból, ahogyan a példában, hanem állami erőszak-fenyegetettséggel (a járulék mégiscsak egy adó, nem fizetni adócsalás), aztán ki tudja, mi jött volna… Számonkérhetőség, stb. A burkolónak is volt ám szerződése…

  10. @lfleto: Nem vicceltem, (bevallom, rajtad nevettem), mert én az örökölhetőségen túl szentül hiszek abban, hogy a mindenkori szar-szemét magyar állam szarházi politikusaitól függő, matematikailag bizonyíthatóan fenntarthatatlan nyugdíjánál MINDEN JOBB, szerintem még a burkolód is!

  11. Mit lehet erre mondani? Ha hiszel benne, akkor kár a vita… Annyin azért mégis érdemes elgondolkoznod, hogy miért nem divat az úgynevezett érett demokráciákban adókat magáncégesíteni. Miért csak nálunk meg a többi félhülye keleti kistesónál erőltették ezt a megoldást? Csak nem a kockázatai miatt? Bingó, azért. Lehet, hogy te nem bízol a politikusokban, ők viszont, ha nyerni akarnak, főleg a mai korfa mellett egyben bízhatnak egyedül, a nyugdíjas korú, vagy azelőtt álló tömegek szavazataiban. Azt senki sem mondta, hogy a kirovó, elosztó rendszer változtatás nélkül fasza, de legalább nem üt minden évben sokmilliárdos rést a nyugdíjkasszán, az eredménye meg ugyanaz. A nyugdíjas nyugdíjat kap, a járulékfizető meg fizet.

  12. @lfleto: “úgynevezett érett demokráciákban”, na innentől hót irreleváns az eszmefuttatásod. Magyarország a büdös életben nem lesz az, legfőképpen nem a kommunista Fidesz alatt!
    Különben meg mostanában nem trendi az “úgynevezett érett demokráciákkal” példálózni, Orbán és Matolcsy ezerszer bebizonyították már, hogy túlhaladott, szar rendszerek.
    :)))

  13. @lfleto: Egyébként sok részigazságod van, amikkel egyetértek (de ki nem mondanám 🙂
    A szavazatokkal, választásokkal kapcsolatban: Gyurcsány is seggbekúrt 10 millió embert, oszt -mivel Viktor 2 év alatt kúrt seggbe 10 millió embert- lehet, hogy 2014-ben visszajönnek a szocik. Szóval ne bízz te a szavazatod erejében!

  14. Itt szimplán a nyugdíjról folyt a chat. De, ahogyan leírtad, Te hiszel benne, ezért kár vitatkoznunk. Én nem tudok olyan dolgokban hinni, amit nálunk akarnak kikísérletezni a nagy nyugati tanácsadók (IMF, 1997), főleg úgy, hogy az náluk nem működik. A demokráciában a választás a szavazókon múlik, az, hogy mivel hülyítik őket, “kampány”-néven szintén része a rendszernek, mint ahogyan az is, ha nem jön be egy-egy kormány, seggberúgják. Ez történt Gyurcsánnyal, meg Bajnaival (elvették a 13. havit, többek között, igaz ők adták még Medgyessy néven és az addig nem létező igényt is ők generálták egy kampánnyal – erre mondta azt a már emlegetett politikai gondolkodó, hogy “…nem kicsit, nagyon”) és ez történik mindenkivel, ameddig demokrácia van. Orbánéknak még van két évük, a kutatások alapján annyira nem állnak szarul, ahogyan temeted őket, de lehet, hogy igazad lesz. Attól még a Manyup-rendszer szar volt, átbaszás, ha úgy tetszik, amit meg kellett változtatni. Szerintem. Igaz én ebben nem hiszek, csak így gondolom. Lehet, hogy ez részigazság, de a sok részből tevődik össze az egész.

  15. Vigyázat! Jönnek a rozsomákok és befalják a Zorbán diétával fittnesszesre karcsúsodó zembereket!!! Mindenki készítsen magáról biztonsági másolatot!!!

    ROZSOMÁK

    Senki sem kezd arról vitát,
    Rozsomák, ha szájat kitát,
    Minket akkor vajon esz-e?
    Elfut, kinek van kis esze,

    S nyolcon belül üget százat,
    Mert különben, hű vigyázat!,
    Bárkit utolér és bekap!
    Ha nincs biztonsági backup,

    Akkor irreverzibilis
    Módon Nagyezsda és Bill is,
    Mint cápában tengeri sül,
    Evés által megsemmisül.

    illusztrálva:
    fradyendre.blogspot.hu/2012/07/rozsomak.html
    🙂

  16. tisztelt hozzá szolok a kisemberek le vannak tojva a gazdag elit határozza meg a minimál bért .egy miliárdos határoza meg.emberek milioi nyomorognakkétt év alat a fidesz plusz 1 milio nincstelent termelt.mi lesz itt 96 százaléka az embereknek rosszabul él mint kétt éve,ki az a buggyant aki még a fideszre szavaz.4 százalék jobban él. jo arány fidesz arány.közönséges bünözök vezetik az országot.nem értem mi kell még ahoz ,hogy az emberek utcára menjenek.IMF EL SZORAKOZIK ORBÁN,UNDORITO MINDEN AMIT TESZ,BELERÖHÖG A POFÁNKBA ÉS MONDJA HAZUGSÁGAIT ITT NEM GYURCSÁNY HAZUDOT ÉLYEL NAPPAL HANEM ORBÁN,BÁR UGY LÁTOM NEKI LEHET,TALP NYALOK ORSZÁGA LETTÜNK SZÉGYELEM MAGAM

  17. mindenfélét irogattok itt, csak a diétáról nem…
    szóval az a lényeg, hogy reggel hét után már semmit sem szabad enni…
    aki esetleg mégis éhes, az legfeljebb almát hasonlítgat össze körtével…
    de csak napi egyszer…
    oszt jónapot…

  18. @Lencsés István:

    Szekértoló vagy, ez világos.
    De vajon látod-e, hogy ami tolni vélsz ily módon, azt valójában visszarántod s leleplezed?
    Ha igen, követ ne vess magadra emiatt.
    Mert ennyi telik.
    Tőled.

    (A poszt jó, gratula!)

    Ui L.I.-nek: a “gratula” szó nem létezik a hivatalosan elfogadott szótárban.
    Ez úgynevezett szleng, amivel a nálad alacsonyabb rendű, IQ-hiányos lények – mint például én is – élünk olykor.

  19. @Hertelendi: Hertelendi Úr ez így van, Géza volt a neve a lelkemnek, de a gyerek valamiért egyszer hazajött az iskolából, és elhatározta, hogy mától ő István lesz. Nem tudjuk a feleségemmel mi ütött belé, de valamiért azidőben kezdett el mániákusan vonzódni a narancssárga színhez.

  20. @lfleto: “Számonkérhetőség”
    Pontos összeg egy online lekérdezhető, és évente jelentést küldő számláról, és az alapján kalkulálható életjáradék, vagy bemondásra valami majd lesz. Imádom az ilyen magad fajta kommunistákat, akik államosított bankszámlákat szeretnének, amiről nem veheti le az ember bármikor a pénzt, hanem majd az állam meggondolja, hogy ad-e.

  21. Ez a Lencsés nem volt Rózsi néni sajtósa?:) Anno ő akarta helyreigazítani ezen virtuális sajtóterméket:)

    Lencsés, könyörületből elárulom, csak neked: Ez egy vicclap. Rajtad kívül senki nem gondolja, hogy létezne Orbán-diéta. Tudod, amikor még munkásőr korodban együtt nevettetek a brigádtagokkal a Ludas Matyi fergeteges poénjain, akkor sem hitte senki, hogy azt komolyan kell venni.

    És igazad van a másik hírnél is: valóban, szadomizo tej sem létezik. Sőt, holnap is lesz itt vagy három újabb cikk szintén a valóságban nem létező dolgokról. Az élet kemény:)

  22. @Lencsés István: Látom mára sem lettél okosabb. Meg írni sem tanultál meg. Meg érvelni sem. Meg fogalmazni sem. Na nem baj, hétvégén pihend ki magad és próbáld meg kiolvasni az elsős, másodikos könyveket. Nehéz lesz neked, de valahol el kell kezdeni! Aztán idővel majd kiengednek az intézetből is, ha jól viselkedsz! 😀

  23. @Lencsés István:
    Pistaaa, akkor kerlek, most javitsd ki a kovetkezo mondatokat:

    “Tényleg utoljára írtam neked hisz mint mondtam nem érvem hanem igazam van “
    “Nem használok gyógyszert mert nincs rá szükségem “
    “Az szerinted szánalmas meg gyerekes hogy né nélkül hazudoznak sokan a nagy világba ?”
    Elárulom: a fenti mondatokból bizony kimaradt a vessző. Az, hogy honnan is, már házifeladat neked, Pista 😉

    U.I.: Igen, nincsenek ekezeteim. Egyszeru eszjarasodbol kovetkeztettem ki, hogy ez tamadofeluletet adhat neked ellenem, gondoltam, beelozlek 😛

  24. Kedvtelen L. I. (mert vetek leirni a nevet egyszeruen bitpazarlas).
    Meg mindig nem voltal hajlando reagalni erdemben, azon felvetesemre melyben En tenykent kozoltem, hogy az Allatok orszagaba tartozol. Mert Te ezt tudatosan letagadod, es elbujsz Neved moge. Vagyis Aki Bort predikal es vizet iszik az keretik a Templomba a Tobbi pedofil es kepmutato koze. Remelem Vilagos mint a vakablak, es nem haladja meg szellemi kepessegeidet ezen sorok ertelmezese.

    A tobbiektol kernem a fenti szoveg kimasolasat, ekezetesse tetelet(kulfoldiaban elek igy erre majdnem keptelen vagyok), es bombazni vele a Nembab elvtarsat, talan ha a trollkodasaira, trollkodasok a valaszok, termeszetesen logika nelkul, ahogy O is teszi akkor megunja a kis szentem a jatekat, es talan elmegy az iskolaba is…mar-ha nem kozositettek ki amiert bepisil meg 13 eves koraban is.

    Kulonben meg a legjobb dieta ha csilisbabot foz az asszony, de megtiltja a fingast 🙂