kassai hazelnok.jpgAz EB nézettségén felbuzdulva a honatyák elhatározták, ősztől a focipályán folytatják.

Sokkal többen néznék az országgyűlési közvetítéseket, ha nem egy nagy teremben ülnénk több százan, hanem egy focipályán kergetnénk a labdát huszonketten” – nyilatkozta tegnap Kövér László házelnök, aki azt is elmondta: ebben az esetben szívesen átadná a játékvezeést Kassai Viktornak.

Az ellenzéknek persze vannak aggályai: az MSZP politikusai szerint a 2/3 miatt a felállás az lenne, hogy az egyik focicsapat fideszes, és még a másikból is hatan. Aggályos lehet az is, hogy noha Orbán Viktor lesz a csatár, az ő szájában lesz a síp is. Az LMP leginkább a bekiabálók skandálásától tart, a jobbik azonban hozna magának szurkolókat, akik nem a lelátón foglalnának helyet, hanem a bejáratnál masíroznának.

19 KOMMENT

  1. Az MSZP megint nem tud számolni. 22-nek a 2/3-a kerekítve 15, azaz a másik csapatban “csak” 4 fideszes lenne, ami persze így is pont 4-gyel több a szükségesnél. A másikban meg 11-gyel… 😉
    Vad II. is bent lesz a játékvezetői keretben? Teljes terjedelmével?
    A végén a bíró szurkolói “Viktor! Viktor!” skandálással köszöntik a lelkes sportembert.
    🙂

  2. @Agyalap: Megnyugtatom a Ti. Nem. Egy. Működő béközép-osztálytársakat, hogy Nem. Egy. Működő kormánypártunk nem fog visszaélni sem a kétharmaddal, sem a síppal-dobbal-kereplővel, és vállalja a videó-bíráskodás következményeit is! Kizárólag a szabályos kereteken belül maradva fogjuk tönkreverni az ellenzéket, azzal az apró mellékes feltétellel, hogy a szabályokat utólag, visszamenőleg átírjuk. Ám ha végképp nem tudunk megegyezni ellenfeleinkkel, a változtatásokat barátságos gesztusként az Alaptörvénybe foglaljuk.

  3. Ne bátsátok szegény Kassait! 🙂
    Amúgy ha már sport… ha a képviselők a parlament tetejéről egy medence hig szarba ugrálnának akkor 10 perc elejéig belenéznék a parlamenti közvetitésbe…

  4. Én meg csak csendben röhögök :-))) Nem is tudom… Mint az oviban. :-))) “Ha mégegyszeraztmondod, akkornembeszélekveled” :-)))) Ezen vinnyogni kell.
    Egyébként, kedves István, majd ha Ön le bír írni egy sort hiba nélkül, akkor kéretik kritizálni a kedves Csárda-betyárokat.