karacsonyi rangado.jpgAz MLSZ megváltoztatta a 2012/13-es szezon őszi menetrendjét. A szurkolói nyomásnak eleget téve az augusztus 19-ére tervezett UTE-FTC rangadót áttette egy másik időpontra.

Sokan reklamáltak, hogy hosszú hétvége lesz, így mindenki vidéken van, meg a 15 órás kezdés a nagy melegben sem annyira optimális. Bölcs döntést hoztunk és áttettük az örökrangadót egy hűvösebb, nem hétvégi napra, amikor kalkulációink szerint mindenki biztosan itt lesz a fővárosban” – mondta Ányi Ándor MLSZ sajtóreferens.
 
A rangadót 2012. december 24-én 18 órai kezdettel rendezik meg az Üllői úton. Már a speciális programokat is előkészítette az MLSZ. Lesz szaloncukor-szétkenés a szurkolók hátán kardlappal, fenyőillatú könnygázos oszlatás gumibejglivel, viperás betlehemezés égő karácsonyfával, és nem marad el a banánba szúrt csillagszóródobálás huhogással egybekötve.
 
Nem hiszem el! Nem vagyunk mi MTK drukkerek, tegyék nekik hanukára a Honvéd elleni meccset, azon úgyis csak 300 néző van” – mondta Tóth „Totem” Zoltán, Fradi-drukker.

4 KOMMENT

  1. Fradi – Újpest

    Pajkos skinhead fiatalok
    Legtöbbje jó, sőt még jobbik,
    Ám én mégis elinalok.
    Valahogy e focis hobbik

    Riasztanak, mint zöld békát
    Lila gólya tátott csőre.
    Utánam száll utcán szék át,
    S más is, miben utcakőre

    Ismerek. Na, üt az óra,
    Dolgozni kell, van teendő!
    Elhangzik a parancs: Lóra!
    S támadunk mi, lovasrendő-

    -rök! Vidám a kardom lapja,
    Nekem is elillan bajom,
    Szineződik, aki kapja,
    S fut a sok zöld-lila majom!

    illusztrálva:
    fradyendre.blogspot.com/2010/04/fradi-ujpest.html
    🙂