sziget bejarat.jpgAz Új Színház zajos sikere után a Főváros felmentette Gerendai Károlyt a Sziget szervezésének felelőssége alól, helyére a népszerű igazgató jöhetett volna. Itt a lehetséges program.

“Vissza kell adnunk azt a bázist, azt a szigetet a nihilben, amit elvettek tőlünk a külföldiek az utóbbi években” – nyilatkozta Dörner, akinek a pályázatát visszadobták, ugyanis túlságosan liberálisnak bizonyult. Az eddig ismeretlen magyar vállalkozó, Táltos Hunor másfél oldalas győztes pályázatból már több minden kiderült: a K-hídon lévő sínek felújítása után külön partyvonatot indítanának például lengyel helyszínekre, a mozdonyokat pedig francia turistákkal fűtenék. A Magic Mirror sátor helyére közös zuhanyzót szerelnének, a helyszínek biztosítását pedig a Magyar Gárda venné át. Az Afrofalu új helyszínre, a Fővárosi Állatkert majomháza kerülhetne, a Civil falu pedig az Alföldre költözik a tervek szerint, és “soha nem is jön onnan vissza”.

Nem csak a megközelítés és a helyszín, de a programok is változnak: az ördögbotosokkal barantások számolnának le, a házasságkötő sátorban pedig sámánok fogadnák a “tisztes férfiakat és asszonyokat”. Fellép majd a Kormorán is, méghozzá minden nap, a rendezvény harmadik napjára pedig Geszti Pétert várják a szervezők, hogy megverhessék.

Változik a jegykezelés is: a vendégek az alkarra tetovált sorszámmal vehetnek rész a Sziget programján, kivéve persze a 0. napot, amikor a Nemzeti Magyar Dal Napján ismét lesz Rasszizmus a Zene Ellen: a Kárpátia koncertjére 10 millió embert várnak a szervezők.

Az előkészületek egyébként rendben haladnak – tudtuk meg – így sikerült már teljesen kopjafákkal betelepíteni azt a területet, ahol a világzenei színpad állt volna.

36 KOMMENT

  1. Esetleg nem lehetne minde feliratot kizárólag rovásírással felírni?
    A települések táblái mellett látom az új ősmagyar táblákat (vajon miért nem fából vannak?!), nyilván azért, mert sokan lehetnek, akik csak azt az írásmódot értik. Mekkora mák, hogy most már ők is tudják, hol laknak.
    Biztos nagy sikere lenne a régi-új feliratoknak a Szigeten is. Kevesebb lenne a tétován bolyongó tarisznyás ősmagyar, mindenki tudná, hol a helye.
    Aztán nemtom, idén jön-e Prince, de ha igan, már most fel kéne venni vele a kapcsolatot, hogy a Cream című számának a szövegét cserélje le a “Látjátok feleim szümtükkel, mik vogymuk” kezdetű ősi magyar sláger soraira.
    Még a végén én is kimegyek akkor az idén.

  2. Sajnos gyengék vagytok! A kormány alaposan leköröz titeket. Mikor találtok ki levelet Hugh Grantnak, vagy pályázaton az üres borítólapok aláírását? Drukkolok nektek, de ez behozhatatlan előnynek látszik.

  3. Ezt a baromságot a szombati pride bulin találtad ki, amikor megcsapott a meleg?
    Dörner egyébként az édesanyád ravatalozását és az azt követő tor megrendezését is elvállalhatná már!

  4. Egyébként aki a Kárpátiát hozza fel példának a rasszizmus kapcsán, az kb annyira van képben a magyarországi rasszista zenekarokról, mint Behn-Condit a magyar sajtó felosztásáról (amikor cenzúrázott Magyar Nemzetet vizionált).

  5. @Anti Anyag: hát látod a HCS biztos nem ebből él, ezért is lenne kár érte, ha beállna a sorba. Nem mintha nem lehetne kinevetni bármelyik politikai oldalt, de azért a poén akkor poén, ha megalapozott, finom, első kézből jövő. Ez meg inkább olyan “írok már én is valamit a témáról, bár még csak olvastam róla”. Geszti sem az a libsi már mint volt, sőt ő az egyetlen, aki nyíltan beismerte, hogy sok mindenben tévedett, hogy túl sokat forgott baloldali körökben. Pedig jó kis blog ez…máig elfog pld a röhögés, ha eszembe jut Puzsér és a CERN (“Nem elég gyors”) :)))

  6. @joszip: Minden normális libsi zsebében van egy mérce, gondolom, még Petőék kalibrálhatták.

    Igy a liberális mindig pontosan tudja a magyarkodás mértékét. Pld. magyar zászló a parlamenten, kettes fokozat. Családi házadon tízes, nem a kommersz europop hallatszik, hanem nemzeti rock, húszas, árpádsávosnál maximumon leng a műszere.

    Csak magyarra reagál, tehát a libsi New Yorkban sétál, ahol pld. minden egyes műhelyben, üzletben, sőt minden egyes metrókocsin is az USA zászlaja van a műszere csendben marad és a libsi szíve eltelik, mekkora is itt a demokrácia és a hazaszeretet, hiszen mindenhol USA zászló. Izraelben pedig meg is sértődne ha csak annyi zázlót látna , mint nálunk, átvették az uralmat az alsóbbrendű arabok?

    Ilyen tábort úgy lehetne rendezni, hogy odamész a libsihez és felfogadod jól fizetett szakértőként. Egyébként le fogja fikázni.

  7. A munka szabaddá tesz, előbb-utóbb megint benneteket.

    A világ sok milliárd lakója várja azt a pillanatot, amikor megint a pofátokra fagy a vigyor, magyargyűlölő, keresztényfóbiás, parazita banda.

  8. @Anti Anyag: Egyszeru merni a tulzo magyarkodast: aki a rovasirast magyarnak hiszi, az magyarkodo. Ugyanis amit annak hisztek, az szekely. Nem magyar, hanem torok irasjeleket hasznal.
    Ebbol eredoen nem rovasiras.
    A tobbi stimmel
    Magyarkodo, aki a turult magyar szent cimerallatnak tartja.
    Aki az aranyszarvas legendajat magyarnak tartja.
    Aki szerint a het vezer az het vezer volt.

  9. @Anti Anyag: . The legend was most likely born when the Hungarians lived side by side with Turkic tribes because the word “turul” is of Turkic origin.
    The Turul bird is a species of the avian order ‘Avis Mythologica’. Other members of this order include the aptly named ‘Coor bird’ (Avis Reversus), which (it is said) lives on red pepper (eros paprika) and for cooling reasons flies backwards. There is also the ‘Ouzalam-Ouzalam’ bird (Avis Frustraticus), which has one wing some eight times longer that the other. This causes the bird to fly round in ever decreasing circles until ‘Poof’ it vanishes. Within the order of Avis Mythologica there is a sub order ‘Monunentalis’ which includes not only the ‘Turul bird’ but also the ‘Liver Birds’ (Avis Livapudelensis) who are supposes make a low obeisance if ever a true virgin passes by. The earliest forms of the Turul take the form of a bird that British Tommies (soldiers) in the Middle and Far East hated. They called it the ‘Shite Hawk’ because of its habits of stealing their and anyone else’s food.

    Man ha tudol idegen nyelveken, az osi magyaron kivul.

  10. @Anti Anyag:” AZ ARANYSZARVAS LEGENDÁJA
    (Töredék)

    … És akkor elkezdte a sásztrát író mester:
    Élt egyszer a földön egy Dantipála nevű király. Természete démoni, mindig kész életet oltani. Örömét lelte a gyilkolásban, de szegény volt jó tulajdonságokban. Ahányszor csak megölt valakit, mindig nagy öröme telt benne. Testét-lelkét fogva tartotta e rút szenvedély. Örömét lelte mások szenvedésében, testét véres kenőccsel kenegette.
    Egyszer ez a Dantipála király bátor vadászaival és kemény vitézeivel vadászni ment az erdőbe. Igen sok szarvast leterítettek.
    A közeli erdőben élt egy szépséges, arany dámszarvas. Külsőre, mint a többi állat, de békés szívű, nemes és szelíd volt, mint a szentek. “

    Ujgur legenda.