bumerang klub.jpgA Klub Rádió üzemeltetője kaphatja meg a NEO FM adósságát, a hírek szerint Bolgár Györggyel és Kuncze Gáborral folytatódhat a Bumeráng.

Szeretnénk megoldást találni az ügyre a lehető leggyorsabban és legkonstruktívabban. És a Baross téren is hamarosan elkészülnek a munkálatok” – jelentette ki Kiricsi Karola, az NMHH szóvivője, aki korábban a BKV-nál is dolgozott.

A szóvivő szerint az NMHH már a programstruktúrára is tett javaslatot, a műsorok 90%-a betelefonálós, 06-90-es számon elérhető interaktív program lehet, amelyek bevétele közvetlenül az NMHH-hoz folyna be.

Természetesen a frekvenciát nem adnánk oda az adóssággal együtt, hiszen a Klub Rádiónak már van egy, viszont ha nem fizetik ki, akkor ővelük is szerződést bontunk” – cáfolta a rádió megszűnéséről szóló híreket a szóvivő.

21 KOMMENT

  1. Szörnyű! Mármint az, ha valaki nem ismeri a mai (nagy)Magyarországot, még komolyan is veheti. Lehet, hogy új rádió fog indulni trianon9.20 néven, ahol nyírő, wass, horthy, hitler, mengele, szálasi műveket olvasnak fel, és ezt az oskolákban reggel 8tól a magyar hiszekegy után kötelezőoen – a napi tesi óra után, ahol honvédelemre képzik ki a zifjú “leventéke” – kb. 3 óra hosszan. Ezután következhet irodalom óra József Attilával, Kertész Imrével, Babits Mihállyal; info óra Neumann Jánossal; fizika óra Teller Edével; …. Mert a mai (hoffmani)iskolarendszer mindenkit egyenrangúnak minősít. Ja, jut eszembe: Hoffmann meséi

  2. Igaz mostanában idő hiányában nem igen hallgattam,de azért sokan hallgatják és szeretik.Kár értük remélem folytatják valahol máshol.Sok sikert kívánok nekik.

  3. @komissarlajos:
    Persze, Fellegi meg eladta a Class-t és a retekklubbot, aztán mikor gondolt egyet visszavette. Mert ez így megy, adnak-vesznek, attól függően, hogy Fellegi, Stumpf vagy melyik másik fideszes stróman nevén fér el pár milliárdnyi vagyon.

  4. Az új, szigorú semlegességet fogadott Rádió Club, amely adó éjjel-nappal az éteri tisztaságot sugározza minden hullámhosszon, köszönhetően a két offshort nadrágos lemezlovasnak, nem tud kifogyni a szebbnél szebb jelzőkkel, amelyekkel a nagy magyar államférfi nyelvújító beszédjeit kommentálja hallgató népünk nemzeti többségének. Szellemes magyarázatokkal színesített kommentjeiket adják közre minden napszakban.Legújabb qviz műsorukban a legemlékezetesebb szóvirágok megfejtőinek ajánlja fel a rádió bevételének egy részét, a vételkörzetben.Kiragadva egy-két hungarikumát most ez úton közöljük, pl.: pávatánc, kokik és sallarek, haraphatnék,stb. A Rádió Club a legjobb megfejtőket jutalmazza, a nagy mini szterelnök legszebb meséit tartalmazó műveivel, valamint a disznóbőrkötésben és díszdobozban elhelyezett Alaptörvény-el és a hozzá tartozó asztallal.

  5. Seholse vagytok Milfajt barátocskám! Az NMHH szalonna anomáliája érvénytelennek nyalvánította a Klubrádió pályázatát, mert az üres hátoldalakat nem számozták be&írták alá. Bírtok ti ilyet kitalááááálni?
    Oszt ilyen kérdések merültek fel ennek kapcsán: Alaptörvény hátoldala be van számozva-aláírva? Hát a minielnök beiktatási irománya? És ettől kezdve például szalonnanomália szerződése? Estébé.

  6. Az új, szigorú semlegességet fogadott Rádió Club, amely adó éjjel-nappal az éteri tisztaságot sugározza minden hullámhosszon, köszönhetően a két offshort nadrágos lemezlovasnak, nem tud kifogyni a szebbnél szebb jelzőkből, amelyekkel a nagy magyar államfélfi nyelvújító beszédjeit kommentálja hallgató népünk nemzeti többségének. Szellentős magyarázatokkal színesített kommentjeiket adják közre minden napszagban.Legújabb qviz műsorukban a legemlékezetesebb szóvirágok megfejtőinek ajánlja fel a rádió bevételének egy részét, a vételkörzetben.Kiragadva egy-két hungarikumát most ez úton közöljük, pl.: pávatánc, kokik és sallarek, haraphatnék,stb. A Rádió Club a legjobb megfejtőket jutalmazza, a nagy mini szterelnök legszebb meséit tartalmazó műveivel, valamint a dísz nóbőrkötésben és díszdobozban elhelyezett Alaptörvény-el és a hozzá tartozó asztallal.