i love higgsbozon.jpgTömegadó, gagyi Hygz-Boson Kínából, és a CERN is igazolta, hogy Szegedi Csanád zsidó. Rövid híreink a világból Higgs-bozon megtalálásának alkalmából.

Magyarország – Tömegadót vetnek ki a Higgs-bozonokra

“A magyar kormány is örömmel értesült az elemi részecskék tömegét adó Higgs-bozon megtalálásáról” – nyilatkozta Matolcsy György, majd bejelentette a tömegadó bevezetését, amit minden Magyarországon előállított, vagy Magyarországra importált Higgs-bozon után be kell fizetnie a vállalkozásoknak július 31-ig. “Ezzel egyértelműen fellendül a gazdaság, és a GDP is rohamos növekedésnek fog indulni, hiszen” – mondta el Matolcsy, majd egyéb fontos teendőket hazudva távozott a sajtótájékoztató helyszínéről.

Kína – Hygz-Boson néven már Pekingben is feltűnt

Pár órával a hivatalos CERN bejelentés után már Kínában is megtalálták tudósok a kísértetiesen hasonló nevű Hygz-Boson-t. A kínai CERN (kínaiul: CREN) szerint a Hygz-Boson az elemi részecskék szagát vagy DVD nézési szokásait határozhatja meg. Addig is, amíg ezt kiderítik, már elkezdték gyártni a Higgs-bozon alakú bögréket, plüss mackókat, a pekingi Disney-land új attrakciója pedig a “Fotózkodj Mikkej Mouse új barátjával, Hygz-Bosonnal”.

Svájc – A CERN bejelentette: Szegedi Csanád tényleg zsidó!

A Higgs-bozonnal kapcsolatos híreken túl egyéb érdekes bejelentésekkel is szolgált ma a CERN. Tudósaik hosszas vizsgálatok után megállapították, hogy Szegedi Csanád tényleg zsidó és rokonságban áll Higgs-bozonnal, eredeti nevén Slomó Schönbaummal. A Jobbik a bejelentésre egyelőre csak annyit közölt: a párt csak akkor kíván bármit is reagálni a hírekre, ha egy igaz magyar hadronütköztetőben felgyorsított Szegedi Csanádban is kimutatják a Higgs-bozont, ami  a párt véleménye szerint egyébként turul alakú.

Svájc – A CERN nem áll le a kutatásokkal

A Higgs-bozon megtalálása után újabb projektbe kezd a CERN és megpróbálják megtalálni Zagyva György Gyula ellopott biciklijét is. “Nem lennénk meglepve, ha ezt egy ‘kvark’ vitte volna el” – nyilatkozott a CERN kutatási igazgatója.

32 KOMMENT

  1. Úgy tünik, a humorérzéketeknek jót tesz a hőguta…kutatási eredmények bizonyítják…Angoltudósok támasztották alá.Csak az egyik a nagy melegtől rosszul lett éselengedte.kösziköszi HCS!

  2. Sehol egy visszamenőleges hatály a Matolcsy-s híretekben, újabb tettenérés a HírCsárda hazugság gyárában, most már álljatok le!

    (A kellőképpen tág, július 31-i befizetési határidő nyomokban emlékeztet a bolsevik Fideszre.)

    Különben is, tekintettel arra, hogy “isteni” részecskéről van szó, nem kéne leragadni a nevetséges 5 évnél, mint pl. a 98%-os különadónál. Javasolnám a visszamenőlegességet -stílszerűen- a teremtésig. Már csak Simicskát, Nyergest, Csányit, Demjánt, Szélest és a Közgépet kell mentesíteni valahogy és kész is a koncepció…

  3. ez mi ???
    a higgs bozon nem egy termék,hanem egy fizikai jelenség! hogy lehetne aazt megadóztatni meg legyártani kínában??

    ekkora hülyeséget,a cikkíró inkább olvasson utána ha nem tudja miről ír,meg nem kéne hazudgatni!!!!

  4. “,,,igaz magyar hadronütköztetőben felgyorsított Szegedi Csanád…”
    nem elég, h izzadok, mint régész a sivatagban, még könnyezek is a röhögéstől.
    Köszi, hk

  5. @Adofizeto: A kvatumfizikában úgysem számít az időbeli egymásutániság. Valószínűleg a zősmagyarok egy hixbozont ültettek a Matolcsyné férje kétbal-agyféltekéjének a helyére, esztet fedezték most föl Svejcban… Agymenése volt, és ütközött hat rommal…

  6. @Dour ® (ius murmurandi):
    Jaja, már én is azt hittem, titokban megpuccsolták Viktorékat, annyira nem jöttek az új adók!
    Tekintve, hogy az autósok már vagy 2 hónapja havajoznak, mert töretlenül megy le a benzin ára, nem lennék meglepődve, ha a Fidesz-KDNP unortodox fizikusai kiderítenék, hogy a 95-ös benzinben és a gázolajban pofátlanul sok Higgs-bozon van, ezért kénytelenek emelni az árát.

  7. @Adofizeto: A hixbozon felel a tömegért, és eddig a Matolcsyné férje a zagyjában dugdosta… Most, hogy megtalálták, eccerűen átműtika Matolcsyiból a zárfolyamba, ez lehúzzaja pénzt, a Matolcsyné férje meg még jobban elrugackodhat a valóságtól… Mostmán csak azokkala zelszaporodott hoax-bozonokkal kéne csináni mán valamit a víztornyában…

  8. Mennyit pöcsöltek ezek a svejciak, hogy megtalálják ezt a bozontot, pedig ha a NAV kiment volna egy sima razziára legalább hat raklappal foglaltak volna le belőle bárhol.

  9. @driopios: Tyuhh, ilyennel nem viccelünk kérem! A hat raklapnyi bozonyt pontosan kiadja földünk teljes tömegét. Ha ezt begyűjti a NAV, a rakomány azonnal belezuhan a Föld középpontjába, körülötte pedig a súlytalanná vált Föld elillan a világűrbe. Legalább annyi bozonyt szabadon kellene hagyni, amennyi a NAV súlyának megőrzéséhez szükséges. Kinek kell egy súlytalan NAV???