ebudi_papir.jpgA mintát és a rétegeket feltöltés nélkül is évekig képes megtartani a Sony találmánya, de vannak még vele problémák.

A high-tech irányultságú felhasználók WC-zési élményeit eddig nem sok hasznos talámány segítette, talán csak a WC-ülőke melegítő, az ajtóra szerelhető iPad tartó és a pornómagazinok.

De most végre megjelent az e-papír ezen a területen is. Az illatosított, több rétegben kapható e-WC-papír mindenben tökéletes alternatívája a hagyományos WC-papírnak, kivéve talán, hogy egyáltalán nem szívja a nedvességet, és eltömődik tőle a WC. Viszont használat előtt nem csak a szép mintákan gyönyörködhetünk, de a 3G-s változattal a WC-n ülve netezhetünk is, így az iPad tartót és a pornómagazinokat is kidobhatjuk. Az e-WC-papírt egy speciális WC-Store fogja kiszolgálni, ahonnan különböző mintákat, illatokat tölthetünk a papírra.

Béta felhasználók egyelőre arra panaszkodnak, hogy a tesztváltozat néha ráz, és nem minden fenékmérettel kompatibilis. Jogvédők is fenntartásokkal kezelik az új terméket, mert attól félnek, hogy a gyártónak folyamatosan továbbítani fogja a felhasználói szokásokat.

Az áráról egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy tekercs e-WC-papír 6 millió hagyományos WC-papír árába fog kerülni, viszont elég csak egyszer megvenni.

3 KOMMENT