201206_megel.jpgBelső vizsgálatot indított a Jobbik, mert az elmúlt időszakban egyre több karrier-magyar kezdett el megjelenni az ellenzéki pártban.

Az első gyanús személy egy Takács Huba néven a pártba belépő aktivista volt, akiről kiderült, hogy Kovács Lehelként született. Születési helyként Vereckét adta meg, miközben az valójában Pusztavacs volt. Az eset óriási felháborodást keltett. „Az ilyen deviáns elemek miatt kell folyamatosan magyarázkodnunk” – mondta Dúró Dóra, szóvivő, aki sokak szerint Túróból magyarosított, így tisztáznia kellene neki is magát.

A másik eset talán még nagyobb horderejű, ott ugyanis egy zsidógyanús személy lehet, akit maguk közé engedtek a jobbikosok. A párttagot Koós Attilának hívják. „Csak kettőt ugrunk és máris megérkeztünk a Kohnhoz ugyebár?! Koós – Koós – Kohn, azt hiszem, nem kell magyaráznom” – folytatta Dúró. Az új pártag állítólag Rajkán született, de ez hangzásában nagyon hasonlít Haifára, így ki fogják zárni a pártból.

Az ügy precedensértékű lehet a többi parlamenti párt számára, valószínű a közeljövőben a karrier-keresztények, karrier-zöldek, karrier-zsidók, karrier-focirajongók, karrier-európerek kirostálása. „A karrier-kommunisták szűrése teljesen szükségtelen, ők ott ülnek mind a parlamentben” – állítja egy független elemző.

20 KOMMENT

  1. semmi jelentősége nincsen persze, csak a pontosság kedvéért: Dúró Dóra a kis Hunóra megszületése miatt lemondott a szóvivőségről, a párt szóvivője Mirkóczi Dávid

  2. @Amundsen73: a fogalmazás, külalak és az írásjelek használatából arra következtetek, hogy te jobbikos vagy. Persze mivel tudod használni a klaviatúrát a felső 2 000-ből, arra tippelnék még érettségid is van.