A filmezéstől visszevonult rendező a világ leghosszabb kirakatát készül berendezni Londonban. Hírek a showbiznisz, az orvostudomány és a litván gasztronómia világából.

jerzyshore.jpg

 

Lengyel valóságshow-t indít az RTL Klub

Saját reality-t kap a Való Világ 5 egyik korábbi szereplője. Jerzy Shore című műsorban a magyarországi lengyel kisebbség életét követhetjük figyelemmel, az ígéretek szerint lesz benne sok-sok testépítés, autós üldözések, és különleges banános turmix receptek.

Kutyás magazinnal csábít átkapcsolásra a Viasat

Új műsort indított az Európa-bajnokság idejére a népszerű kereskedelmi csatorna. Az Eb 2012 névre keresztelt magazinműsortól 20%-os nézettségnövekedést remél a csatorna. A producerek szerint nagyon jó címet sikerült találniuk, így a műsor egyéb elemeinek kidolgozásával már nem is kellett foglalkozniuk.

Semjén Zsolt a Die Hard 5-ben

A KDNP vezetője váratlanul szerepet kapott Bruce Willis Budapesten készülő új akciófilmjében. A politikus egy jól menő, nagydumás teológust alakít, aki néha besegít a moszkvai rendőrségnek.

Átnevezik a cigánykereket

A Parlament a héten törvényben döntött arról, hogy mostantól a romák ezzel kapcsolatos negatív érzelmei miatt nem használható Magyarországon a cigánykerék szó. Helyette az oszvaldkarika kifejezés alkalmazásáról döntöttek a képviselők. 

3 KOMMENT