roman ronaldo.jpgA dánok elleni meccsen egy biciklicsel végén leesett a lánc, ebben esett el a portugál csodacsatár. A másik álatlános probléma, hogy se a zselézett hajával, se a nagy arcával nem akart a labdához érni.

Cristiano Ronaldo több nagy ziccert is kihagyott a dánok ellen. Egy speciális lassított felvétel alapján kiderült, az volt a baj, hogy az egyik biciklicsel után leesett a lánc, rátekeredett Ronaldo lábára, és innentől nem ment neki a rúgás.

A helyszínen tartózkodó szakértők, így Kovács Kálmán, viszont abban látták Ronaldo bénázásának az okát, hogy a portugál játékos egyszerűen megijedt a „fekete ló” svájciaktól, jól lehet ezúttal a dánok voltak az ellenfelek. (Külföldi sportlapok humorosan megjegyezték, hogy furcsa ország Magyarország, ahol 10 millió ember ért a focihoz, csak éppen a közvetítéseket végző kommentátorok, a meghívott szakértők és Kovács Kálmán nem.)

A HírCsárda sportosztálya szerint viszont Ronaldo azért nem bent bele élesebb helyezetekbe, mert nem szerette volna összekócolni a haját, összeizzadni a szponzor pólóját, meg egyébként is milyen Eb az, ahol nincs ott Svájc. A hírek szerint Ronaldo a hollandok ellen mindennel megpróbálkozik, hogy gólt rúgjon, legrosszabb esetben nem a hollandoknak.

7 KOMMENT

  1. milyen sekélyes kis cikk – ő megteheti ezt is tudjátok kis gyökerek a jó kis magyar irigykedés kijött belőletek mást sem tudtok csak ilyan szarokat írogatni szánalmas kis köcsögök

  2. Te Patkó Bandi nagy humor herold vagy mi???? 🙂
    Láttad a tegnapi meccset??? Csak visszakerült az a biciklilánc nem? 🙂

    Szidni könnyű a másikat, de csúnya igazság hogy te soha a büdös életben nem fogsz annyit letenni az asztalra mint ez az ember 1 hét alatt….;)

    Hadd idézzelek: “A másik álatlános probléma…”
    Patkó Bandinak meg azért nem megy mert nem találja a Magyar Helyesírási Szótárat….gratulálok!!!

    Nem a személyed ellen szól a komment…csak ÁLATLÁNOS-an,,,xDDDDDDDD

  3. azt hallottam, h a magyar valogatott azert nem jutott ki mert meg nem teljes a felkeszites.
    allitolag egy kung fu mester tanit titokzatos technikakat, ugy mint csataroknak az aranykakas bolintasa, a tigris melle, kozeppalyan a szelvesz lab es a yin-yang rugas modszerei, hatvedeknek a meghajlo bambusz kiterito technikak, zergerugas es gyemant konyok a soprogetoknek. a kapus ahogy hallom az aranyoroszlan es felroppeno radiator technikakat gyakorolja.
    ezzel garantaljak majd a vb-n a gyozelmunket.
    szal’ ronaldo meg a tobbi bekaphatja, ha akcioba lep a labdaorientalt betyar kung fu!