meleg garda porno.jpgMint ahogy volt társadalmi igény a magyar nemzeti mozgalomra, úgy megjelent az igény a minőségi, tiszta nemzeti elveket és értékeket tükröző melegpornó-filmekre is. Ismertetők a DVD-k hátuljáról.

Fehérló, feketeló
Attila az állástalan de tehetséges zeneszerző álmában megjelenik Szörényi Levente és egy mestermű megírására ösztönzi. Másnap neki is áll az Endlösung megzenesítésnek, amikor hirtelen elromlik a gáztűzhely. Ajaj! Hogy lesz ebből tápláló, egészséges magyar vacsora? Sebaj, felhívja ismerősét Csongort, a pajkos szerelőt, aki segédjével, az aprótermetű, de jól felszerszámozott Táltossal megjavítja a hibát!

A film forgatókönyve több fordulatot is felhasznált Wass Albert Tizenhárom almafa című művéből.


Kürtözz velem!
Kende és Abony focisuliját a bezárás fenyegeti. Feltűnik egy üzletember, aki izmos, magyar táncosokat szeret szabadidejében bekenni olajjal és ajánlatot tesz a két kígyómozgású srácnak. A kérdés örök. Karrier vagy család? De vannak helyzetek, amikor valaki megválaszolja helyettünk.

A kiterített szarvasbőrön Lehel kürtjének másolatával vidáman játszadozó vitézek jelenete káprázatos. Állítólag minden jelenetben Levédia felé fordul a kamera.


Adjátok vissza a hetykéimet!

Hetény és Abod párkapcsolati válságba kerül. Barátjuk Zalán ráveszi őket, hogy fizessenek be egy last minute, erdélyi zsidó magyarok szobrait gyalázó körútra. Az utazás során szembetalálkoznak a múlttal, túraútvonalak mentén a tábortűznél nyársaznak és csúcsot döntenek a Hargitán. Hazaérkezve pedig közösen megvesznek és felújítanak egy falusi kultúrházat, amit Mészáros János Elekről neveznek el.

Hemzőfy Csanád rendezése a klasszikus némafilmes hagyományokat követi, elmondása szerint a filmmel el akarta készíteni az Aranypolgár mai, magyar verzióját.

12 KOMMENT