modell beckham.jpgDavid Beckham megunta már, hogy mindig alsónadrágban fényképezik, ezért úgy döntött: mostantól csak repülőgépmodellkedést vállal.

Mindig is érdekeltek az ilyen kis méretarányos kütyük, és szeretném, ha az emberek eztán nem a tetoválásaimért és a kocka-hasamért szeretnének, hanem a hajtóműveimért és a légterelőimért” – nyilatkozta a egy angol magazinnak David Beckham, akit a Lockheed Martin repülőgépgyár már meg is keresett: legyen ő az új F35-ös modelljük 1:20 méretarányú modellje.

Ha az üzlet összejön, Beckham 3 évig lehet F35-ös, amiért közel harmincmillió dollárt kaphat. Az alkatrészek egy részét véglegesen rögzítik, az alvázkezelés és fényezés sem lesz kis munka, de a szépségért meg kell szenvedni, vallja Beckham, aki elárulta: nem bánná, ha felesége, Victoria Burago-modellként szerepelhetne az autós magazinok címlapján.

5 KOMMENT

  1. Node tán másként állna a helyzet, ha az F35-ösökre kasíroznák rá David Beckhamot, alvázostul, nemdebár? Micsoda bomba gólokat lőne mindenféle ellenség kapujába, ajtajába, ablakába! Méltán lehetne az F35 neve Gólkirály, a betű-szám helyett. Erre még senki sem gondolt?