euro2012.jpgNéhány erőszakos esettől eltekintve békésen telnek a lengyel-román közös szervezésű labdarúgó Európa-bajnokság napjai. Érdekes, színes hírek.

Vasárnap hivatalos panaszt tett a portugál labdarúgó szövetség, ugyanis sok portugál drukkereknek annyit kellett sorban állna a fodrásznál hogy lemaradtak meccsről. “Készülhettek volna több fodrásszal” – fakadt ki C. Ronaldo egyik rokona, aki szerint nem kérdés, hogy kinek van a legjobb haja ezen az Eb-n.

Gond volt a franciákkal. Vasárnap délután a gallok bagettekben próbáltak vuvuzelát becsempészni a meccsekre, a biztonságiak a térfigyelő kamerák felvételei alapján több pantomimest és amatőr festőt is keresnek. Az egyik házigazda szurkolói is bekerültek a hírekbe: néhány ukrán annyira megharagudott, hogy véletlenül saját magukat verték össze. A tömegjelenetnek a már ilyenkor szokásos félmeztelen tiltakozó akció tudott csak véget vetni.

Hírek a szigetországiakról: több angol drukkernek kiömlött a teája, és eltört a vaníliás keksze, amikor éljeneztek. Gdanskban a szervezők szigorítottak az ellenőrzéseken, miután találtak két józan ír szurkolót, amint békésen városnéztek. A bajkeverőket szurkolótársaik jelentették fel, és már úton vannak hazafelé Lengyelországból.

A városok közötti közlekedés rajongóinak is van hírünk! Végre elkészült a Lviv-Kijev közötti kétszer háromsávos földút. A legmagasabb miniszteri szinten átadott beruházással azonban sajnos rögtön gondok akadtak: még nem használható, ugyanis elmosta az eső. Aki arra akar járni, annak továbbra is ajánljuk a helyi idomított sárkányok bérlését, esetleg azt, hogy ne akarjon arra járni.

9 KOMMENT

  1. Na ez aztán az egymásnak ellentmondó álhír 😀

    “lengyel-román közös szervezésű labdarúgó Európa-bajnokság”
    vs
    “Az egyik házigazda szurkolói is bekerültek a hírekbe: néhány ukrán…”

  2. A szamojéd-tirpák meccsen a kamera hosszan mutatott egy tirpák csatárt közelről, aki nem köpködött. A jó ízlésű nézők kikérik maguknak ezt, elvégre nem azért nézünk európai csúcseseményt, hogy ne lássuk egy tócsa születését: ez ellentétes a hagyományokkal.

    Az Izzadt Hónaljú Edzők Szövetsége (IHESZ) követeli a férfi-dezodorok reklámozásának tiltását, mivel az szerintük az ő személyes lejáratásukat célozza.

    A magyar kormány az EB bíróit az Országos Bírósági Hivatal felügyelete alá helyezte, amely jogosult kijelölni, mely bíró melyik meccset hol vezeti.