A pénzügyminszter az euró bevezetése helyett a pénzügyekben is a restauráció híve.

„Hosszú gondolkodás után egyetlen okot tudtunk megnevezni, ami indokolná az euró bevezetését: így újra 3,60 lehetne a kenyér. Ennél több okot nem tudunk mondani” – írta blogján Matolcsy György, aki inkább hajlik követni a kormány restaurációs törekvéseit, és nemcsak a Kossuth teret, de a pénzügyi rendszert is visszaállítaná a két háború közötti állapotába.

„Igyekszünk legalább annyira felpörgetni az inflációt, mint annak idején, és nem kizárt, hogy a pénzt újra söpörni fogják az utcákon” – írja Matolcsy. Az elemzők szerint ez az intézkedés is a középosztály erősödéséhez fog vezetni, mert már a negyedéves adóterhek esetében is jóval kevesebbet fog érni az az adó, amit a három hónappal azelőtt keresett pénz után kell megfizetni.

68 KOMMENT

  1. Dehát az adót mindig előre levonják, fizetni meg később, megint csak mi szívunk. Különben is mi lesz a méltán népszerű SZÉP kártyával ? Ráadásul nem látom a millpengőn a bélyeget, még az is volt annó, anélkül nem ért a millpengő semmit. Egyébként az igazi magyaroknak a firenzei pénz nem is köll, vissza az ősi jussunkkal.

  2. @Lencsés István: Javaslom napi 2-3x, minden új blogbejegyzés után copy-paste (tudod, úgy mint, Schmitt Pál) a következő klasszikusodat:
    “itt az újabb napi hazugság ezen a névtelen blogon “. Ezután, mivel több nincs is a kis agyadban, állj vissza várakozó üzzemódra és ismételd. Mutasd meg, hogy kell élni. 🙂 🙂

  3. @Imre apó: Mondatkezdés nagybetű , ha ez nem változik , nem reagálok . Interneten nem lehet nyálat verni .

    @Szomjas Gödény: Nem kedvelem , és nem vagyok itt egész nap ugyanis az 24 óra . Neten hogy lehet tolni ? :O Elárulod nekem ?

    @2002: Mondatkezdés nagybetű , ha ez nem változik , nem reagálok . Van pénz ( mert így hívják amit te ” …. lének ” …. hiívsz …. ) . MAGYARORSZÁG ( mert ezt is így kell írni …. ) – on nem vált sporttá a bankrablás .

  4. @Sam the Ace:
    Lencsés Pista termékeny internetes munkásságát elemezve arra a megállapításra jutottam,hogy ő egy agent provocateur,a gyengébb minőségből,ugyanis ennyire mély szellemi minimalizmusban nem élhet ember…vagy csak épp eszű nem.

  5. “Az elemzők szerint ez az intézkedés is a középosztály erősödéséhez fog vezetni, mert már a negyedéves adóterhek esetében is jóval kevesebbet fog érni az az adó, amit a három hónappal azelőtt keresett pénz után kell megfizetni.”
    De jó lesz! Én mindig tudtam, hogy mégis lesz unortodox adócsökkentés!

  6. @Adofizeto: Még idézni sem tudsz …. és írni sem . Miért milyen vagyok ? :O Ja tudom , okos , csak te ezt a szót nem ismered …..

    @Beau D.N.: Te pedig nem tudsz írni .

    @coPista: 1 . Nem vagyok Pista . 2 . Vagy kérdőjel , vagy felkiáltó jel ! Az iróniád pedig kurva gyenge .

    @PiszkosFreddy: Nem vagyok Pista . Nem az interneten dolgozom . Nem vagyok provokatőr , bár van 1 ilyen dal amit szeretek . Ha nekem mély a szellemi minimalizmusom , akkor neked ez még gyengébb , hisz még a neved sem mered vállalni , mert fosol , amit pedig a wc – n kéne , szóval ennyit rólad te anonim geci . 🙂 😉 😀

    @Dour ® (ius murmurandi): Igen van , és tanulj meg írni , és nem úgy hívják ahogy írtad mert olyan női név nem létezik te szerencsétlen . 🙂 😉 😀

    @thewilder: A nevem nagybetű . Ékezet nélkül írni szégyen . 😀 Nincs ilyen honlap .

  7. @coPista: Ne haragudj , mivel nem tudsz írni , így többet nem reagálok rád . Nem vagyok Pista . Normális EMBER nem hagyja a rossz becézést . Nem tudod mi az irónia szó jelentése az nagy baj . Az igazság pedig odaát van , de a doberman is .

  8. @empatikus pszichopata: 1 . Nem vagyok Pityu , pláne nem kisbetűvel …. Ha zavarlak , ne foglalkozz velem , ilyen egyszerű . 3 . Majd én eldöntöm mit csinálok . 4 . Mandi nincs . 5 . Neten nem lehet verni azt amire gondolsz . 6 . Nincsenek elvtársak . Még valami ? 🙂 Ja ha nem tanulsz meg írni , nem reagálok .

    @Szalacsi_Dezső: Igen van párom . Az EMBEREK – nek is párja van , társa akkor van valakinek ha már feleésgül vette , de ne zavarjon . Vagyon ? :O Az meg más de ez se érdekeljen .

    @HunMTomi: Nem vagyok MATOLCSY GYÖRGY . Nem tudok mindent tökéletesen , nem oktatok senkit , csak az igazat írom , és a humorérzékem jó , és nem 2012 . es mert az 1 kifordult világ , ugyanis te 1 normális világban már nem élhetnél ….

  9. @Lencsés István: No de kérlek! Miért vetted magadra amit írtam? A hozzászólásom Lecsés Istvánra vonatkozott, aki szerintem maga Matolcsy György, hiszen jóképű, végtelenül szellemes, ennivaló kis lurkó. Esetleg te ismered, mert akkor összehozhatunk egyszer egy kellemes zsúrt. Mindenki elhozza a párját és megismerkedünk. Csudajó lesz!

  10. @Lencsés István: “ugyanis te 1 normális világban már nem élhetnél”
    Csak úgy süt a keresztény embertisztelet a szavaidból, talán csak nem KDNP-támogató is vagy?

    Egyébiránt, vegyél vissza egy kicsit, te szarházi.
    PER PILLANAT MÉG EBBEN az elbaszott, szar-szemét országban SEM az ilyen szarházi prolik mondják meg, ki élhet és ki nem. Tekintve, hogy a Fidesz echte kommunista párt (a megmaradt támogatói -mert elvektől már rég nem beszélhetünk- szarházi prolik), eljön még a ti időtök, csak legyél türelemmel. De addig, kuss!

  11. @HunMTomi: Nem vettem magamra , csak reagáltam rád . Nem tudsz olvasni , és ez szomorú . 🙁 Nem vagyok MATOLCSY GYÖRGY . 🙁 Mivel nem tudsz olvasni , így többet nem reagálok rád . MATOLCSY GYÖRGY lehet hogy jóképű , ez ízlés dolga az meg ugye szubjektív , nekem nem tetszik , én a nőkért vagyok oda . Lurkó sem , hisz felnőtt ÉRTELMES EMBER . Te pedig csak emberszerű lény vagy , hisz neved sincs …. Az iróniád pedig neked IS kurva gyenge .

    @Adofizeto: Tisztelni az embert kell de nem az emberszerű lényt akinek neve sincs . Remélem ez eljut …. Nem vagyok KDNP – s . Nem vagyok szarházi , és nem veszek vissza , csak az igazat írom . Az ország nincs elrontva ( mert a ” kultúrád ” csapkodja , és ezért többet nem reagálok rád ) , és nem szemét . Én nem vagyok proli . A FIDESZ nem kommunista párt . Hát elvek vannak , de ez se zavarjon .

  12. @Lencsés István: Ó, roppantul sajnálom, hogy ilyen elutasító vagy velem! Nehéz ezt könnyek nélkül elviselni. Pedig annyira jó lett volna együtt találkozni Lecsés Pistiékkel, veled és kedves pároddal. Úgy hallottam nagyon bájos hölgy. Kicsit molett, kicsit szőrös, de látni a szemében a csillogást. Remélem hosszú, boldog életetek lesz együtt, sok kicsi molett, szőrős gyerekkel. A legjobbakat!

  13. @Lencsés István:
    Inkább folytál volna végig anyád combján,vagy szakadt volna a fejecskéd anyukádba(ha nem lombikban kevertek össze vmi.állatkisérlet melléktermékeként)mint hogy itt próbálod a silány féleszedet csillogtatni.
    Nem látod,hogy mindenki/mindenhol kiröhög?

  14. @Lencsés István:
    “Tisztelni az embert kell de nem az emberszerű lényt akinek neve sincs .”
    Ha nem tudnád, legújabban az EMBERI ÉLET A FOGANTATÁSSAL KEZDŐDIK. Mutass már egy petesejtet és spermiumot (lásd: anoním geci!) , aminek (pontosabban akinek) neve van!
    Vigyázz, mert rádküldöm a KDNP-s inkvizitorokat!

    Remélem, konzekvens leszel és 2014-ben nem mész el ANONIM MÓDON szavazni. Az ugye -1 szavazat a köcsög Fidesznek.

  15. @Norinn: Mivel nem tudsz írni ( Lásd . SCHMITT – et nagy kezdőbetűvel kell írni . ) így neked sem írok többet .

    @Adofizeto: Hát akinek babája lesz az elnevezi . No már most neked nem az van a személyidben írva hogy Adofizeto , tehát erről ennyit . A FIDESZ pedig nem köcsög de ez se zavarjon .

  16. Lencsés István

    A neve alapjan Onnel nem babra megy a jatek hiszen a nyelvtan Naci legfelsobb erdemrendjet kierdemelte. Remelem hamarosan senkinek nem fog valszolni es akkor minden forumozo tarsam elerte celjat. Dolgozunk rajta szorgosan. Diplomajaval kapcsolatban: Andragogiabol foemlosok barmelyike tud diplomat szerezni, de szerintem akar a foldigilaszta is kepes ra. A tenyeket vizsgalva bizonyitsa be: Magyarorszagtol elszakitottak teruleteket Trianoni bekeszerzodessel. Errol kerdezze meg a kornyezo orszagbelieket akik ugyan ezt a tenyt ugy hivjak hogy Fuggetlenedtek. Ugyanaz az esemeny teljesen ellentmondo tenyeket general, Es mivel nem volt jelen igy egy szavat sem hiszem, hiteltelen imposztor, hiszen ki tudja milyen kommunista vagy kapitalista ero hamisitotta meg a dokumentumokat, de az egyhaz is lehetett. Olyan nincs hogy teny el kell felejteni, foleg nem a Diplomas uraknak. Ha az inteligencia Hanyadose elerte a 2 szamjegyet keram csak akkor irjon ujra. Koszonettel az Aki kiprovokalta mindennemu csunyasag nelkul azt hogy az aggresszort kitiltsak a forumrol.

  17. Lencsés, te egy igazi nyálcsorgató tetű vagy. 🙂
    Remélem kifolyik a szemed és agyvérzést kapsz a sok balga szartól, amit összeolvasol a neten és reagálsz is rá…az ilyen intelligenciaszegény, fogyatékos majmoknak köszönhető, hogy fennmaradtakfennmaradnak az ilyen ÁLHÍRportálok, mert vagytok olyan barmok, hogy komolyan is veszitek a szarkasztikus angolhumor eme csodás fajtáját.(Remélem a torkodon akad a bécsiszalonna, míg a kommentemet olvasod!)
    Őszintén örülök neki, hogy neked minden olyan kurva egyszerű és fényesen meg is tudsz élni a Zsidesz kormányzása alatt, nekem valahogy nem megy a seggnyalás 🙁 …. inkább maradok becsületes, és azt eszem amiért meg is dolgoztam, közben pedig itt lébecolok munka után!
    Őszinte tisztelettel Szegedről: MR Geriszon ( igen, ez az igazi nevem, édesapám idősebb Mr.Geriszon, édesanyám Mrs. Geriszon).