A 11 perc című Coelho-regény megírásával tért vissza a hazai közéletbe Schmitt Pál. „Érdekelt a könyvben szereplő téma és jól is írok” –foglalta össze az ex-elnök.

Gyurcsány Ferenc és Gerlóczy Márton hatása is érződik a művön, amely az utólagosan elkövetett helyesírási hibákkal és a rövid bolgár betétekkel új értelmezési tartományba helyeződött. A regényt a NOB előtt is fel szeretné olvasni, ezzel tisztázva a korábbi félreértéseket.

Eközben módosították a köztársasági elnök javadalmazásáról szóló jogszabályt is, így az fedezi majd az elnökök esetleges felsőoktatási költségtérítését, ami a doktori cím újbóli megszerzéséhez lehet szükséges.

8 KOMMENT

  1. Schmitt Pál a magyar irodalmi élet fenegyereke. Élő botránykőként, egyfajta punk-írói attitűddel pukkasztja az elkényelmesedett polgárságot, kavarja fel poshadt kulturális állóvizünket.

    Bár legutóbbi botránya után némi szünetet tartott, mi tudjuk: ez nem visszavonulás vagy tespedés, csupán erőgyűjtés volt.

    Egy ilyen formátumú tehetséget nem lehet elhallgattatni; a kéziratok nem égnek el. Kíváncsian várjuk újabb merészen újraértelmező alkotásait!

  2. Ott voltam a konyv bemutatojan, fergeteges volt!!

    Jobbra mellettem ult egy kinai klaviatura gyarto ceg vezetoje, uj termekukben egy gomnyomasra lesz elerheto a kopiszpeszt, azt tervezik Pali Bacsi lesz a reklam arcuk – balra kicsit mogottem a nyomdasz szakszervezettol kuldott csoport foglalt helyet, ok javitottak a helyesirasi hibakat a konyvben, nagyon kimerult volt mind a 295 tagjuk.